Mai mult nu stiu ce ai putea sa faci. Ia-ti un router si nu o sa mai tot muti cablu din ps3 in pc si invers. Daca tot ai problema, intri pe site-u asta unde iti arata ce porturi sa adaugi ca exceptii.
Mai mult nu stiu ce ai putea sa faci. Ia-ti un router si nu o sa mai tot muti cablu din ps3 in pc si invers. Daca tot ai problema, intri pe site-u asta unde iti arata ce porturi sa adaugi ca exceptii.
M`am apucat de citit acolo :-s dar tot nu inteleg de ce acum de la o simpla eroare de net s-a blocat![]()
Pentru ca eu prefer sa am banii la mine in casa/mana nu pe un card / banca ...sunt de moda veche, am peste 18 nu e problema
, card pot face ...dar prefer sa nu.
cred ca au bagat psn in renovare, ca nu vrea sa se mai conecteze neam. si netul merge... am vazut ca doar ce au postat unii din franta si belgia ca au aceeasi problema. eroarea are codul 8002a402 si ca sa dem ca am net asta am scrs din ps3 si am facut febra.
cu toate ca si eu am carduri am apelat de mai multe ori la achizitia de psn cards cu valoare prestabilita.
poate e de vina si faptul ca sunt multe carduri care nu funtioneaza pe psn, dar merg pe majoritatea site-urilor.
Ultimul update blocheaza open remote-play, asa ca cei care folosesc acest mic hack sa nu faca update-ul inca.
Practic, inainte iti puteai conecta psp-u la ps3 si sa navighezi cu el prin wireless, iar cu open remote play puteai face asta de pe aproape orice gadget prin internet.
Bookmarks