Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 210 of 1175 FirstFirst ... 110 160 200 208 209 210 211 212 220 260 310 710 ... LastLast
Results 4,181 to 4,200 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #4181 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    imi poate spune cineva cate jocuri cu Naruto sunt pe ps3 si care sunt acelea..multumesc [am cautat pe google ..nu am gasit nimic]
    nu te cred. daca ai incercat atunci cred ca esti singura persoana care nu stie sa foloseasca google, mi-a luat 3 secunde. List of Naruto video games - Wikipedia, the free encyclopedia

2. #4182 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar

3. #4183 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu te cred. daca ai incercat atunci cred ca esti singura persoana care nu stie sa foloseasca google, mi-a luat 3 secunde. List of Naruto video games - Wikipedia, the free encyclopedia
    aceia am gasito si eu dar nu am crezut ca este doar unul..am crezut ca e veche lista..dar se pare ca e adevarat doar unul

4. #4184 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Star Ocean 4 TLH "International" (wtf?) anuntat pentru feb 2010 in Japan.

- both japanese and english voices
    - improved targetting in battles
    - improved menus and interface
    - new characters
    Attached Images Attached Images 9665411aaa.jpg viploader1163958.jpg

5. #4185 SP
    Member MSlv's Avatar
    international edition este un obicei in Japonia, cand un joc se relanseaza cu versiunea EU/US care de multe ori contine o serie de imbunatatiri (gameplay/grafica/bugs fixed sau doar new content) fata de versiunea originala lansata acolo.

6. #4186 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Vom avea DEMO de NFS Shift doar la sfarsitul lunii, pe PS3. Naspa, ca pe PC a aparut deja si poimaine apare jocul la vanzare...

7. #4187 SP
    Junior Member grazziano's Avatar
    Va salut
    Am si eu o intrebare ... am luat de pe okazii de la un tip jocul Call of Duty 4 pentru ps3 versiunea in limba franceza , exista vreo posibilitate sa-l schimb in engleza ? vreun update , ceva ...? nu-l pot juca asa ca franceza nu stiu..

Multumesc

8. #4188 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu astept sa imi vina de la alex

9. #4189 SP
    Member MSlv's Avatar
    s-ar putea sa existe posibilitatea sa schimbi limba din meniu. roaga si tu pe cineva care stie franceza sa vina o fuga sa iti traduca daca nu te descurci.

10. #4190 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    nu ai ce sa ii faci
    jocul e pentru franta...in limba franceza..daca nu poti selecta din meniu alta limba..asta e..vinde'l si cumpara altul in engleza
    intrebare: exista vreo sansa...un edit de profil psn sa vad cate console au fost activate de pe acel user..o editare a lor ceva?

11. #4191 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by grazziano View Post
    Va salut
    Am si eu o intrebare ... am luat de pe okazii de la un tip jocul Call of Duty 4 pentru ps3 versiunea in limba franceza , exista vreo posibilitate sa-l schimb in engleza ? vreun update , ceva ...? nu-l pot juca asa ca franceza nu stiu..

Multumesc
    Cauta in optiuni. Majoritatea jocurilor au mai multe limbi.

12. #4192 SP
    Deci astia lanseaza demo-ul la aproape 1 luna dupa ce apare jocul full-original, imi miroase mie a ceva nasol sau e la fel cum a fost pana acum? Adica jocu mai naspa si nu dam demo sa nu se prinda fraierii?

13. #4193 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Deci astia lanseaza demo-ul la aproape 1 luna dupa ce apare jocul full-original, imi miroase mie a ceva nasol sau e la fel cum a fost pana acum? Adica jocu mai naspa si nu dam demo sa nu se prinda fraierii?
    Nu cred ca e asa naspa....daca gametrailers si IGN i-au dat 9 si din cate am vazut,arata chiar bine

14. #4194 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Deci LPB si MGS4 sunt niste jocuri de ***** pentru ca au avut demo la mai mult de jumate de an de la lansare?

15. #4195 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

16. #4196 SP
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Deci LPB si MGS4 sunt niste jocuri de ***** pentru ca au avut demo la mai mult de jumate de an de la lansare?
    NU asta insinuam, am spus-o pt ca din pacate seria NFS in a cam dat-o in bara cu ultimele aparitii (lucru recunoscut defapt si in trailer-ul jocului de pe ign).

17. #4197 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu zic ca nfs shift o sa fie un joc bun

18. #4198 SP
    Junior Member maryus2007's Avatar
    salut am si eu o intrebare am un ps3 si un monitor lcd dar nu are DVI,dar in schimb am pe placa video din calculator care are DVi pot sa imi folosesc consola prin placa video la monitor??mersi mult

19. #4199 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Daca Microsoft scoate un bundle cu MW2 si 250gb, Sony planuieste un bundle cu PS3 slim cu HDD de 250gb si Uncharted 2.

250GB PlayStation 3 slim Uncharted 2 bundle leaked
    Well, what do we have here? No sooner do we get a 250GB Xbox 360 on the horizon does this image land in our tip box, showing a PlayStation 3 slim bundle for Uncharted 2 that just so happens to have that 250GB hard drive we spotted in the FCC last month. We've been able to independently confirm that it's legit, but beyond that we've got no clue when it'll be announced or any price / release date information.

Update: Joystiq points us to this rumor from last week that Uncharted 2, Assassin's Creed II, and Gran Turismo 5 bundles are possibly slated for the UK in October for �299 ($494), just �50 more than the current 120GB model.
    Attached Images Attached Images uncharted2-250gb-ps3-bundle-rm-eng.jpg

20. #4200 SP
    Meserie!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.