nu te cred. daca ai incercat atunci cred ca esti singura persoana care nu stie sa foloseasca google, mi-a luat 3 secunde. List of Naruto video games - Wikipedia, the free encyclopedia
nu te cred. daca ai incercat atunci cred ca esti singura persoana care nu stie sa foloseasca google, mi-a luat 3 secunde. List of Naruto video games - Wikipedia, the free encyclopedia
Unu singur Naruto: Ultimate Ninja Storm for PS3 - Naruto: Ultimate Ninja Storm Playstation 3 - Naruto: Ultimate Ninja Storm PS3 Game
restu sunt pentru DS / PS2 / PS
Naruto reviews and news at GameSpot
Star Ocean 4 TLH "International" (wtf?) anuntat pentru feb 2010 in Japan.
- both japanese and english voices
- improved targetting in battles
- improved menus and interface
- new characters
international edition este un obicei in Japonia, cand un joc se relanseaza cu versiunea EU/US care de multe ori contine o serie de imbunatatiri (gameplay/grafica/bugs fixed sau doar new content) fata de versiunea originala lansata acolo.
Vom avea DEMO de NFS Shift doar la sfarsitul lunii, pe PS3. Naspa, ca pe PC a aparut deja si poimaine apare jocul la vanzare...
Va salut
Am si eu o intrebare ... am luat de pe okazii de la un tip jocul Call of Duty 4 pentru ps3 versiunea in limba franceza , exista vreo posibilitate sa-l schimb in engleza ? vreun update , ceva ...? nu-l pot juca asa ca franceza nu stiu..
Multumesc
s-ar putea sa existe posibilitatea sa schimbi limba din meniu. roaga si tu pe cineva care stie franceza sa vina o fuga sa iti traduca daca nu te descurci.
nu ai ce sa ii faci
jocul e pentru franta...in limba franceza..daca nu poti selecta din meniu alta limba..asta e..vinde'l si cumpara altul in engleza
intrebare: exista vreo sansa...un edit de profil psn sa vad cate console au fost activate de pe acel user..o editare a lor ceva?
Deci astia lanseaza demo-ul la aproape 1 luna dupa ce apare jocul full-original, imi miroase mie a ceva nasol sau e la fel cum a fost pana acum? Adica jocu mai naspa si nu dam demo sa nu se prinda fraierii?
salut am si eu o intrebare am un ps3 si un monitor lcd dar nu are DVI,dar in schimb am pe placa video din calculator care are DVi pot sa imi folosesc consola prin placa video la monitor??mersi mult
Daca Microsoft scoate un bundle cu MW2 si 250gb, Sony planuieste un bundle cu PS3 slim cu HDD de 250gb si Uncharted 2.
250GB PlayStation 3 slim Uncharted 2 bundle leaked
Well, what do we have here? No sooner do we get a 250GB Xbox 360 on the horizon does this image land in our tip box, showing a PlayStation 3 slim bundle for Uncharted 2 that just so happens to have that 250GB hard drive we spotted in the FCC last month. We've been able to independently confirm that it's legit, but beyond that we've got no clue when it'll be announced or any price / release date information.
Update: Joystiq points us to this rumor from last week that Uncharted 2, Assassin's Creed II, and Gran Turismo 5 bundles are possibly slated for the UK in October for �299 ($494), just �50 more than the current 120GB model.
Bookmarks