Nu e genul meu de jocuri. Deci pana la urma il pot sterge sau nu?
Stie cineva cumva unde as mai putea gasii un stand vertical pentru un ps3 super slim ca acesta?
PlayStation 3 Vertical Stand for PlayStation 3 | GameStop
Am gasit aici, dar nu stiu daca este de incredere site-ul...voi ce ziceti?
http://gamingmaniacs.ro/accesorii/pl...-vertical.html
am doar boxele care sunt conectate la pc
---------- Post added 10-06-2014 at 20:49 ----------
Am mai remarcat ceva,cand aleg la video output pe HDMI automat imi da rezolutia 576p in loc de 1080p cum trebuia...cred ca are si asta o legatura cu sonorul...
Pai da, eu am modelul super slim de 500gb, doar ca nu am gasit un stand vertical la un magazin serios si nu stiu daca acest magazin este sau nu serios. As prefera sa-l iau direct de la un magazin din Bucuresti dar asta e singurul loc un l-am gasit. Poate stiti voi unde as mai putea gasii.
Salut comunitatea Console Games!
Am si eu nevoie de ajutor , mi-am cumparat un domeniu si as avea nevoie de o tema de wordpress . Situ web este axat doar pe gaming si tot ce tine de Playstation si Xbox. Imi puteti recomanda si mie o thema?
Salut , sunt nou pe acest forum si de asemenea nou si in domeniul Gaming pe Consola , saptamana aceasta urmeaza sa imi achizitionez un PS3 + un televizor LED intre 15-2000 RON .
1. Si cum la console nu ma pricep , ce imi recomandati sa aleg un PS3 SuperSlim 12GB +2 controllere(ALTEX) si sa ii atasez un USB 3.0 sau o consola de 500GB cu un singur controller (SuperSlim) .
2. Am inteles ca toate jocurile pe care le cumperi din magazin sunt DIGITALE , daca conectez cablul HDMI se vad HD , o calitate mai buna ?
3. Pot instala jocurile dupa CD/DVD in consola? eventual pe cea de 12GB+STICK USB 3.0 ?
Multumesc , abia astept sa ma bucur de ea!
Salut,
1. Recomand varianta de 500 de GB deoarece chiar daca ii atasezi USB tot o sa ai nevoie de HDD pentru a putea instala jocurile pe el. Jocurile PS3 nu se pot instala pe USB. Multe jocuri trebuie instalate pe HDD pentru a putea fi jucate (ex: faimosul GTA5)
2. Conectarea prin cablu HDMI ofera imagine HD (720p sau 1080p)
3. Ti-am raspuns la punctul 1.
pai sa fiu sincer conteaza la buget , de ce sa iau 500GB+1 un joc la 12mil-13 . cand iau cu 1050 2 controllere , 12gb+1joc ... oricum , daca atasez HDD pierd garantia ?
Nu pierzi garantia daca atasezi conform manualului de utilizare.
O alta varianta ar mai fi oferta cu minecraft cadou. In magazine consola 12 gb + 1 controller + minecraft este 700 lei. Totalul ar fi 700 lei consola +170 lei inca un controller + 300 lei HDD 500 GB + 40 lei adaptor HDD => 1210 Lei. Gata...ti-am facut cel mai tare pachet
Poti iesi si mai ieftin, in functie de pretul HDD-ului.
---------- Post added 11-06-2014 at 22:01 ----------
---------- Post added 11-06-2014 at 22:01 ----------
Uite una aici
Ce domeniu ti-ai cumparat, daca nu te superi ?
Daca te referi la oferta de pe mediagalaxy + minecraft acuma ii 900 de lei, poate inainte era la 700 de lei deci cam nasol asa. Un hdd de 500 gb il iei de pe emag cu 190 de lei, ai putea lua oferta cu 900 de lei + acel hdd de 500 gb si ajungi la 1090 de lei daca am calculat bine.![]()
Hard Disk Laptop WD Blue WD5000LPVX 500GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 3 - eMAG.ro
Acesta era, dar se pare ca nu mai este... cam toate ofertele se cam ducDin pacate doar de 320 de gb mai este la 190 de lei.
De ce nu iei unul mult mai ieftin second dar cu garantie si factura reale? Ca sunt destule slava domnului.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks