Da merge![]()
Este vreo problema daca las PS3-ul in priza mai mult timp?Cateodata imi e lene sa ma dau jos din pat si sa ma duc pana la priza.
Salut baieti,
Am o mica/mare problema. Acum cateva zile am observat o mica crapatura in partea din fata a ps3-ului (exact acolo unde am incercuit cu rosu - partea argintie). Nu stiu cum s-a ales ps3-ul cu ea, poate am scapat ceva, habar n-am. Nu e mare crapatura, insa neavand probleme cu ps3-ul pana acum m-a ingrijorat putin. Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1. Sa-mi fac probleme in legatura cu aceasta crapatura?
2. Gasesc piese de schimb pentru ps3? In special acea parte argintie? (doar aia ma intereseaza)
Va multumesc anticipat pentru ajutor,
Pizzi.
Cum ii zice la cablu cu care conectez ps3-ul de televizor prin scart ?
Din cate am inteles asa arata:
ms anticipat
Strike105x nu are o denumire particulara, generic il cheama AV cable.
mano ai lista oficiala: Types of files that can be played. The following types of files can be played under(Video).
- Memory Stick Video Format
- <LI class=none>MPEG-4 SP (AAC LC) <LI class=none>H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
- MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
- MP4 file format
- H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
- MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2)
- MPEG-2 PS (MPEG2 Audio Layer 2, AAC LC, AC3(Dolby Digital), LPCM)
- MPEG-2 TS(MPEG2 Audio Layer 2, AC3(Dolby Digital), AAC LC)
- MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
- AVI
- <LI class=none>Motion JPEG (Linear PCM)
- Motion JPEG (μ-Law)
- AVCHD (.m2ts / .mts)
- DivX
- WMV
- VC-1(WMA Standard V2)
Daca scapa-i ceva pe ea ar fi prea mare coincidenta sa pice fix in zona aia fara sa afecteze altceva. Piese de schimb normal ca nu ca dealtfel pentru majoritatea aparatelor, se transfera numai pe canalele de service, in magazin never - ever ... vezi totusi Donely poate te ajuta !
nu stiu de ce dar pe discurile mele cand le scot din consola apar niste dungi, nu sunt zgarieturi..., arata ca si niste urme de praf perfect drepte pe toata suprafata discului, dinspre interior catre exterior. se pot sterge cu ceva dar as vrea sa stiu din ce cauza tot imi apar acele urme pe discuri. am gasit un raspuns pe un site dar nu prea am inteles ..:
Those arent scratches. They're imprints from the dust-blocker flaps when you insert it. Pay attention when you eject the disk, it'll pop it out to halfway, right where those marks are. Just clean those off with a clean, soft rag. No worries. Those arent scratches. They're imprints from the dust-blocker flaps when you insert it. Pay attention when you eject the disk, it'll pop it out to halfway, right where those marks are. Just clean those off with a clean, soft rag. No worries.
cati prieteni pot sa am in lista? exista o limita? din cate stiu pe xbox limita e de 100.
am si eu o problema cu lcd u , un samsung full hd 9x de inchi , setez culorile , mai exact luminozitatea mai mare ca se vede prea intunecat in jocuri dar nu ramane salvata , dupa o perioada televizorul reface setarile default , cum fac sa salvez ? thx
Ce vrea omuletu ala sa zica este urmatorul : alea nu sunt zgarieturi ce vezi tu acolo...sunt urme de de la dizpozitivul care blocheaza intrarea prafului...daca te uiti atent cand bagi blu ray se inchide o usita la blu ray...iar urmele acelea de pe disc sunt de la "usita" aiaincearca sa stergi urmele cu o carpa de curatat tv-uri lcd soft..nu cu tricou sau alt material dur.Nu e nimic grav.
ms pentru ajutor DeadlyGoD
Man, fa o poza la chestia aia ca sa ne dam seama mai bine. In principiu nu are nici o treaba cu consola si n-ar trebui sa-ti faci probleme. Acolo e unitatea optica. Ea functioneaza si fara carcasa. De fapt toata consola functioneaza fara carcasa. Asigura-te ca nu e ceva care sa cada pe ea si sa o faca varza data viitoare...
Bookmarks