De Craciun o sa imi cumpar un PS3 si am o nelamurire. Imi poate explica cineva care e treaba cu 'trophies' si 'platinum trophies'?
De Craciun o sa imi cumpar un PS3 si am o nelamurire. Imi poate explica cineva care e treaba cu 'trophies' si 'platinum trophies'?
Trophies primesti cand indeplinesti anumite obiective stabilite de cei care au facut jocul, acestea nu au neaparat legatura cu storyline-ul jocului, de exemplu iti cere intr-un joc de gen shooter sa colectionezi toate armele din joc, in momentul in care le ai primesti trofeul respectiv, dar poti sa termini jocul fara sa ai toate armele si fara acel trofeu.
Trofeele nu te ajuta cu nimic, sunt doar o modalitate de a te lauda sau a dovedi prietenilor tai ca ai jucat jocul respectiv si ca ti-a placut. In general trofeul de platina il primesti cand ai reusit sa strangi toate celelalte trofee ale jocului.
mie de aseara de cum am inchis consola mi sau stricat programele de la tv si cand dau la av3(deschis la culoare de te dor ochi) svhs3(inchis la culoare gri) nu mai mi9 se vede bine consola nici programele la tv(nam dolce adica dastea cu aparat dala) o fi de la tv de la consola? __________________
pentru prima data am conectat ps3-ul la internet, apoi mi-am facut un cont PSN cu datele mele reale, si din pacate am vazut ca tara noastra nu are acces la PSN Store sau cum ii zicesunt nou cu PS3. Am facut alt cont, cu locatia USA, de pe PC, si nu ma lasa sa ma loghez pe PS3, imi spune ca nu ma pot loga cu un cont diferit de celalalt pe care l-am creat, daca nu gresesc. Ce pot face sa ma loghez cu un account USA, sa vad si eu cum e in lumea PS Store
Va trebui să creezi un nou user local (primul meniu st�nga), după care să te loghezi pe PSN cu adresa de e-mail pe care ai trecut-o c�nd ai creat userul US. Un user local poate avea alocat doar un singur cont PSN.
Folosesc mkv2vob pentru a converti blu-rayurile, problema este ca filmele nu au sunet. Ce optiune trebuie bifata? Filmul este cu DTS
Movie Rental coming soon to ps3 : Netflix: Rent as many movies as you want for only $8.99 a month! Free Trial
PlayStation.com
---------- Post added 27-10-2009 at 10:23 PM ----------
Am o intrebare pentru detinatorii de Headset Oficial Sony: Cum se comporta din punct de vedere al comfortului ? Multumesc anticipat
P.S.: poate cineva sa confirme daca se poate folosi ca microfon in jocurile din seria Rockband sau GuitarHero ?
Am o intrebare pentru detinatorii de Headset Oficial Sony: Cum se comporta din punct de vedere al comfortului ? Multumesc anticipat
P.S.: poate cineva sa confirme daca se poate folosi ca microfon in jocurile din seria Rockband sau GuitarHero ?
Cat de usoare pot fi trofeele lol two platinum's on the way
---------- Post added 28-10-2009 at 06:23 PM ----------
Care vreti sa jucati demo-ul de GOW3 luati District 9
God Of War III Demo Packed Into District 9 Blu-ray - News - GameInformer.com
---------- Post added 28-10-2009 at 06:27 PM ----------
LE:rumored ps store content
PlayStation LifeStyle Rumored PS Store Content for 10-29-09
Bookmarks