Salut,am gasit prin camera un memory stick.Stie cineva cum il formatez sa il recunoasca ps3 si ce foldere trebuie sa`i creez ?.L`am formatat in FAT32 dar mai departe nu ma descurc.
pune ce ai nevoie pe el...dupaia il bagi in ps3
daca nu iti arata nimic, dai triunghi si <display all> sau ceva de genu![]()
Stiti cumva unde pot gasi si eu ceva oficial unde sa spuna care este limita de download de jocuri de pe PSN fara a fi considerat gamesharing? Multi spun ca limita ar fi 5 console insa nu am gasit nimic oficial pe site-ul sony unde sa confirme asta. Mersi
4 + 1 ( slotu tau ) ..poti da jocuri la inca 4 persoane,eu am luat jocuri de la 6 oameni ..fara sa dau deactivate la slotu cuiva..deci de luat poti lua de la mai mult de 5...dar nu cred ca e nimeni asa darnic sa dea jocuri fara ceva la schimb.
Ca fapt divers, grabiti-va cu Flamingo sau Flanco ca din cate am inteles or sa se cam inchida magazinele lor anu asta.
hey baieti spune-ti-mi si mie ceva.
am psp 3004 2009 l-am uploadat la 5.03 (mi-a spus un baiat) acum incerc sa-mi pun chickHEN dar nu prea stiu cum.
mam uitat pe youtube si zicea ceva de genul ca tre sa-l bag la poze apoi imi dau default settings si apoi regla niste chestii( umd auto star umd cache /si inca ceva cu color) apoi dadea la poze si ii aparea chickHENul la poze.
am facut la fel si nu mia aparut chickHENul.
am downloadat vreo doua chickHEN si nici una nu mergea.
imi spuneti va rog si mie ce tre sa fac?
si daca stiti un chickHEN care merge si la voi sau stiti ca e bun, va rog dati-mi adresa.
multumesc mult.
---------- Post added 03-01-2010 at 04:12 PM ----------
si da am auzit ca tre sa-l downgradez la 1.50 ca sa-mi mearga jocuri trase de pe net.
daca fac asta, jocurile trase de pe net merg si fara chickHEN?
aici e thread pentru PS3, posteaza-ti problema la aria pentru PSP. iti dau un sfat, scrie mai ordonat, o zi buna.
1. Tu si romana = baba si mitraliera
2. Aici e topic de PLAYSTATION 3 ...daca dai click pe forum o sa vezi o categorie pentru PSP ...dar cred ca e foarte complicat pentru tine avand in vedere ca te bate limba romana.
3. Nu te mai da rotund cand de fapt esti bata
4. Ma mir cum de ai reusit sa numeri pana la 3.
1.Aici nu este threadul de psp este de ps3
2.Eu zic sa apelezi la Donely aici este threadul lui http://www.consolegames.ro/forum/f41...-xbox-360-wii/
3.Pe forum nu vorbim de piraterie
@stefwinner
1) threadu se numeste " PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns", te rog arata-mi unde scrie PSP. acum da click aici si o sa vezi pagina speciala de FAQ pentru psp.
2) da am vazut ca postul tau ie ordonat
3) un user al acestui forum, care din intamplare respecta regulile forumului si nu da "post quick reply" fara sa citeasca integral ce a scris.
dupa cum am mai zis, o zi buna.
Bookmarks