Am o intrebare care rezolutie este mai clara,adica se vede mai bine, 1080i sau 720p.
Aici se alfa raspunsul: 1080i or 720p, which looks better? - The Digital Video Information Network
Omuletii de la Sony sunt putin cam ciudati...a fost glitchu cu Undead Knights ( full game "demo" ) ...cand si-au dat seama au scos "demoul" de 468 mb si l-au pus pe cel de 89 mb si nu mai era in download list si azi am observat ca jocul full a revenit in download list.Ce mama naibii?
Posibil boxart Final Fantasy XIII
Playstation 3 RPG Site - News: Japanese Final Fantasy XIII Boxart Revealed
Poate nu le-ati vazut nici pe astea. lol
Viddler.com - LittleBigPlanet: An UNCHARTED 2 Commercial Spoof - Uploaded by sceablog@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/992edcd6/@@AMEPARAM@@992edcd6/
Viddler.com - New PS3 commercial: Mon-tage - Uploaded by sceablog@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/6eb9f7af/@@AMEPARAM@@6eb9f7af/
Viddler.com - UNCHARTED 2: Among Thieves 'It Only Does Everything' TV Spot Final - Uploaded by sceablog@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/e8ab9f9/@@AMEPARAM@@e8ab9f9/
Am PS3 de ceva timp si inca de la prima accesare a US Store mi-am dorit sa cumpar cate ceva, in principal jocuri; ei bine, ma gandesc ca as fi putut beneficia, impreuna cu alti 4 useri, de facilitatea oferita de Sony si pe care, pana acum am ignorat-o. De ce sa descarc singur un joc si sa-l platesc, tot singur ? Nu cred ca vreau sa-mi raspundeti, rautaciosilor, dar daca sunt doritori ne putem asocia in grupuri, celule - celula mea - sau cum s-or mai numi ele, ne facem un cont comun, descarcam in comun si platim la comun, (asa s-a nascut comunismul) evident mai putin pt. fiecare in parte. So, join us !
Salut!
la mindight club sunt cateva trofee de genu' beat luxury champ,veat exotic champ ..
Intrebarea este:Ce trebuie sa fac mai exact?
ori gresesc eu ori este adevarat.. :stiam ca pt. chestia asta (game share) se poate lua ban pe consola.. e adevarat ?
De pe PS3Trophies.orgThere are 5 types of vehicles: tuner, muscle, luxury, exotic and motorcycle. Win enough races for each type and the champ for that category will challenge you. The number of races need to win vary from category to category. Just keep winning and eventually they will contact you. Of course, you should wait a few seconds (maybe a minute or two, at most) after each race to see if they are trying to contact you.
Nu este nimic ilegal in aceasta treaba, daca nu ar vrea Sony sa se faca asa ceva nu ar permite rularea jocului in acelasi timp pe 2 console, dar trebuie unii sa fie ei "Pumnul Dreptatii".
Initiativa si miscarea asta am avuto si eu acum cateva luni cu niste reguli si o strategie bine pusa la pinct
s- a ajuns insa la certuri intre membrii..intre pro si contra subiectului
adevarul: nu este o chestie ilegala ci doar imorala pentru cei care au fost contra. Ce este cert acest forum nu permite astfel de disxutii..chiar daca nu sunt impotriva regulilor psn
repet sunt pro..dar ca sa nu se ajunga la situatia de acu juma de an e de preferat sa se poarte aceste discutii pe pm ( altfel risti ban pe aici..am avut de vreo 2 ori)
cat despre idee..subiect unde a ajuns.. Eu personal mi-am cumparat unele jocuri si am facut schimb cu alte 3 persoane.. Din care o sa ramana 2 deoarece am predat / o sa mi se predea slotul..deci inca 2 inca sunt libere.. Iar cine este interesat este rugat sa ma apeleze cu o oferta pe pm cu rugamintea : "acest schimb sa fie definitiv..fara o eliberare ulterioara de slot. Nu vreau sa iau un joc la schimb si dupa o perioada sa nu mai am cum sa il joc pentru ca se doreste predarea slotului"
sper ca admini sa nu sara iar in sus.. Discutia este la subiect..nici imorala si cu atat mai putin ilegala
salut , am si eu o problema .Tocmai am cumparat un ps3 fat pt un prieten .
Problema noastra este ca nu avem nici un fel de sunet in jocuri .Bluray-urile merg ....sunetele din meniu ....numai in joc nu am sunet.
Este modelul Fat cu 80 Gb care vine cu infamous .Este ca si nou ....are 1 luna de zile este in garantzie ...dar este luat SH.
Am incercat cu tot felul de HDMI-uri .....dar nu am sunet in jocuri decat cu cablurile alea cu care vine PS3.
Daca se poate sa ne ajute si pe noi cineva ..
Chiar as vrea sa se bucure si el de PS3 si sa nu mai fie trist .
Sunet cu HDMI-uri ....peste tot numai in jocuri nu .Sunet si in jocuri am daca folosesc cablurile lui .
Se poate rezolva problema cu update de soft cu sistem update ? intreb asta pt ca asta nu are net aici decat ff prost ,ceva de la un tel mobil (este proaspat mutat ) .
Multumesc anticipat si scuze daca am fost cam incoerent dar am postat in graba .
Bafta
LE : Imi cer scuze am gresit threadul ...tot de la netul asta prostvroiam sa postez la " Probleme si solutii Playstation 3 "
Daca poate cineva sa mute postul .
1.Voi ziceti ca ar fi bine sa cumpar de pe Okazii un PS3 Fat cu 1000 lei ? E de la un user destul de serios dupa calificative .Adica vreau sa spun sa nu am surprize dupaia ca e diferenta de 300 lei . Dar stiu ca si Zaktan si-a luat cu 1300 lei cand in magazie era 1600-1800 lei . Garantie cica are 10 zile ca sa vad daca merge si daca am probleme daniuesc ca m-ar putea rezolva Donely .
2. Uncharted 2 e jocul din capul listei pentru care cumpar consola si as vrea sa stiu daca as putea avea surprize cu el cum vad ca ati avut multi dintre voi .
Multumesc !
maweryck: cu un cablu HDMI ? cred ca majoritate dintre noi il folosim; este inexplicabil, vezi totusi in setarile audio ale consolei.
paunstefan: un slim este 1299 lei, nou, cu garantie, factura, ....... si 120 Gb. Tu ce crezi ?
Daca ai noroc mai gasesti PS3 Fat cu un joc sau chiar 2( Killzone 2, Infamous, Resistance 2, Resistance si Uncharted) la 1300ron
Bookmarks