Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 1175 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 527 1027 ... LastLast
Results 521 to 540 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #521 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Noi care avem abonament anual la Qore n-ar fi trebuit sa primit invite la Playstation Home beta?

2. #522 SP
    Member psycho-07's Avatar
    asa am si eu in franceza si nu merge schimbat in limba engleza

3. #523 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

4. #524 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Ok, acum am inteles. Thx de ajutor

5. #525 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Deci dupa 3 ore de motorstorm 2 vreau sa spun ca jocu este un silent hit, are reviewuri de 80-90 dar jocu ii de 9,5 o diferenta vizuala si content fata de motorstorm 1 foarte mare! eviscereaza copia aia numita pure cei care sunteti in dubi cumparati jocu fara probleme fata de demo motorstorm parca este pe un alt engine
    P.S cine are motorstorm 2 il astept online la un meci

6. #526 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    cam toti de pe aici daca nu ma insel
    Eu nu am primit nimic.

7. #527 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Nici eu nu am primit Killzone 2 beta key...desi am luat teme si de pe uk si de pe us.

8. #528 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Bine, nici nu m-am prea agitat ca sa iau un cod.

9. #529 SP
    Member dilibau666's Avatar
    dumanule din pacate mai bun ca mkv2vob io nu am gasit si crede-ma am cautat de mi-a venit rau...e adevarat ca dureaza ceva mai mult sa le faca dar calitatea e brici si plus nu sunt probleme de compatibilitate....cat despre problema ta ar fii cam trei idei ce imi vin acum 1)incearca sa dezinstalezi alte codecuri,io de ex am avut probleme cu CCP 2)daca nu atunci updateaza versiunea de mkv2vob si incearca sa pui drivere de matroska 3)daca nu si nu reinstaleza win...BAFTA

10. #530 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    Deci dupa 3 ore de motorstorm 2 vreau sa spun ca jocu este un silent hit, are reviewuri de 80-90 dar jocu ii de 9,5 o diferenta vizuala si content fata de motorstorm 1 foarte mare! eviscereaza copia aia numita pure cei care sunteti in dubi cumparati jocu fara probleme fata de demo motorstorm parca este pe un alt engine
    P.S cine are motorstorm 2 il astept online la un meci
    Am eu M2, dar momentan ma ocup cu Gears of War 2 si LBP.

11. #531 SP
    Junior Member Dumanu's Avatar
    Am cautat si eu pe net,si am gasit pe blogul celui care l-a facut cum ca problema ar fi legata de codecuri.Bun,mi-am luat K-lite ultima versiune,am dat uninstall la celelalte codecuri si am instalat pack-ul si am incercat cu "300" sa vad daca merge;bineinteles ca nu mergea.Inainte sa arunc calculatorul pe geam,am incercat cu alt film...surpriza,mergea.Oricum mersi pentru ajutor.

12. #532 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    deci motorstomr 2 = cel mai bun joc cu masini online pana acum pe ps3, 0 lag, ca in singleplayer se misca! un joc de minim nota 9 nu cum este cotat nota 8!

13. #533 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    am luat niste filme in format hd care contin subtitrare in romana, le-am modificat cu mkvvob pt ps3 si nu merge sub, cum trebuie facut?

14. #534 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    deci motorstomr 2 = cel mai bun joc cu masini online pana acum pe ps3, 0 lag, ca in singleplayer se misca! un joc de minim nota 9 nu cum este cotat nota 8!
    Si eu am MS: PR, e foarte bun jocu.

15. #535 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    din cite stiu subtitrarea trebuie sa fie fisier separat. ce ai luat tu sunt probabil mkv-uri care contin si subtitrare, insa nu cred ca mkv2vob stie sa o extraga de acolo. o solutie ar fi sa o extragi tu inainte sau sa cauti pe un site de subtitrari una care sa se potriveasca si sa o folosesti in mkv2vob.

16. #536 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    din cite stiu subtitrarea trebuie sa fie fisier separat. ce ai luat tu sunt probabil mkv-uri care contin si subtitrare, insa nu cred ca mkv2vob stie sa o extraga de acolo. o solutie ar fi sa o extragi tu inainte sau sa cauti pe un site de subtitrari una care sa se potriveasca si sa o folosesti in mkv2vob.
    ok ms o sa incerc

17. #537 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    pai de ce nu ma adaugi pe psn playgame? parca am jucat cu tine si motorstorm 1 scuze daca te confund.

18. #538 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    Am facut eu cateva filme din .mkv care au titrare in romana inclusa si merge (v.2.2.4).
    Vezi la Preferred Subtitle Language sa fie setat romanian.

19. #539 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by xargon View Post
    Am facut eu cateva filme din .mkv care au titrare in romana inclusa si merge (v.2.2.4).
    Vezi la Preferred Subtitle Language sa fie setat romanian.
    pe ps 3? cu ce le-ai facut?

20. #540 SP
    Junior Member xargon's Avatar
    mkv2vob v.2.2.4.
    Citeste aici.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 1175 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 527 1027 ... LastLast