cred ca ar trebui sa-i contactezi pe astia de la sony
Salut , daca eu am cont facut pe Ro , ma pot juca cu cei din Uk sau alte tari din Europa?
Are cineva o sursa de ps3 Super Slim. SS-ul meu nu se mai aprinde delocPoate are cineva unul defect cu sursa buna. O cumpar bineinteles.
Am avut un ps3 SS tot asa defect si nu era de la sursa, in cazul meu a fost placa de baza. Pacat ca nu mai am piesele sa te ajut cu o sursa![]()
Salut,
Ratchet & Clank: All 4 One se poate juca offline in single player respectiv couch co-op?
Multumesc.
Salut!
de doua trei zile am o problema deranjanta cu ps3-ul: cumpar jocuri in foremat electronic de pe store, download-ez, instalez jocul siii pufff... dispare din lista de jocuri ca si cum nu ar fi fost niciodata! La Game data Utility apar, sterg datele o iau de la capat - nimic!!! Acu' mi-e si frica sa descarc RE Revelations ca are 12 Gb si nu as vrea sa fac asta de mai multe ori fara rezultat. Mentionez ca pana acum trei zile nu am avut nici un fel de problema, pana la Dishonored pe PS+ totul a mers corect. Spatiu pe hard am peste 200 Gb... Scuze pentru lungimea postului daca ma poate ajuta cineva ar fi minunat! Multumesc anticipat!
Daca incerci sa downlodezi un joc care are mai multe componente (gen Uncharted 3) trebuie sa downlodezi toate, daca downlodezi Single Player trebuie si componenta Multiplayer. Eg: download, install... disappear? - PlayStation 3 Message Board for PlayStation 3 - GameFAQs
Corect! Doar ca in cazul meu era vorba de catre Zen Pinball Star Wars, 128 Mb o singura componenta - Trial plus Unlock... Ceeace a cam dus la rezolvarea oarecum a problemei... Well sord of: acum vreo doua saptamani am incercat sa instalez tot asa cumparat Zen Pimball South Park SoT si din neatentie am download-at prima oara Unlock-ul care e undeva la 100kb si s-a instalat instantaneu apoi am download-at varianta Trial i-am dat install sii puff nu mai e... Trag concluzia ca am fost banat de catre baietii de la Zen Pinball pe banuieli de piraterie sau ceva, caci am dat jos ieri RE Revelations (cu emotiile de rigoare) si nu am avut nici o problema... Soo, rezolvat oarecum cu pierderi minime!!!
Nu mai poate nici SP, eu am avut un PS3 12GB, care are de fapt 8 GB liberi, pt GTA 5 ai nevoie de mai mult, 8.1-8.2GB
Ma uitam azi pe PSN meu si mi-am dat seama ca imi lipsesc oamenii pe grupul de friends asa ca va rog frumos cei care vor si nu duc lipsa de spatiu pentru un nou amic sa-mi dea un request
ID meu este: arhy_drk
sarut mana si multam fain
Bookmarks