Dupa ce dai X pe Igen se incarca Storeul.
Am dat, eram curios ce scrie, probabil vom avea store de la unguri cu preturi in lei E bine pana la urma si asa
Flash Sale: Over 15 RPGs & Add-Ons, Up to 75% Off:
Flash Sale: Over 15 RPGs & Add-Ons, Up to 75% Off – PlayStation.Blog
Dant3, acolo scria: "Momentan Playstation Store este accesibil doar in limba engleza pentru utilizatorii maghiari. Doriti sa continuati?"
as avea o intrebare . Oare daca ar da drumul la playstation store pt Romania , s-ar putea in vreun fel schimba tara pentru id-urile vechi ca suntem destui care avem pe o alta tara si cotizam demultisor la playstation plus , nu de alta dar deja am o biblioteca de jocuri in plus si parca nu m-ar lasa inima sa renunt la ele . daca stie cineva chiar ar fi de ajutor .
Am intrebat si eu mai demult la Sony si mi-au spus ca schimbarea ID-ului nu este posibila in nicio circumstanta... cel putin deocamdata. Si m-as mira sa se mai inoveze ceva in ceea ce priveste PS3. Asa ca Store-ul care a aparut la noi s-ar putea sa fie dedicat eventualilor VIITORI cumparatori de PS4, care vor TREBUI sa cumpere Plus pentru multiplayer.
Păstrezi ambele conturi, şi vei cumpăra ce este strict pt PS4, în caz că nu ştiaţi se face share şi la PS Plus pe PS4.
Beyond Two Souls nu are optiune de Gama? Jumatate de joc nu-mi dau seama ce se intampla
am dat din tv pana la urma, dar nu inteleg de ce nu este setare de gama, toate jocurile au asa ceva....
Cum nenea ventilator era foarte turat din cauza caldurii, am hotarat sa desfac PS3-ul si sa-l curat. Mult praf nu era decat pe venitalor in sine, care dupa 5 minute de curatat abia se mai aude. . Atentie, se pierde (sau mai bine zis se poate) pierde garantia* daca se desface consola.
*se poate intampla orice. nu se observa eticheta dezlipita, nu verifica, etc. Nu va bazati pe asa ceva. Eu nu mai am garantie si n-am treaba.
salutare...cine ma poate indruma de unde sa cumpar Playstation plus pe un an...
bestbuy.com playstation plus - Best Buy 39 de dolari
amazon.com Amazon.com: 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]: Video Games 49 de dolari
allromedia.com Playstation Network Cards 35.80 lire sterline
Mai sunt altele?...
Precizez ca este pentru anglia..
as vrea cat mai ieftin dar si sigur....nu sa imi iau teapa...
Pai daca vrei pentru UK se elimina primele 2, care sunt pentru US. Asa ca ramane allromedia(adica RobertDinu)
Eu nu am avut probleme niciodata.
Mai gasesti si aici:
Buy Cheap Affordable Playstation Plus 1 Year Membership Card
vei avea nevoie de confirmarea indentitatii la prima cumparare.
Mai poti apela si la 12 Month Xbox Live, Xbox Gift Cards, Dark Souls 2, Watch Dogs, Wildstar, Steam Keys, Cheap CD Keys, low prices from cdkeys.com
Preturi ok si la ei, plata prin PayPal.
Salut!Am o mare problema cu consola PS3.Am consola conectata la un tv Samsung UE32F5000,cumparat de la RDS.PS3-ul este conectat la tv prin HDMI.Problema este ca am video dar nu am si sonor,cand aleg la setari ca sunetul sa fie redat prin HDMI imi da urmatorul mesaj:The hdmi device cannot be used for audio output.
Mentionez ca am incercat la un monitor si a mers audio si video perfect,cred ca este de la tv problema,am incercat sa schimb si delay la 0 si tot nu merge.Am incercat toate metodele posibile,am restartat consola,am schimbat rezolutia...
Daca are cineva vreo solutie nu ezitati sa imi raspundeti.
Salut,
1.incearca sa schimbi cablul HDMI ca sa inlaturi alte posibile dubii si sa fii sigur ca de la cablu nu este;
2.incearca apoi sa sufli usor in mufa de Hdmi atat de la cablu cat si de la televizor;
3.daca ai mai multe porturi HDMI la TV incearca in alt port cu acelasi cablu si apoi cu un cablu diferit;
4.daca in cele din urma tot nu merge posibil sa ai probleme cu porturile din TV daca spui ca la monitor merge fara probleme.
am incercat toate variantele,inafara de cea cu un alt hdmi
---------- Post added 09-06-2014 at 15:50 ----------
am incercat si cu alt hdmi,tot nu merge,daca am probleme cu tv ce pot face?
Bookmarks