Home va fi in continua dezvoltare. Va fi open beta pentru toata lumea pana la sfarsitul anului.
IGN 13 Scariest Games
Home va fi in continua dezvoltare. Va fi open beta pentru toata lumea pana la sfarsitul anului.
IGN 13 Scariest Games
mersi pt informatie, mai am o intrebare ! daca cumpar de pe PSN uk harti pt cod4 pot sa le joc pe id de ro ca eu am cont u pe romania![]()
Un prieten m-a intrebat ce sistem de sunet 5.1 sa-si cumpere pt. PS3; in afara de Z-5500 altul nu stiam, voi ce spuneti ? un altul care sa scoata sunet pe cinci canale, dar fara intrare optica.
lol hai ca o auzii si pe asta
eu am logitech g51 http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/4138.jpg
si nu are intrare optica
l-am conectat cu un adaptor care mi la dat la vechiu sistem http://www.maytinhcu.com.vn/image/sp...30/X530big.jpg
sau macar daca ai incerca sa dai la Sound settings la ps3 ti-ar si arata poza cu acele fire si "adaptor"(nu stiu cum naiba sa ii zic )
ii recomand ce am si eu logitech G51,cauta detalii despre el,si te vei convinge
Daca ai face si o poza la adaptorul ala ti-as fi profund recunoscator.
Si eu am sistem surround dar n-am intrare optica ca sa-l conectez la ps3 si pana castig la loto sa-mi iau Z5500 ma gandeam la o solutie de compromis ...![]()
darcangel doar pe:
- Digital Output Optical Connector (5.1)
- HDMI Out Connector (5.1/7.1)
darcangel doar pe:ori decoder:ori convertor:
- Digital Output Optical Connector (5.1)
- HDMI Out Connector (5.1/7.1)
__________________________________________________ ______________________________
P.S:
30min ca sa editezi postul, mmm cam putin ... asa am fost obligat sa fac un altul![]()
Am cautat de-am innebunit decoderele alea doua. Nimic pe nicaieri. Nu se mai fabrica, nu se mai vand. Q, stii cumva vreo alternativa care se mai fabrica cumva ?
Asa ceva ar mai fi ... https://www.teufel.eu/PC-Multimedia/...show=fotos#tab dar nu trimit in Romania . Pret 129 euro + taxe transport .
Se vede treaba ca mai multi useri ar dori sa conecteze 5.1 la PS3, dar sisteme ceva mai ieftine; precizare: ieftin nu inseamna, musai, slab calitativ. Multumesc celor care au raspuns, poate mai gasim si alte optiuni. Am vazut un sistem Logitech, parca X-540, cu adaptor de surround, pe a carui cutie scrie ca se poate folosi pentru XBOX, Playstation, Gamecube .................?? Cine, ce stie despre asa ceva ? Sau alt sistem, Genius, cu aceleasi specificari pt. console ...
Eu m-am interesat de un mod sa conectez sistemul meu 5.1 care are doar iesire prin 3 jack-uri la ps3 si am gasit mai multe adaptoare dar niciunul capabil sa redea surround, practic va fi acelasi sunet pe LB si LF, acelasi pe RB si RF, iar pe centru o amestecatura.
Ce credeti ? am descarcat Tomb Raider Underworld demo pt. PC, dar nu pot sa-l joc; are niste cerinte de sistem care ar dubla valoarea pc-ului meu daca i-as face upgrade. Ce bine ca avem console !!!!!
da, dar nu poti cumpara de pe psn uk decat daca esti din uk si ai o adresa si un credit card din londra sau un prieten.
Pe usa merge ii alta treaba, poti cumpara harti, qore, jocuri full fara probleme, dar ca hartile/expansionuri sa meargaa trebuie sa ai jocu full (blue-rayu) cumparat dintr'o zona ntsc, asia sau usa.
Si da dupa ce cumperi de pe un psn poti sa il activezi pe contu de ro mai la toate jocurile.
Imi dati si mie un link cum sa cumpar de pe PSN jocuri? Ma refer la procedura, am card ING! Am introdus datele de pe card ce mi le cere, trece la pagina urmatoare si acolo imi cere billing adress, si daca o las pe cea cu care am facut contu`(o adresa aleatorie din america) nu merge... Ce sa fac?
Bookmarks