Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 1175 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 517 1017 ... LastLast
Results 321 to 340 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #321 SP
    Junior Member AdykOSu's Avatar
    Si la mine tot cam asa imi arata ca am spatiu liber, imediat dupa instalare (320gb).

2. #322 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    Ultima noutate ar fi suportul pentru flash 9, se pare ca e confirmata:
    Other new features delivered through PS3 2.50 will include:
    � Video � Video scene search functionality will provide thumbnails to help you find a particular scene in a video more easily.
    � Information Board � The Information Board will be able to include direct links to PlayStation Store, making it easier for PS3 owners to download content that they read about on the Information Board.
    � Power save � PS3 owners will have the option to automatically shut-off their console or controllers after pre-selected periods of inactivity.
    � Flash 9 content becomes supported on the Internet Browser.
    link:Three Speech: Semi-Official PlayStation Blog New info on the firmware updates for PS3 and PSP…

3. #323 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by orazio View Post
    hello
    am o intrebare, incerc sa conectez playstationu la internet, am un ruter wireless si imi da o eroare: "This is a DNS error. (80710102). Oare nu merge pe ruteru care il am io?
    astept un raspuns, mersi
    ar trebui sa mergi in Network Settings > Settings and Connection status list, aici ai Primary DNS si Secondary DNS, ar trebui sa ai cel putin la primary DNS o adresa, cel mai propabil asta este problema.

4. #324 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    a facut cineva update? impresii?

5. #325 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Ti-e frica, nu-i asa?

6. #326 SP
    Member Imperatore's Avatar
    daca te referi la stabilitatea in functionare a consolei dupa update ...da, este ok dupa cate mi-am dat eu seama !

7. #327 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stie cineva cum se fac screenshots cu noul update ?

8. #328 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Jocul trebuie sa suporte feature-ul, aceeasi chestie ca inainte de trophy suport.

9. #329 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    ce ironie, userul bmarius a cumparat de la flanco (nu stiu ce oras) lbp full version, deobicei ajunge la noi 2-3 saptamani mai tarziu dar acum este cu 2-3 saptamani mai devreme

10. #330 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    ce ironie, userul bmarius a cumparat de la flanco (nu stiu ce oras) lbp full version, deobicei ajunge la noi 2-3 saptamani mai tarziu dar acum este cu 2-3 saptamani mai devreme
    Hugh ? este deja in magazine in .ro ? WoW ! Me wants...
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Jocul trebuie sa suporte feature-ul, aceeasi chestie ca inainte de trophy suport.
    Ce porcarie... vroiam sa fac niste screenshots

11. #331 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Salutare
    cu un cablu din asta AVmag.ro - KRAMER ELECTRONICS C-HDMI/DVI-3 - Cabluri video profesionale - Cabluri HDMI DVI merge sa conectez ps3-ul la monitor hdmi-vga
    Multumesc Anticipat

12. #332 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Normal. E ca la in-game music. Iarasi un update useless. Sunt insa bucuros ca pot vedea filmele de pe GT direct in browser.

13. #333 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Ce porcarie... vroiam sa fac niste screenshots
    Hmm! Screenshots la ce? Nu cumva...!? Nu mai zic nimic.

Quote Originally Posted by ffocus View Post
    a facut cineva update? impresii?
    Cel mai cool update. Singura chestie adevarata este faptul ca are Flash 9.

Adica o gramada de filmulete de pe NET, jocuri, Gametrailers, si nu in ultimul rand Pr0nache. Cooool!

14. #334 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hugh ? este deja in magazine in .ro ? WoW ! Me wants...
    Dap , mi-a spus bmarius ca este in oradea la flanco 275ron...cam spicy pretu pentru un retail version.

15. #335 SP
    Junior Member caiusr's Avatar
    Merge dar sa fii foarte atent daca monitorul suporta standardul HDCP.

16. #336 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    din moment ce are DVI are si HDCP (nu ca ar conta foarte mult)

HDCP = high-bandwidth digital-content protection
    Specification developed by Intel for protecting digital entertainment content that uses the DVI interface. HDCP encrypts the transmission of digital content between the video source, or transmitter such as a computer, DVD player or set-top box and the digital display, or receiver such as a monitor, television or projector. HDCP is not designed to prevent copying or recording of digital content but to protect the integrity of content as it is being transmitted.

17. #337 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Am o problema cu PS3ul meu. E varianta de 60GB (europeana).

Acum 3 zile pur si simplu nu a mai vrut sa citeasca nici un DVD/Blu-Ray/CD. Ma jucam Assassin's Creed, i-am dat quit->eject disc-> si dupa, am bagat MGS4 si NIMIC. Nu l-a mai vazut si nu a mai vrut sa vada nimic de atunci (nici jocuri de PS2, nici de PS3, nici cd-uri audio). I-am facut si upgrade la 2.5 dar degeaba!!!

Pe forumurile din afara m-am documentat si este destul de frecventa aceasta problema, dar nu si solutii.

Aveti vreo sugestie?!? Fie aici, fie pe private sau eventual spuneti-mi in ce sectiune a forumului ar trebui sa postez pt. ca "problema" mea sa fie vizibila.

Sincer, cei de la Sony m-au cam dezamagit. Noroc ca inca e in garantie pana la sf. lui ianuarie 2009. A fost cumparata la sfarsitul lui ianuarie 2008. Deci in nici 9 luni, a crapat...ce mizerie!

Astept sugestii si o seara placuta!

Luc

18. #338 SP
    Member Imperatore's Avatar
    aoleu ce de bani...dar doamne de ce sunt asa mari in magazine jocurile astea?! am vazut la flanco sau flamingo(cred ca flamingo era) nhl 2k7 270 RON cred si jocuri de Ps3 , toate variante PLATINUM , tot in jurul acestor sume....ramai masca cand vezi asa ceva...!!!

19. #339 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Pai ei in loc sa bage un pret normal sa faca vanari multe le pun la supra-pret si spera sa gaseasca un fraier, doi odata la 3 luni sa cumpere unu sau doua jocuri.

20. #340 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    La garantie cu ea. E posibil sa astepti destul de mult pana sa o recapeti, asa ca fii pregatit cu nervi de otel.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 1175 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 517 1017 ... LastLast