Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 297 of 1175 FirstFirst ... 197 247 287 295 296 297 298 299 307 347 397 797 ... LastLast
Results 5,921 to 5,940 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #5921 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    P.S. Apeland la Robert Dinu nu ar fi tot acelasi lucru? Daca o iei cum zici tu, el alimentand cu cardul lui un cont facut de altu pe alta adresa.
    Pe contul de UK poti sa treci si lasi adresa cardului lui Robert, oricum nu-ti folosesc la altceva adresele.

2. #5922 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by Execitor View Post
    Cum pun pe un DVD un fisier video mai mare de 2GB sa il poata citi ps3'u? am incercat cu udf, dar nu il vedea? Oare am gresit eu ceva? Multumesc anticipat.
    Incearca,atunci cand scri dvd-ul,la writing speed sa setezi maxim 8x,ori ps3-ul nu suporta formatul video pe care l-ai scris pe dvd.

3. #5923 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by taz@ View Post
    Incearca,atunci cand scri dvd-ul,la writing speed sa setezi maxim 8x,ori ps3-ul nu suporta formatul video pe care l-ai scris pe dvd.
    Era avi, o sa incerc cum ai spus tu, Multumesc.

4. #5924 SP
    Senior Member Nash's Avatar

5. #5925 SP
    Junior Member Dennisgsxr's Avatar
    Salut,am gasit prin camera un memory stick.Stie cineva cum il formatez sa il recunoasca ps3 si ce foldere trebuie sa`i creez ?.L`am formatat in FAT32 dar mai departe nu ma descurc.

6. #5926 SP
    Member ReLLicK's Avatar
    pune ce ai nevoie pe el...dupaia il bagi in ps3
    daca nu iti arata nimic, dai triunghi si <display all> sau ceva de genu

7. #5927 SP
    Junior Member Dennisgsxr's Avatar
    mersi fain

8. #5928 SP
    Member geo971986's Avatar
    Stiti cumva unde pot gasi si eu ceva oficial unde sa spuna care este limita de download de jocuri de pe PSN fara a fi considerat gamesharing? Multi spun ca limita ar fi 5 console insa nu am gasit nimic oficial pe site-ul sony unde sa confirme asta. Mersi

9. #5929 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by thomas View Post
    @Dennisgsxr: il am de mult timp cumparat de afara (era modelul cu card reader 4 buc ,4 usb,citea jocurile de psx,ps2) e model phat, de jucat nu cred ca ma joc 4 ore pe zi mai de graba 2 ore adunat, mai ales ca am fost si atent de la xbox 360 elite care a dat RROD cu ceva timp in urma , tocmai ma gandeam la blocul optic sa nu cada si cand dintr-o data cand ma jucam s-a stins (am ajuns la god of war 1 dupa ce am luat capul ala de impietresti inamici deci nu am jucat nu stiu cat, cat despre consolele astea din ziua de azi sunt foarte dezamagit, am si ps1 phat si ps2 phat si functioneaza perfect !
    P.S. Problema cea mai mare e ca a ramas dvd-ul in el si nu mai gasesc model phat(modelul slim nu imi place), acuma sper sa am noroc am gasit la domo si am rezervat unu sper sa primesc ceva vesti de la ei (am inteles ca au 3 ani garantie si asta ma incanta).
    Daca nu gasesti la Domo, parca au la altex cu 1 an garantie... Model phat 80gb la 12.999 cu killzone2 parka.... Eu de acolo l-am luat.

10. #5930 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    4 + 1 ( slotu tau ) ..poti da jocuri la inca 4 persoane,eu am luat jocuri de la 6 oameni ..fara sa dau deactivate la slotu cuiva..deci de luat poti lua de la mai mult de 5...dar nu cred ca e nimeni asa darnic sa dea jocuri fara ceva la schimb.

11. #5931 SP
    Member thomas's Avatar
    Quote Originally Posted by Execitor View Post
    Daca nu gasesti la Domo, parca au la altex cu 1 an garantie... Model phat 80gb la 12.999 cu killzone2 parka.... Eu de acolo l-am luat.
    da am gasit la Flamingo exact modelul ala(nu aveau Killzone si am primit alt joc in schimb) la 1299, l-am si cumparat azi de dimineata

12. #5932 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ca fapt divers, grabiti-va cu Flamingo sau Flanco ca din cate am inteles or sa se cam inchida magazinele lor anu asta.

13. #5933 SP
    Junior Member stefwinner's Avatar
    hey baieti spune-ti-mi si mie ceva.
    am psp 3004 2009 l-am uploadat la 5.03 (mi-a spus un baiat) acum incerc sa-mi pun chickHEN dar nu prea stiu cum.
    mam uitat pe youtube si zicea ceva de genul ca tre sa-l bag la poze apoi imi dau default settings si apoi regla niste chestii( umd auto star umd cache /si inca ceva cu color) apoi dadea la poze si ii aparea chickHENul la poze.
    am facut la fel si nu mia aparut chickHENul.
    am downloadat vreo doua chickHEN si nici una nu mergea.
    imi spuneti va rog si mie ce tre sa fac?
    si daca stiti un chickHEN care merge si la voi sau stiti ca e bun, va rog dati-mi adresa.
    multumesc mult.

---------- Post added 03-01-2010 at 04:12 PM ----------

si da am auzit ca tre sa-l downgradez la 1.50 ca sa-mi mearga jocuri trase de pe net.
    daca fac asta, jocurile trase de pe net merg si fara chickHEN?

14. #5934 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    aici e thread pentru PS3, posteaza-ti problema la aria pentru PSP. iti dau un sfat, scrie mai ordonat, o zi buna.

15. #5935 SP
    Junior Member stefwinner's Avatar
    1. scria ca ie pentru psp.
    2.scriu ordonat.
    3.cine te crezi?

16. #5936 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by stefwinner View Post
    2.scriu ordonat.
    3.cine te crezi?
    O da!
    Attached Images Attached Images doublefacepalm.jpg

17. #5937 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    2.scriu ordonat.
    3.cine te crezi?
    Nu se crede nimeni, asta e aria de ps3, daca vrei sa primesti raspunsuri posteaza in aria psp. Da fapt degeaba postezi si la aria psp caci mai mult ca si probabil nimeni nu-ti va da sfaturi cum sa joci jocuri de pe net piratate.

andreips3 - probabil quad face palm

18. #5938 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    1. Tu si romana = baba si mitraliera
    2. Aici e topic de PLAYSTATION 3 ...daca dai click pe forum o sa vezi o categorie pentru PSP ...dar cred ca e foarte complicat pentru tine avand in vedere ca te bate limba romana.
    3. Nu te mai da rotund cand de fapt esti bata
    4. Ma mir cum de ai reusit sa numeri pana la 3.

19. #5939 SP
    Member pijama35's Avatar
    hey baieti spune-ti-mi si mie ceva.
    am psp 3004 2009 l-am uploadat la 5.03 (mi-a spus un baiat) acum incerc sa-mi pun chickHEN dar nu prea stiu cum.
    mam uitat pe youtube si zicea ceva de genul ca tre sa-l bag la poze apoi imi dau default settings si apoi regla niste chestii( umd auto star umd cache /si inca ceva cu color) apoi dadea la poze si ii aparea chickHENul la poze.
    am facut la fel si nu mia aparut chickHENul.
    am downloadat vreo doua chickHEN si nici una nu mergea.
    imi spuneti va rog si mie ce tre sa fac?
    si daca stiti un chickHEN care merge si la voi sau stiti ca e bun, va rog dati-mi adresa.
    multumesc mult.

---------- Post added 03-01-2010 at 04:12 PM ----------

si da am auzit ca tre sa-l downgradez la 1.50 ca sa-mi mearga jocuri trase de pe net.
    daca fac asta, jocurile trase de pe net merg si fara chickHEN?
    1.Aici nu este threadul de psp este de ps3
    2.Eu zic sa apelezi la Donely aici este threadul lui http://www.consolegames.ro/forum/f41...-xbox-360-wii/
    3.Pe forum nu vorbim de piraterie

20. #5940 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @stefwinner

1) threadu se numeste " PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns", te rog arata-mi unde scrie PSP. acum da click aici si o sa vezi pagina speciala de FAQ pentru psp.

2) da am vazut ca postul tau ie ordonat

3) un user al acestui forum, care din intamplare respecta regulile forumului si nu da "post quick reply" fara sa citeasca integral ce a scris.

dupa cum am mai zis, o zi buna.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.