trofeele sunt anumite "beneficii" pe care le primesti la anumite jocuri si se inregistreaza pe userul tau de psn [ca un cv cu ce jocuri ai jucat si ce "trofee" ai luat]
trofeul il primesti cand indeplinesti anumite cerinte pentru respectivul trofeu...silver...gold platinum..in functie de dificultatea "cestiunii" trofeul se obtine mai usor sau mai greu
platinumul se da in general cand iei toate trofeele disponibile la acel joc...
daca te referi la platinum edition la un joc...reprezinta acel joc considerat ff bun...care a fost laudat...pus intr-o alta carcasa si costa mai putin [aceeasi calitate....acelasi tot]
Nu un an. Killzone 2 este platinum, dar a fost lansat la sf�rșitul lui februarie.
To become a Platinum release it was required that a game have over 400,000 total worldwide sales after generally one year on the market (PAL region sales in particular; games that sell over 400,000 units in another region alone, such as Japan or the U.S., do not necessarily qualify for a Platinum title).
Nuh insa eu am schimbat hardul la ps3, si l-am pus la laptop...si cel de la laptop fiind mai mare, la ps3. Ei bine, acum s-a stricat hardul de ps3 care e la laptop. Banuiesc ca pot sa il schimb...
Salutare. am si eu o problema am sters din greseala Trofeele din PS3 cum pot sa le recuperez???
am dat Format la Hard
---------- Post added 15-11-2009 at 09:18 PM ----------
dar pe cont le am , dar daca dau la Game< Trofy Colection numai e nimik
Trofeele sunt pastrate online, nu pe HDDul consolei.
Banuiesc ca dupa format nu ai mai instalat jocurile. Incearca sa le instalezi din nou.
Din moment ce te poti loga pe psn, ar trebui sa iti apara.
Daca nu se sincronizeaza automat trofeele, apasasi ar trebui sa ai optiunea "sync trophies".
Nu conteaza daca jocurile sunt sau nu instalate intrucat trofeele sunt atasate contului psn.
signeaza-te la PSN, du-te la trophy collection, highlighteaza-l. Apasa Triunghi si alege Sync with server.
Ar trebui sa iti apara toate trofeele pe care le-ai luat, asta daca ai folosit un cont de psn pana sa dai format.
salut..am si eu o intrebare..pot vedea filme luate de pe internet pe playstation 3 dak le trag p un stick si le pun p ps3?dak da va rog sa-mi dati mai multe detalii,multumesc anticipat
Bookmarks