Noi care avem abonament anual la Qore n-ar fi trebuit sa primit invite la Playstation Home beta?
Noi care avem abonament anual la Qore n-ar fi trebuit sa primit invite la Playstation Home beta?
Deci dupa 3 ore de motorstorm 2 vreau sa spun ca jocu este un silent hit, are reviewuri de 80-90 dar jocu ii de 9,5 o diferenta vizuala si content fata de motorstorm 1 foarte mare! eviscereaza copia aia numita pure cei care sunteti in dubi cumparati jocu fara probleme fata de demo motorstorm parca este pe un alt engine
P.S cine are motorstorm 2 il astept online la un meci![]()
dumanule din pacate mai bun ca mkv2vob io nu am gasit si crede-ma am cautat de mi-a venit rau...e adevarat ca dureaza ceva mai mult sa le faca dar calitatea e brici si plus nu sunt probleme de compatibilitate....cat despre problema ta ar fii cam trei idei ce imi vin acum 1)incearca sa dezinstalezi alte codecuri,io de ex am avut probleme cu CCP 2)daca nu atunci updateaza versiunea de mkv2vob si incearca sa pui drivere de matroska 3)daca nu si nu reinstaleza win...BAFTA
Am cautat si eu pe net,si am gasit pe blogul celui care l-a facut cum ca problema ar fi legata de codecuri.Bun,mi-am luat K-lite ultima versiune,am dat uninstall la celelalte codecuri si am instalat pack-ul si am incercat cu "300" sa vad daca merge;bineinteles ca nu mergea.Inainte sa arunc calculatorul pe geam,am incercat cu alt film...surpriza,mergea.Oricum mersi pentru ajutor.
deci motorstomr 2 = cel mai bun joc cu masini online pana acum pe ps3, 0 lag, ca in singleplayer se misca! un joc de minim nota 9 nu cum este cotat nota 8!
am luat niste filme in format hd care contin subtitrare in romana, le-am modificat cu mkvvob pt ps3 si nu merge sub, cum trebuie facut?
din cite stiu subtitrarea trebuie sa fie fisier separat. ce ai luat tu sunt probabil mkv-uri care contin si subtitrare, insa nu cred ca mkv2vob stie sa o extraga de acolo. o solutie ar fi sa o extragi tu inainte sau sa cauti pe un site de subtitrari una care sa se potriveasca si sa o folosesti in mkv2vob.
pai de ce nu ma adaugi pe psn playgame?parca am jucat cu tine si motorstorm 1 scuze daca te confund.
Am facut eu cateva filme din .mkv care au titrare in romana inclusa si merge (v.2.2.4).
Vezi la Preferred Subtitle Language sa fie setat romanian.
mkv2vob v.2.2.4.
Citeste aici.
Bookmarks