Nici o problema, sa mai treci pe la noi![]()
De ceva vreme am o problema. De obicei cand descarc un Demo, il pun sa se descarce in background, iar in timpul acela ma joc altceva. Cand vreau sa ies din joc ca sa instalez acel Demo, apas frumos pe butonul PS si dau Quit Game. Aici e problema. Dupa ce dau Quit Game, se aude de 3 ori un beep (foarte repede) si ramane ecranul negru. Nu mai pot sa fac absolut nimic, singura solutie e sa-i iau curentul din spate.
De la ce o fi ?
Sunt sigur ca s-a mai discutat pe aici dar am cumparat si eu ieri un router wireless si vreau sa il configurez pe PS3 prin wifi...cum procedez,am conexiune DHCP,fara username si password.
Eu nu stiu ce trebuie sa selectez la setarile din PS3....pun totul automat?
Pai cam da, dar hai ca iti zic mai exact: mergi la Network Settings>Internet Connection Settings>Custom>Wireless>Scan>aici ar trebui sa vezi routeru tau si il selectezi>apoi apesi sageata dreapta>selectezi metoda de criptare activa pe router in acel moment WPA2 sau 1 sau nimic dupa care apesi iar sageata dreapta>introduci parola setata in router pt criptarea WPA2 sau WPA1 daca ai pus, dai sageata dreapta>la IP address alegi automatic, dai dreapta>la DHCP dai do not set, dai dreapta>la DNS dai automatic, dai dreapta>la MTU dai automatic, dai dreapta>la Proxy Server dai do not use, dai dreapta>la UPnP dai enable, dai dreapta>si la final apesi pe X. Asta e tot.
conteaza ce joc e sau face asa cu toate? ce firmware ai? s-a intamplat si inainte de 3.0 (pe care probabil il ai)?
si la mjne se maj restarteaza cateodata cand dau eject la disc. inainte de 3.0 nu tin minte sa se fi intamplat.
Daca intru pe net de ex pe youtube se vede pe parti pagina adica nu se vede toata pagina,trebuie sa umblu cu analogu pe ea ,cum fac in asea fel incat sa se vada toata pagina odata trebuie cablu hdmi sau ce?
Inseamna ca ai rezolutia prea mica / tvu prea mic.Apasa triunghi si umbla la resolution / display area.
pai n-am tvu mic e de 81 deci e bine ,n-am apasat din greala R3,o sa incerc,rezolutia nu e mica tv e hd ready daca are vreo legatura
N4G.com : Söldner-X 2 announced exclusively for PS3
Seven unique action-loaded levels with fierce boss battles, staged across Underwater Worlds, Ice Caves, Tunnel Worlds, Space and other deadly scenarios.
High definition graphics with 3D backgrounds in up to 1080p.
Dynamic score-linked difficulty system, making the game accessible for newcomers, yet challenging and rewarding for hardcore gamers.
Two new playerships with their own characteristics and weapon systems to choose from.
Brand new limit attacks and fourfold chaser system.
New bullet pattern system.
Detailed online high score ranking tables and replay file sharing.
Hidden bonus elements, including a tribute to S�ldner-X: Himmelsst�rmer.
Adrenaline pumping soundtrack with more than 15 unique tracks and over a hundred sound effects.
Excelenta stire. Himmelsst�rmer este unul dintre jocurile mele favorite de pe PSN. Sper ca partea a doua sa aiba si online co-op, singurul minus al primului joc.![]()
imi poate spune cineva cate jocuri cu Naruto sunt pe ps3 si care sunt acelea..multumesc [am cautat pe google ..nu am gasit nimic]![]()
Bookmarks