Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1113 of 1174 FirstFirst ... 113 613 1013 1063 1103 1111 1112 1113 1114 1115 1123 1163 ... LastLast
Results 22,241 to 22,260 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22241 SP
    Junior Member lixerecords's Avatar
    Voi stiti mai bine.

2. #22242 SP
    Member Buyk's Avatar
    Salutare tuturor, am o nedumerire legat de jocurile Retail si anume daca cumpar BF4 pt PS4 Z2, si am cont pe US si iau de pe store Premium e posibil sa nu mearga asa-i ?Sau urmeaza sa apara Watch Dogs, la fel si pentru el daca pe viitor apare un DLC, din cate am citit pe forum unele jocuri sunt region-free cum e AC-IV , altele nu asadar trebuie sa iau Premium/DLC de pe un cont din aceiasi zona cu jocul.

3. #22243 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu din cate stiu la toate jocurile DLC trebuie sa corespunda cu zona jocului.

4. #22244 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Daca jocul e zona 2, si DLC-ul trebuie sa fie zona 2. Iti faci cont pe uk, instalezi dlc-ul, dupa care poti intra pe contul de US si il joci de acolo.

5. #22245 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am dat comanda pt. aceste casti, se potrivesc la p3/ps4 ?

Are intrare jack si usb, am vazut un review in care spunea ca merge cu orice device care are usb , cei care au testat mai multe casti poate imi dati si mie un sfat.

MEDIA GALAXY | Casti gaming MAD CATZ F.R.E.Q. 5, USB / 3.5mm, rosu

6. #22246 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    pe pc merg, pe consola o sa poti auzi doar audio chat

7. #22247 SP
    Si dacă bag audio în TV ?

8. #22248 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Asta nu stiu, poti incerca sa vezi ce se intampla, poti sa ai o supriza placuta sau nu. Conform site-ului MadCatz sunt doar pentru PC/Mac.

Gama lor pentru PS3 se numeste Tritton, in caz ca esti interesat. PS3 Gaming Accessories - Shop Now!

9. #22249 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Daca bagi in TV merg orice casti. Eu tineam si sistemul bagat in mufa de casti de la TV.

10. #22250 SP
    Am luat căştile, aşa cum spunea OEE nu sunt compatibile, nu este problemă nu asta mă interesa la ele, , dilema ar fi că ele au jack de 3,5 şi nu intra direct în tv, mai trebuie nişte cabluri pe care le am.

Ştiţi dacă există cablu HDMI cu o mufă separată de intrare jack 3,5 pt sunet ?

11. #22251 SP
    Junior Member pastila's Avatar
    Salut,

tocmai mi-am modat consola si vreau sa stiu daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu urmatorul lucru. Vreau sa imi pun pe consola jocuri vechi de la super nintendo (snes), cele care erau pe jocurile vechi pe televizor. Am gasit ceva pe internet insa nu este foarte clar. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un emulator pentru astfel de jocuri si un tutorial? As dori ceva testat.

Va multumesc anticipat

12. #22252 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Cred ca ai gresit forumul...

13. #22253 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by pastila View Post
    Salut,

tocmai mi-am modat consola si vreau sa stiu daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu urmatorul lucru. Vreau sa imi pun pe consola jocuri vechi de la super nintendo (snes), cele care erau pe jocurile vechi pe televizor. Am gasit ceva pe internet insa nu este foarte clar. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un emulator pentru astfel de jocuri si un tutorial? As dori ceva testat.

Va multumesc anticipat
    Nu te va ajuta nimeni in lamurirea problemei tale, majoritatea oamenilor de pe forum nu au consolele modate.

14. #22254 SP
    Junior Member veve73's Avatar
    Este secțiune de modare. Întreabă acolo și sigur primești răspuns.

15. #22255 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by pastila View Post
    Salut,

Va multumesc anticipat
    Iti recomand sa citesti: http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
    I. Regulament General
    3. Este interzisa promovarea pirateriei software si postarea de mesaje care contravin legilor in vigoare.

16. #22256 SP
    A legat cineva sistemul audio sau căştile de ps3 prin optical digital out ?
    Mă interesează un sistem dar nu mă pricep.

17. #22257 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    Aceeasi treaba... facandui reflow ai uscat pasta de pe pastila... procesorul (CPU / GPU) are un capac de metal IHS, intre pastila procesorului si capac e pasta termica care in timp se usuca si nu mai face transferul termic necesar, trebuie dezlipit capac (cu o anumita unealta) schimbata pasta, relipit IHS-ul... poti schimba la infinit pasta termica de pe capac... n-are nici o treaba cu senzorul... daca ar fi defect senzorul ti-ar da din start "system is overheating" sau YLOD / RLOD. In ciuda faptului ca si GPU are senzor de temperatura doar cel de la CPU alerteaza syscon-ul si creste turatia venturilor, de aceea apare YLOD-ul... CPU are temperatura ok, in schimb GPU-ul fierbe iar coolerul nu lucreaza cum ar trebui... damn Sony.
    Attached Images Attached Images 8ea0e14e.jpg

18. #22258 SP
    Boy, asta era urmatorul meu gand, sa inlocuiesc pasta de sub capace, dar voiam sa aud pararea unui "invatat". Am o nelamurire, cu ce naiba pot eu sa lipesc la loc capacele...?

19. #22259 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    Poti sa le pui si fara adeziv (am pus cateva asa), numai trebuie grija la asamblare sa nu se miste capacul de pe procesor, o pasta termica mai vascoasa fixeaza oarecum capacul si mai usor de pus. Adeziv nu mai stiu exact de care am pus, la CPU am pus un adeziv cauciucat dar la GPU trebuie un adeziv termoconductor pt. ca, capacul e lipit de ramii GPU. Google it...

20. #22260 SP
    Momentan n-am adeziv, o sa incerc fara. Mai am o nelamurire, in afara de inlocuitul pastei de pe GPU si de pe CPU, mai trebuie sa fac altceva? O sa revin cu raspuns dupa ce fac asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.