Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 248 of 1175 FirstFirst ... 148 198 238 246 247 248 249 250 258 298 348 748 ... LastLast
Results 4,941 to 4,960 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #4941 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Nu stiti de unde as putea cumpara un microfon pentru Rock Band 2 PS3? Sa aiba un pret decent si sa fie de calitate, eventual chiar cel original daca se gaseste.
    Am vazut microfoanele de la Singstar (rosu si albastru) la 50ron dar din cate am citit nu merg foarte bine.

2. #4942 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Again problem cu RDS-ul.De cateva zile nu imi mergea internetul,am sunat la ei si m-au intrebat daca folosesc un router.Am zis ca da.Mi-au spus ca ei nu ofera asistenta contractuala ptr un ''astfel de aparat''.Am scos cablul din WAN si l-am bagat in placa de retea.Merge perfect netul.Insa cand incerc iar cu router,nu merge.Ce ar putea fi?

3. #4943 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Incearca sa modifici in setarile router-ului (WAN > PPPoE, unde ai introdus contul rds si parola) valoarea pentru MTU. Ar trebui sa fie 1492 default, asa ca incearca 1480 sau 1470. Am avut si eu o problema aseamanatoare si asa am rezolvat-o. La mine valoarea MTU e 1468(am ajuns la ea prin trial & error acum vreun an) si netul merge perfect pe pc si console.

4. #4944 SP
    La mine nu apare nicio valoare MTU..
    Momentan imi merge doar CG.MESSUL A CAZUT ACUM CATEVA MINUTE,IAR ALTE LINK-URI NU IMI INCARCA.CE SE II MAI FAC?

PS: Ma gandesc sa renunt la RDS ptr ca nu se mai poate.Ce imi recomandat si aleg?Sunt din Brasov.

5. #4945 SP
    Member cristian77's Avatar
    Alt disc merge sercanu?

6. #4946 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by sercanu View Post
    tine apasat pana se aprinde foarte rapid ledu,apoi dai search!si eu m-am incurcat un pic.vezi k o sa-ti ceara un pin(0000)de obicei!salutari!

---------- Post added 06-11-2009 at 12:22 AM ----------

Fratilor am si eu o intrebare:in Uncharted 1 mise blocheaza pur si simplu,intru in meniu dar cand ii dau continiu mi se blocheaza,chestia e k l-am jucat 4 capitole.m-am uitat la disc si nu are urme de zgarieturi,doar foarte mici si 2-3.e problema discului sau a consolei mele???precizez k am mai avut parte de 2 freez-uri in Assassin's Creed!in rest nimik!astept un rasp.salutari la toti!
    Ai facut update-ul 3.01 care a rezolvat problemele de freeze in Uncharted 1? Trebuie sa mergi tu la System Update sa-l faci.

7. #4947 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Momentan imi merge doar CG.MESSUL A CAZUT ACUM CATEVA MINUTE,IAR ALTE LINK-URI NU IMI INCARCA.CE SE II MAI FAC?

PS: Ma gandesc sa renunt la RDS ptr ca nu se mai poate.Ce imi recomandat si aleg?Sunt din Brasov.
    Si eu am net tot de la RDS si stau relativ aproape de tine... din cand in cand patesc exact ca tine, atunci ii dau turn off la laptop, inchid routerul wireless (de la intrerupator, i-am pus eu pe cablul de alimentare) si scot cablul de alimentare de la modem. Le tin asa 1 minut dupa care la loc comanda si isi revine.

Net poti sa incerci pe cel de la Clicknet by Romtelecom.

8. #4948 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Sunt sanse sa fie din cauza la router...de ex la routeru meu daca e trafic prea mare...cedeaza si merg doar anumite pagini,daca opresc wi fi o duce mai mult timp...cand face fite ii dau un reset la router si isi revine.

9. #4949 SP
    Nu e de la router deoarece si cu cablul bagat direct in PC patesc la fel,merge 5-10 min si apoi pica

10. #4950 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Pai n-ai zis ca ai sunat si au zis ca nu ofera suport pentru router? Daca ai problema asta si la PC sunt obligati sa ofere suport....suna si pune spiridusii la punct.

11. #4951 SP
    Banned nufu's Avatar
    rezolvari la intrebarea mea?

12. #4952 SP
    Banned nufu's Avatar

13. #4953 SP
    Junior Member Cricku's Avatar
    salut baieti ! one question
    merge pe ps3 netul de la orange de ala pe stick?

multumesc

14. #4954 SP
    Member Imperatore's Avatar
    nu cred...

15. #4955 SP
    Member darcangel's Avatar
    nufu: nu ai specificat ce tip de TV ai ......

16. #4956 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by nufu View Post
    eu am cablu av cel ce vine in pachet aprind consola dau pe av si ..pe av 3 mi se vede color bajbait(se misca mereu imaginea) iar pe svhs3 mi se vede alb negru bajbait(se misca mereu imaginea) am incercat si cu un alt cablu de ps2l.cine ma poate ajuta problema e de la consola ,de la cablu sau de la tv?
    Quote Originally Posted by nufu View Post
    Nu te supăra, dar �ntrebarea ta nufu clară, nu te exprimaşi suficient de elocvent, eu rămăsei nedumerit
    Ce are SVHS (mufă din aceea rotundă cu pini gen tastatură PS2?) a face cu PS3? TV tău este CRT sau LCD/plasmă? Dacă nu e CRT, ia-ţi cablu HDMI şi ar trebui să meargă fără probleme.

17. #4957 SP
    Banned nufu's Avatar
    este un crt daewoo

18. #4958 SP
    Member Imperatore's Avatar
    am o intrebare va rog in ceea ce priveste fifa10

am jocul zona 3 si vreau sa downloadez live season 2.0

de pe ce store ar trebui descarcat acesta si daca are vreo restrictie in ceea ce priveste tara(.Ro)
    thx

19. #4959 SP
    Member maweryck's Avatar
    salut ...Cum pot sa cumpar si eu de pe PSN US ? vreau sa iau zombie apocalypse si urmatoarele DLC-uri pt MW2. De pe PSN UK cred ca ar fi mai usor : ShopTo.Net - PlayStation Network Card 20 - Sony Playstation 3 (PS3) platesc prion paypal ...si gata am scapat imediat
    auzisem ca mergem sa cumpar direct daca am card la ING ....
    Mai merge treaba asta ?

Multumesc .Bafta

20. #4960 SP
    Depinde si ce zona ai jocurile...Daca sunt zona 1 trebuie neaparat de pe store US.Jocuri PSN poti lua de pe orice store.Cardul il poti folosi doar pe store US din cate stiu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.