Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1118 of 1175 FirstFirst ... 118 618 1018 1068 1108 1116 1117 1118 1119 1120 1128 1168 ... LastLast
Results 22,341 to 22,360 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22341 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Dupa ce dai X pe Igen se incarca Storeul.

2. #22342 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am dat, eram curios ce scrie, probabil vom avea store de la unguri cu preturi in lei E bine pana la urma si asa

3. #22343 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    E3 se apropie poate vom primi si noi ceva intr-un final

4. #22344 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Flash Sale: Over 15 RPGs & Add-Ons, Up to 75% Off:
    Flash Sale: Over 15 RPGs & Add-Ons, Up to 75% Off – PlayStation.Blog
    Attached Images Attached Images 13e.jpg

5. #22345 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Dant3, acolo scria: "Momentan Playstation Store este accesibil doar in limba engleza pentru utilizatorii maghiari. Doriti sa continuati?"

6. #22346 SP
    Junior Member FlaviusNistoran's Avatar
    as avea o intrebare . Oare daca ar da drumul la playstation store pt Romania , s-ar putea in vreun fel schimba tara pentru id-urile vechi ca suntem destui care avem pe o alta tara si cotizam demultisor la playstation plus , nu de alta dar deja am o biblioteca de jocuri in plus si parca nu m-ar lasa inima sa renunt la ele . daca stie cineva chiar ar fi de ajutor .

7. #22347 SP
    Junior Member lordico's Avatar
    Quote Originally Posted by FlaviusNistoran View Post
    as avea o intrebare . Oare daca ar da drumul la playstation store pt Romania , s-ar putea in vreun fel schimba tara pentru id-urile vechi ca suntem destui care avem pe o alta tara si cotizam demultisor la playstation plus , nu de alta dar deja am o biblioteca de jocuri in plus si parca nu m-ar lasa inima sa renunt la ele . daca stie cineva chiar ar fi de ajutor .
    Am intrebat si eu mai demult la Sony si mi-au spus ca schimbarea ID-ului nu este posibila in nicio circumstanta... cel putin deocamdata. Si m-as mira sa se mai inoveze ceva in ceea ce priveste PS3. Asa ca Store-ul care a aparut la noi s-ar putea sa fie dedicat eventualilor VIITORI cumparatori de PS4, care vor TREBUI sa cumpere Plus pentru multiplayer.

8. #22348 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Păstrezi ambele conturi, şi vei cumpăra ce este strict pt PS4, în caz că nu ştiaţi se face share şi la PS Plus pe PS4.

9. #22349 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Beyond Two Souls nu are optiune de Gama? Jumatate de joc nu-mi dau seama ce se intampla

10. #22350 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ciudat, eu nu am avut probleme deloc

11. #22351 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    am dat din tv pana la urma, dar nu inteleg de ce nu este setare de gama, toate jocurile au asa ceva....

12. #22352 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    Cum nenea ventilator era foarte turat din cauza caldurii, am hotarat sa desfac PS3-ul si sa-l curat. Mult praf nu era decat pe venitalor in sine, care dupa 5 minute de curatat abia se mai aude. . Atentie, se pierde (sau mai bine zis se poate) pierde garantia* daca se desface consola.

*se poate intampla orice. nu se observa eticheta dezlipita, nu verifica, etc. Nu va bazati pe asa ceva. Eu nu mai am garantie si n-am treaba.

13. #22353 SP
    Junior Member marcuss's Avatar
    salutare...cine ma poate indruma de unde sa cumpar Playstation plus pe un an...

bestbuy.com playstation plus - Best Buy 39 de dolari

amazon.com Amazon.com: 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]: Video Games 49 de dolari

allromedia.com Playstation Network Cards 35.80 lire sterline

Mai sunt altele?...

Precizez ca este pentru anglia..

as vrea cat mai ieftin dar si sigur....nu sa imi iau teapa...

14. #22354 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Pai daca vrei pentru UK se elimina primele 2, care sunt pentru US. Asa ca ramane allromedia(adica RobertDinu)
    Eu nu am avut probleme niciodata.
    Mai gasesti si aici:
    Buy Cheap Affordable Playstation Plus 1 Year Membership Card
    vei avea nevoie de confirmarea indentitatii la prima cumparare.

15. #22355 SP
    Junior Member hotshot95's Avatar
    Quote Originally Posted by marcuss View Post
    salutare...cine ma poate indruma de unde sa cumpar Playstation plus pe un an...

bestbuy.com playstation plus - Best Buy 39 de dolari

amazon.com Amazon.com: 1-Year PlayStation Plus Membership - PS3/ PS4/ PS Vita [Digital Code]: Video Games 49 de dolari

allromedia.com Playstation Network Cards 35.80 lire sterline

Mai sunt altele?...

Precizez ca este pentru anglia..

as vrea cat mai ieftin dar si sigur....nu sa imi iau teapa...
    Gasesti si la mediagalaxy daca esti interesat, ii doar 230 de lei, nu mi se pare scump deloc

16. #22356 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

17. #22357 SP
    Junior Member paul310's Avatar
    Salut!Am o mare problema cu consola PS3.Am consola conectata la un tv Samsung UE32F5000,cumparat de la RDS.PS3-ul este conectat la tv prin HDMI.Problema este ca am video dar nu am si sonor,cand aleg la setari ca sunetul sa fie redat prin HDMI imi da urmatorul mesaj:The hdmi device cannot be used for audio output.
    Mentionez ca am incercat la un monitor si a mers audio si video perfect,cred ca este de la tv problema,am incercat sa schimb si delay la 0 si tot nu merge.Am incercat toate metodele posibile,am restartat consola,am schimbat rezolutia...
    Daca are cineva vreo solutie nu ezitati sa imi raspundeti.

18. #22358 SP
    Member Buyk's Avatar
    Salut,
    1.incearca sa schimbi cablul HDMI ca sa inlaturi alte posibile dubii si sa fii sigur ca de la cablu nu este;
    2.incearca apoi sa sufli usor in mufa de Hdmi atat de la cablu cat si de la televizor;
    3.daca ai mai multe porturi HDMI la TV incearca in alt port cu acelasi cablu si apoi cu un cablu diferit;
    4.daca in cele din urma tot nu merge posibil sa ai probleme cu porturile din TV daca spui ca la monitor merge fara probleme.

19. #22359 SP
    Junior Member paul310's Avatar
    am incercat toate variantele,inafara de cea cu un alt hdmi

---------- Post added 09-06-2014 at 15:50 ----------

am incercat si cu alt hdmi,tot nu merge,daca am probleme cu tv ce pot face?

20. #22360 SP
    Member memol's Avatar
    Dar ai incercat alt device pe hdmi-ul televizorului?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.