Vreau sa-mi cumpar Assassins creed 3 si am vazut pe uk store ca e 37 lire cel cu toate add-onurile. Ar fi undeva mai ieftin pe disc dar varianta completa ca separat numai add-onurile costa 38,5 lire. Pe amazon join or die edition e 90 lire
Vreau sa-mi cumpar Assassins creed 3 si am vazut pe uk store ca e 37 lire cel cu toate add-onurile. Ar fi undeva mai ieftin pe disc dar varianta completa ca separat numai add-onurile costa 38,5 lire. Pe amazon join or die edition e 90 lire
Doar ca n-ai spus de unde. Ceea ce ma ajuta foa... deloc. Amazon.co.uk, ebay.co.uk nu le vinde daca nu ai adresa in UK. Si pe Altex scrie ca iti trebuie cont pe site-ul Sony UK( UK adress required) ca sa poti folosi cardurile. Chiar daca a-si gasi un site care sa le vanda fara sa tina cont de adresa, tot nu stiu cu siguranta daca voi putea folosi cardul.
PSN nu accepta carduri de Romania. Totusi, Amazon o face; cumperi asta, platind cu cardul de paypal. Vei primi pe email un cod pe care il introduci pe PSN si iti vei primi contravaloare sumei achitate in lire pe Store. Nu ai nevoie de o adresa de UK, pentru ca nu e un produs fizic, ci digital. Daca inca nu reusesti sa il cumperi din cauza adresei de Romania, fa un cont cu o adresa fictiva de Londra.
Salut , sunt nou pe aici pe la voi , am si eu o problema cu ps3-ul meu Flat 40 gb .... nu mai vrea sa citeasca cd-urile si in alta ordine de ideii cand bag cd-ul se aude cum invarte dar nu se intampla nimic in cazul in care il ridic in picioare nu se mai aude nici macar ca invarte cd-ul ....ultima oara a mers impecabil , l-am oprit sa merg la dus m-am intors si nu mai vrea.....
Incepeti sa exagerati cu trimiteri la scoala si la carti citite... Inteleg ca nu se accepta cand omul scrie cu cel putin cinci greseli intr-o fraza scurta dar acum termenul de "a scrie corect din punct de vedere gramatical" este dus la extrem pe site. Un eventual ajutor sau o parere despre problema ar aduce beneficiu atat site-ului cat si a user-ului in parte.
Scuze pentru off topic dar simteam nevoia sa-mi exprim parerea.
Maddmaxx, s-ar putea ca unitatea optica sa fie stricata, cauta pe forum Donely si cere-i sfatul, el este guru suprem cand vine vorba de a desface si a "forta la dans" orice componenta de consola.
scrisul corect este de ajutor amandurora, atat userului dar in special forumului. si crede-ma ca nu este o chestie de "extrem" in a ne exprima si a scrie cat de cat corect.
Ai punctat foarte bine: "exprimatul si scrierea corecta cat de cat". Atata timp cat intelegi ce vrea omul sa spuna, daca intelegi de unde izvoraste problema nu merita sa te legi de gramatica, mai bine sa cautam solutii. Peace, live and let live.
bauneisc ca itnelegi ce ati srciu acum .....cu toate astea n-ar trebui sa ne obisnuim cu asa ceva![]()
Salut, am o intrebare daca cumpar la mana a doua Top Spin 4 pentru ps3 este nevoie de cod ca sa pot juca online si trebuie sa fie neutilizat.Sau daca s-a mai jucat altcineva online inainte nu mai pot juca si eu.
Deci pot sa-l iau linistit la mana a doua nu e nevoie sa-l cumpar nou. Mercy Espiritus
EX03 are o calitate mai buna a sunetului, dar are speaker in-ear, nu exterior ca si EX01. Merita, oricum.
O noua nelamurire suna cam asa cine stie sa spuna :
Ce diferenta este intre Uncharted 2 varianta Essentials, Uncharted 2 varianta Platinum si mai este una doar Uncharted 2
Crystyano, diferenta este doar la cutia jocului. Essentials este in cutie rosie, platinum este galben/gri metalizat iar varianta simpla, cea initiala de la lansare nu o mai gasesti, cel putin eu nu am mai gasit-o in comert.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks