Final Fantasy XIII 7 min new video.
Stream - Gamersyde
---------- Post added 26-09-2009 at 10:52 PM ----------
WTF?!?!?!?
Alpha Protocol Delayed | E4G | Everything For Gamers
Final Fantasy XIII 7 min new video.
Stream - Gamersyde
---------- Post added 26-09-2009 at 10:52 PM ----------
WTF?!?!?!?
Alpha Protocol Delayed | E4G | Everything For Gamers
Imi pare rau domnule Q dar nu aveti dreptate. Eu am o conexiune de tip PPPOE , RDS fibra optica , si merge foarte usor scos cablul din pc si bagat in ps3.
Singura chestie care trebuie facuta e sa lasi cablul 10-15 minute sa se elibereze ipul. Si sa dai disconnect cum trebuie la conexiune din PC.
Toata treaba asta testata si incercata timp de 2 saptamani pana cand mi-a venit routerul.
bietul Albert !
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. by Albert Einstein
zi asa ai fibra optica cu PPPoE, da ? banuiesc ca ai MC, da (ce-o fi ala ? Media Convertor ... si ala ce o mai fi ? e o cutie dreptughiulara cu 6 LED-uri pe ea si doua mufe IN - fibra optica, un cablu subtire, galben si OUT RJ45 pentru CAT5)
si zi asa scoti cablu si-l lasi 10-15min sa se scurga IP-ul, da ? despre DHCP ai auzit (ce-o fi ala ? Dynamic Host Configuration Protocol - mai pe romaneste aloca IP automat clientilor care emit cererea) ? DHCP-ul asta are doi parametri importanti (printre alti) Lease Obtained / Lease Expires care tin IP-ul (alocat) blocat pe MAC-ul respectiv ... in alte cuvinte poti sa executi si dansuri indiene in jurul focului ca dupa 10-15min nu o sa elibereze nimic.
sa dai disconect cum trebuie la conexiune din PC ? daca dai disconect la PPPoE (sper ca la asta ai facut referire pentru ca NIC nu are o astfel de optiune) nu faci decit un singur lucru, sa trimiti server-ului DHCP comanda Lease Expire inainte de atingerea timpului alocat de catre server, lucra care oricum nu conteaza pentru ca, NU este deficit de IP-uri.
Am avut aceeasi problema..
Disconnect PPPOE & disable local area conection (asta inainte de a-mi cumpara router)
Cel mai comod e cu un router..(no stupid questions )
Detaliaza putin fenomenul; "sclipeste" doar cand conectezi PS3-ul, sau si la emisiuni TV ? Astfel, iti poti da singur raspunsul.
Lost Planet 2 - PlayStation 3 vs Xbox 360 Comparison // Videogame Comparisons // Gameswire.net
PlayStation Insider - PSINext Discuss PS3, PS2, PSP - PS3 NewsNow that the Lost Planet 2 demo�s available on both PS3 and 360, we thought it would be good to take the two head-to-head to see which looks the best.
And the results are� pretty inconclusive, as it goes. The levels of detail in both games are all but identical, and the textures look about as sharp (or slimy) as each other � even if the in-game blurring tries its best to distort this.
The lighting is slightly better on the PS3 version, although it does appear a little more jagged that its 360 counterpart.
If forced to choose, we�d probably give the PS3 version the nod, but only by the slenderest of margins. But that�s just us � check out the screens and see what you think.
"I don't think it will be announced this year. But what can I say is PlayStationS (accent on that S) might be the only platform to get ALL games from some big franchise."
daca mai repeta si la urmatoarea generatie duetul placa grafica slab- sau subperformanta + procesor potent dar greoi o sa ma supar pe ei... inca o dovada (daca nu aveam destule deja) ca cei de la sony nu sunt prosti, sunt doar ciudati. sau masochisti. a, si ca sunt mesteri la procesoare dar varza la partea de hardware grafic dedicat. Avem dovada PS2, care avea o placa video atipica, in sensul ca era specializata doar pe desenarea imaginii finale ce urma a fi trimisa la televizor prin fir (mai mult sau mai putin) si tot greul era carat in spate de calul de povara numit EE cu al sau procesor central si 2 coprocesoare vectoriale (de care devii nici nu s-au folosit in primii 2 ani aproape ori ca nu stiau de ele ori ca nu stiau cum).
La ps3 nu stiu exact care a fost istoria, stiu doar ca cell munceste serios si daca se implementeaza o programare multi-thread eficace face adevarate minuni cu 0 si 1. De RSX nu prea stiu ce s-a intamplat de a trebuit sa se umble cu pile la nVidia sa obtina ceva suficient de bun si ieftin intr-un timp destul de scurt, dar imaginati-va daca isi faceau temele din timp ce grafica ar fi avut ps3 acum.
Am conectat ps3 eye la PC si acum caut ceva program pentru video capture.
Daca stiti unul bun, preferabil cu functii de zoom, sa pot sa record 640x480 60fps, ar fii super. Am incercat cu AmCap dar nu prea are setari si se vede rau de tot.
In general o sa vreau sa mai filmez cate un gameplay ici colo.
Thanks.
Am adaugat porturile folosite de gta 4 online
Imi puteti spune daca le-am pus cum trebuie si unde trebuie?
Bookmarks