Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1103 of 1174 FirstFirst ... 103 603 1003 1053 1093 1101 1102 1103 1104 1105 1113 1153 ... LastLast
Results 22,041 to 22,060 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22041 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

2. #22042 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Foarte tare, danke

3. #22043 SP
    Junior Member catacata211's Avatar
    Buna am si eu o nelamurire miam luat acu o consola ps3 fat 4.55 si vreau sa ii dau downgrade sau sa o modez si cand bag sticku se insaleaza si imi da the data is corrupted 8002f828 ce as putea sa fac? am incercat si cu rogero si cu jailbreak cu toate nu pot nici cum care are fii solutia Multumesc

4. #22044 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    sa te lasi de meserie! asta ar fi solutia! si sa joci originale, nu e mai simplu?

5. #22045 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @catacata211 Ai gresit forumul amice!

Si nu uita de MI-AM luat, nu miam ca nu esti pisica.

6. #22046 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Salut, sunt si eu interesat de niste jocuri old school, mai amuzante
    Pana acum am:
    Fifa Street 3
    Nba Homecourt
    WWE All Stars

Mai vreau sa iau FaceBreaker
    mai sunt jocuri facute asa care sa se merite?
    de ce nu se mai fac jocuri de genul asta?

7. #22047 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Din lista ta FaceBreaker merita cel mai mult. E mega caterinca!

8. #22048 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Am uitat parola la contul de USA iar cand dau sa o resetez imi cere data de nastere si nu imi mai amintesc ce data am pus . Pot sa o rezolv in alt fel ?

9. #22049 SP
    Member madskills's Avatar
    dupa parerea voastra, a astora care au multi ani in spate de ps3, care este cel mai bun joc de tenis si care inca se mai joaca online?

10. #22050 SP
    Member ovydik's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Am uitat parola la contul de USA iar cand dau sa o resetez imi cere data de nastere si nu imi mai amintesc ce data am pus . Pot sa o rezolv in alt fel ?
    Asa am patit si eu si singura varianta dupa ce am vorbit la support a fost sa-mi amintesc parola

Cat despre joc de tenis,dupa mine e Virtua Tennis 4 ,e si 3d ai e chiar misto.

11. #22051 SP
    Member excess's Avatar
    Un prieten si-a vandut consola si cu contu' meu pe ea, bineinteles, nu are acces la el.
    As vrea sa dezactivez contul meu de pe consola aia, din browser, dar fiind activ si pe consola mea, nu stiu la care din cele 2 device-uri sa-i dau deactivate..

12. #22052 SP
    Member lucas22010's Avatar
    care este pretul corect pentru un ps3 super-slim de 500GB second-hand fara garantie?

13. #22053 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Quote Originally Posted by excess View Post
    Un prieten si-a vandut consola si cu contu' meu pe ea, bineinteles, nu are acces la el.
    As vrea sa dezactivez contul meu de pe consola aia, din browser, dar fiind activ si pe consola mea, nu stiu la care din cele 2 device-uri sa-i dau deactivate..
    La fel am patit si eu. Contul meu a ramas pe consola unui prieten, iar acesta in cele din urma a vandut PS3-ul. Nu am dezactivat contul, dar am schimbat parola si adresa de e-mail ca sa ma asigur ca nu mai poate fi accesat contul meu de pe acel PS3.

14. #22054 SP
    Member florent's Avatar
    Dezactivezi pe ambele apoi reactivezi pe a ta ? Ar trebui sa mearga .

15. #22055 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Grand Slam 2

---------- Post added 18-03-2014 at 23:24 ----------

Cine stie daca iti trebuie cod online pentru Diablo 3 ca sa il poti juca online. Eu am facut comanda la Altex si vreau sa stiu daca pot sa il iau si second hand?

16. #22056 SP
    Member excess's Avatar
    nu e nevoie de cod!

17. #22057 SP
    Junior Member bodobaza's Avatar
    Pt cei care cumpara adaptor hard la ps3 super slim (care gasesti cam rar in RO) Adaptor Hard disk SONY pentru PS3 | ALTEX

18. #22058 SP
    Junior Member mosiso's Avatar
    Buna. Am un ps3 super slim si mi se pare ca se cam incinge in spate unde e radiatorul, nu se blocheaza, nu am probleme cu el. E vreo solutie sa pot sa il ajut la racire? De Ex un stand de laptop?

19. #22059 SP
    Junior Member catacata211's Avatar
    Salut mi-am achizitionat un controller ps3 dar nu e de la sony e genesis pv 66 si nu stiu cum sal conectez la ps3 am incercat tutoriale de pe youtube am si cablu de incarcare dar nu e original ma ajutati?Multumesc

20. #22060 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Da-i o bere sa-i "mearga mintea la rece".E normal sa se incinga...daca simti nevoia, ia un stand de notebook, te ajuta si ala cat de cat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.