a cumparat careva vreodata coduri de dowbload pentru jocuri, dlc, etc de pe gamestop.com, folosind carduri romanesti?
a cumparat careva vreodata coduri de dowbload pentru jocuri, dlc, etc de pe gamestop.com, folosind carduri romanesti?
RE ALL
Spunetimi un joc PS3 cu masini, sa pot juca cu un frate.....,pe acelasi ecran adica 2joystick conectate la ps3 va rog mult ori ce jocuri cu masiiniiiiii MULtUMESC CG.
Vreau mai multe variante din partea voastra vamultumesc.
LittleBigPlanet Karting
MotorStorm
ModNation Racers
Twisted Metal
Ridge Racer 7
Full Auto 2: Battlelines
GT5
Blur
Split Second
NFS Carbon/Most Wanted
Driver: San Francisco
DiRT 3
MySims SkyHeroes
Cars 2
F1 2011
Mie personal cel mai mult imi plac arcade race/karting.
Am ceva probleme la Thief, îmi cere să mă înregistrez la ei cu adresa de email, când dau să completez câmpul nu face nici o mişcare, rămâne blocat, a mai păţit cineva aşa.
Mai e pe aici vreun thread activ de recomandare jocuri? Am gasit unul - "spune genul, afla restul" , dar nu mai e activ din 2012.
O mica intrebare in legatura cu download-urile de pe PSN. Sa spunem ca am 2 conturi...unu de UK si celalt US. Daca copii cateva avataruri/teme de pe US PSN...pot sa ma folosesc de acele avataruri si teme, pe contul de UK? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Salut. Am vazut ca exista un post cu jocurile pentru PS3. Intrebarea mea este : exista si un post dedicat exclusivitatilor ps3-ului ?
Multumesc !
de ceva vreme experimentez o ciudatenie legata de PS Store....ma scoate din aplicatie fara sa apara vreun mesaj de eroare....pur si simplu iese singur din Store...
PS Store este o mare tampenie pe ps3 de cand l-au schimbat. Cel mai bine e sa folosesti storeul de pe un browser web. N-are rost cu cel de pe ps3 ca are tot felul de probleme.
vad ca dupa ultimul update s-a schimbat picrograma PS Store din meniu si nu ma mai scoate aiurea....
Salut!
Am un PS3 SS, cred ca are doi ani si 3-4 luni, l-am luat SH de la cineva. Respectivul mi l-a vandut cu vreo 9-10 jocuri toate pe disc, deci tind sa cred ca in aprox 8-9 luni nu a avut timp sa-l forjeze maxim. Consola e la mine de un an si 3 luni si cred ca are cam 150-200 de ore de joc maxim. Ar trebui sa o curat sau sa-i schimb pasta la procesor?
Nu, in principiu nu ar trebui sa desfaci consola. Eu am curatat-o prima data dupa 4 ani de folosire. Ce e drept am folosit self clean-ul de cateva ori, iar de cateva ori am aspirat-o. Daca insa e atat de fierbinte si mai mereu merge ventilatorul turat la maximum chiar si in idle iti recomand sa o duci la curatat.
Bookmarks