Controller PS3+pahar de apa langa+scumbag cat= controller ud. L-a contactul cu apa s-a aprins el de unul singur [si consola], nu mai merg . Desfacut controller si sters ce era pe acolo. L-am lasat acum sa odihneasca. Am sanse sa isi revina? PSP-ul dupa o jumatate de ora intr-o galeata cu apa si-a revenit dupa o saptamana. Fix controllerul mai frumos l-a nimerit.
Am si eu o intrebare legate de psn romania. Daca cumpar de pe store un joc de 54 ron cu cardul, imi ia 54 ron fix de pe card sau imi rotunjeste suma la 60 ron si imi raman 6 lei pe cont?
PS3-ul meu nu mai citeste discuri. Am incercat si cu restore system si degeaba.... gata? E dus de tot?
Ce garantie ca am luat-o la lansare, e phat de 60GB
400 de lei pentru un bloc optic?! Holy shizzle, chiar ca mai bine iau alta.
Parcă atât era cu manoperă, la varianta asta mi-a crăpat și mie blocul optic. Păstrează-o pt jocurile în format digital, eu nu aș mai băga bani în ea.
Gasesti pe ebay lentile, chiar acu mi-am luat una pt fat, la 5 lire, din China, sper sa si mearga...
Am intrebat odata aici , daca se poate juca GTAV pe ps3-u de 12gb . Multi mi-au raspuns ca nu se poate.Ei bine , se poate , fara update , fara online . L-am cumparat ieri si merge . Genial jocu .
Pai nu poți să instalezi jocuri pe un HDD extern pe PS3, mă înșel? Sau îl iei să-l desfaci și apoi să-l montezi?
Nu se poate instala pe hdd extern. Florin iti recomand sa cumperi un HDD de laptop de 2.5" si ai rezolvat balciul. Unul de 5400rpm sa fie cat mai ieftin ca mare branza nu simti la loading fata de 7200rpm.
Sau un HDD de 2.5 parca , trebuie bagat in ps3 !! Nu prea ma pricep , dar baietii de unde iau jocurile si consolele intotdeauna , mau ajutat cu sfaturi .
Stie cineva cum pot sa cumpar de pe Nippon-Yasan?
Bookmarks