Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 295 of 1175 FirstFirst ... 195 245 285 293 294 295 296 297 305 345 395 795 ... LastLast
Results 5,881 to 5,900 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #5881 SP
    Member thomas's Avatar
    salutere, am si eu nevoie de ajutor, astazi din senin in timp ce ma jucam de 20-30 min God Of War ps3-ul s-a stins si palpaie becul rosu, am incercat sa ii dau drumul din nou mai tarziu se face verde dupaia galben si dupaia rosu piuie de 3 ori si ramane asa ,aveti ceva idei ? multumesc

2. #5882 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

3. #5883 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Foarte buna alegere ! Un joc bun trebuie sa aiba arme , masini , sange ?
    Flower e diferit e un joc genial !

4. #5884 SP
    Member Geonebun's Avatar
    am avut sute de convorbiri , stiu diferenta intre titlu si paragraful unde se scrie , dar cum spuneam sunt unele cuvinte care nu ma lasa sa le scriu

5. #5885 SP
    Member andreips3's Avatar
    Acum am inteles. N-am citit bine intrebarea.
    In chat sunt cateva restrictii. De exemplu daca scrii Akuma (un personaj Sf4) iti scrie A***a. Orice cuvant care incepe, contine sau se termina intr-un cuvant urat din limba engleza este cenzurat automat. Nu conteaza limba in care scri tu.

6. #5886 SP
    Member Geonebun's Avatar
    in chat , dar nu sunt cuvinte obscene sau nume , pur si simplu conversatii , nu imi vine un ex acuma , dar asta vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa

7. #5887 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @thomas: Se pare că ai YLOD. Dacă ai garanţie, acum e momentul s-o foloseşti. Dacă nu, vorbeşte cu Donely.

8. #5888 SP
    Junior Member wilhelm's Avatar
    Am luat de curand un ps3 care nu citeste nici un disc si nici nu invarte discul,am desfacut consola am sters lentila si tot nu merge,precizez ca dupa ce bag cd in el se misca unitatea optica,lentila citeste si ea la inceput dar discul nu vrea sa se invarteasca.Care ar fi problema:lentila,motorasul sau driverul?

9. #5889 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by wilhelm View Post
    Am luat de curand un ps3 care nu citeste nici un disc si nici nu invarte discul,am desfacut consola am sters lentila si tot nu merge,precizez ca dupa ce bag cd in el se misca unitatea optica,lentila citeste si ea la inceput dar discul nu vrea sa se invarteasca.Care ar fi problema:lentila,motorasul sau driverul?
    Aceasta este una dintre cele mai intalnite probleme la ps3, unitatea optica. Mai ai garantie la el? Probabil ca lentila este problema sau driverul(cred mai tare ca lentila)

10. #5890 SP
    Garantie nu am la ea ptr ca am cumparat-o cu defectul asta.As vrea sa ii cumpar blocul optic dar nu sunt sigur ca asta ar fi defectul.

11. #5891 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by Ken View Post
    in chat , dar nu sunt cuvinte obscene sau nume , pur si simplu conversatii , nu imi vine un ex acuma , dar asta vreau sa stiu daca a mai patit cineva asa
    Conversatiile sunt formate, in principiu, din cuvinte. Multe cuvinte, sau nume, sunt cenzurate pentru ca, dintr-o simpla coincidenta, contin anumite combinatii care in limba engleza sunt cenzurate, desi in limba romana nu sunt cuvinte obscene. Personal nu mi s-a intamplat sa-mi sublinieze un cuvant si sa nu-l pot trimite ci mi-a cenzurat o parte sau tot cuvantul. Dupa cum a spus si Andrei: Akuma (un personaj Sf4) iti scrie A***a.

---------- Post added 02-01-2010 at 08:08 PM ----------

Quote Originally Posted by wilhelm View Post
    Garantie nu am la ea ptr ca am cumparat-o cu defectul asta.As vrea sa ii cumpar blocul optic dar nu sunt sigur ca asta ar fi defectul.
    Incearca la Donely.

12. #5892 SP
    OK.Multumesc ptr sfat,sper sa fie cineva care a avut acceasi problema ca a mea si sa-mi zica cum a rezolvat.

13. #5893 SP
    Banned itally's Avatar
    psn id itally bagatima si pe mine la un razboi

14. #5894 SP
    Junior Member Dennisgsxr's Avatar
    thomas de cat timp ai ps3? l`ai folosit in exces adica mai mult de 4 ore? e modelul slim sau phat?,Asa e de aiurea cu consolele din ziua de azi,pe vremea cand aveam ps2 parca nu erau atatea erori la console ,nu stiu ce se intampla cu lumea asta,vor profit dar calitatea lasa de dorit.Asa mi se pare

15. #5895 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    A folosi in exces nu inseamna mai mult de 4 ore. A folosi in exces inseamna 24 de ore in fiecare zi. In 4 ore nici nu intri bine in atmosfera jocului ca trebuie sa iesi. Nici nu mai vorbim de jocuri online care te pot prinde si 15-20 h incontinuu. Auzi tu 4 ore = exces.

16. #5896 SP
    pentru mine si persoana mea inseamna dupa aceea incep durerile de cap si ochii inlacrimati.Depinde de la persoana la persoana,scz ca nu am specificat.Si parerea mea e ca cine se joaca mai mult de 4 ore nu are control asupra lui,inteleg ca ii fain distractiv,grafica & stuff dar totusi trebe cu limita.PS:data viitoare te rog sa nu te mai bagi aiurea in conversatii deca daca ai ceva importat de spus si folositor.mersi de intelegere

17. #5897 SP
    Member thomas's Avatar
    @Dennisgsxr: il am de mult timp cumparat de afara (era modelul cu card reader 4 buc ,4 usb,citea jocurile de psx,ps2) e model phat, de jucat nu cred ca ma joc 4 ore pe zi mai de graba 2 ore adunat, mai ales ca am fost si atent de la xbox 360 elite care a dat RROD cu ceva timp in urma , tocmai ma gandeam la blocul optic sa nu cada si cand dintr-o data cand ma jucam s-a stins (am ajuns la god of war 1 dupa ce am luat capul ala de impietresti inamici deci nu am jucat nu stiu cat, cat despre consolele astea din ziua de azi sunt foarte dezamagit, am si ps1 phat si ps2 phat si functioneaza perfect !
    P.S. Problema cea mai mare e ca a ramas dvd-ul in el si nu mai gasesc model phat(modelul slim nu imi place), acuma sper sa am noroc am gasit la domo si am rezervat unu sper sa primesc ceva vesti de la ei (am inteles ca au 3 ani garantie si asta ma incanta).

18. #5898 SP
    multumesc de informatie thomas,bafta si noroc sa ai in achizitionarea noii console.Se pare ca suntem de aceeasi parere in legatura cu ps2 si pariez ca sunt mai mult persoane care isi dau seama de chestia asta

19. #5899 SP
    Member thomas's Avatar
    cu multa placere, am jucat pe ps2 cu un prieten campionate de fight K1(cel japonez)incepeam dupamasa la 18 si terminam dimineata in jur de 7 nu are consola nimica ,acuma e in cutie dar va fi scoasa pentru un tekken

20. #5900 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Exista: http://www.consolegames.ro/forum/f15...n-3/77-psn-id/
    : http://www.consolegames.ro/forum/f15...14-clubul-ps3/

SI chiar thread-ul jocului pe care vrei sa-l joci !

On : Pot cumpara de pe Store direct cu un card Visa Electron ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.