Robert, discutiile despre modare sunt interzise aici. Mai mult, eu nu iti recomand sa iti modezi consola: jocurile sunt destul de ieftine inspre gratuite, astfel incat nu merita sa risti a fi blocat pe PSN.
Robert, discutiile despre modare sunt interzise aici. Mai mult, eu nu iti recomand sa iti modezi consola: jocurile sunt destul de ieftine inspre gratuite, astfel incat nu merita sa risti a fi blocat pe PSN.
poate ii ajuta topicul: http://www.consolegames.ro/forum/f15...odezi-consola/
Salut. Am descarcat azi GTA V si am vrut sa-l instalez. Probelema este ca la 3 la suta din instalare primesc o eroare 80010038. Ceva solutii puteti sa-mi furnizati si mie? Multumesc anticipat.
Formatezi hdd-ul, stiu ca asa a rezolvat userul Fallout, daca nu ma înşel avea aceeaşi problema cu mai multe jocuri
Îţi recomand full format din meniul consolei deşi o sa dureze destul de mult.
LE: nu din Safe Mode, Settings, System Settings, Format Utility, Format Hard Disk, Yes
Salut..am si eu un ps3 super slim 12 gb conectat la tv lg prin hdmi si gta5 merge cam sacadat si scoate un sunet mai tare când invarte cd-ul mai ales pe timp de zi când merg cu masina prin orash..păreri ceva de la ce ar putea fi...?
1.La cat timp curatati consola de praf si o ungeti cu pasta termo?? 2. Sau cum curatati consola de praf??
Nu e nevoie sa postezi acelasi lucru in mai multe threaduri.
1 si 2. Banuiesc ca te referi la praful din interior.
Eu am facut acum o saptamana prin metoda asta:
Am PS3-ul din 2009. Nu l-am desfacut, deci nu am umblat la pasta termo.
@alin12 E chiar grav daca mergi cu masina prinorashoraș si se invarte discul. On topic: Incearcas a instalezi jocul pe HDD direct(daca are) sau pe un memory stick(flash usb) destul de rapid.
Am o problema la ps3-ul meu. Scoate zgomot ca si cel din videoclip. Nu este asa de tare zgomotul dar este deranjant..Oare ce are?
Am facut exact cum am vazut in trailer numai ca eu am scos si am bagat in priza pt ca nu am avut intrerupatorul acela la spate. Nu a iesit deloc praf din el si tin sa cred ca este un lucru bun. Ms mult pt ajutor gvingi.
E normal sa mearga Store-ul ca un melc paralizat? Am impresia ca folosesc un soft vechi de 20 de ani.
Bookmarks