daca bag video prin cablu AV se cunoaste diferenta mare fata de HDMI?
Am si eu o problema cu FAR CRY2 cand joc in multiplaier se deconecteaza dupa fiecare joc si trebuie sa caut iar servarul?
Ieri am downloadat Wipeout HD, iar in timpul downloadului mi-a picat curentu. Am aprins iar consola, am primit un warning si dupa ce a terminat downloadu imi dadea mereu eroare la 14% la instalat. Sa fie din cauza ca s-a luat curentu in timpu downloadului? sau e ceva corupt prin sistem ? saveurile poate ?
Acum i-am dat iar download, sper sa mearga.
TV LCD Sony KDL-46Z5500 - KDL-46Z5500
asta imi doresc in 2010,pentru 3D si plus ca are Bravia Engine 3 care rupe tot
pretu la anu sper sa fie mai redus![]()
Intentionez sa achizitionez un PS3 de pe amazon.co.uk. As vrea sa stiu daca garantia este valabila si in Romania si cui as putea sa ma adresez.
La sectiunea contact nu apare nimic: PlayStation Romania - Contact us .
Multumesc.
Vreau sa cumpar o tema dinamica de pe US Store. Dupa ce am cumparat-o, pot s-o folosesc pe celalalt cont (UK) ?
@oBL1O: Da, fără nicio problemă.
sal. revin cu o intrebare la care nu am primit raspuns: stie cineva cum scot sunetul din ps3 printr-un home cinema dav dz 280? multumesc
Am jucat cam 5 minute (de joc, nu de filme) din MGS4. Nu stiu ce sa zic, nu imi place ca ma baga direct in actiune, fara vreun tutorial, l-am lasat repede... de cand ma trimite unu dupa nu stiu ce aparat si trag zeci de indivizi dupa mine... si nu reusesc sa trec.
Am zis ca poate maine am alta dispozitie, si poate o sa imi placa.
E normal sa se incalzeasca putin in partea din spate , unde e aerisirea ? La mine se incalzeste in spate mai ales in partea dreapta , exact pe directia Blu-Ray-ului .![]()
Nu mai vede ps3 erul media serverul si nu mai pot sa vad nimic de pe laptop ma ajuta cineva pls
Bookmarks