Din cate stiu e blocul optic,costa cam 400 lei unul nou
sa ma corecteze cineva daca am zis ceva gresit![]()
Din cate stiu e blocul optic,costa cam 400 lei unul nou
sa ma corecteze cineva daca am zis ceva gresit![]()
am si eu o intrebare...am facut un film pe cd si cu subtitrarea in acelasi folder dar cand il pun in ps3 nu-mi citeste subtitrarea...stie cineva care ar fi problema?
Nu e blocul optic. YLOD = RROD = se dezlipeste chipul grafic de pe placa de baza. Eu asa stiu.
Am si eu o intrebare. Am conectat PS3-ul printr-un cablu composite (Galben Rosu Alb) pentru a face captura video dar nu reusesc sa-l fac sa se vada full screen pe LCD (EDIT: Nu cred ca m-am exprimat bine, se vede mult mai mare decat ecranul, imi taie putin din partea de sus si de jos a imaginii). Daca ma puteti ajuta cu ceva setari pe care poate le-am sarit. Multumesc.
dute in settings>display settings>video output settings>pune pe scart si vezi ca mai incolo o sa te puna sa alegi dintre 16:9 si 4:3...si alegi 16:9...ar trebui sa mearga
Cumparati de aici si va vin instant codurile:
- Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid
- https://www.gamepointsnow.com/psn-pl...-network-cards
Am incercat. Nu merge. Oare sa bag cele 3 mufe (Galben Rosu Alb) in adaptorul scart si sa-l conectez prin scart? Inca o chestie care poate sau nu sa afecteze, asta nu stiu, Cablul Red (audio Right) nu e conectat( e trecut prin niste splittere si am cumparat cu unu mai putin).
LE: Am reusit sa rezolv din setarile televizorului. Thank you![]()
de ce sa te complici cu copierea cand poti folosi media server...
P.S:te poti uita la filme sau asculta muzica fara sa le copiezi...sau in caz ca vrei sa le copiezi se copiaza repede nu-ti face griji...
foloseste AviAddXSubs, dureaza doar 2 min sa integrezi o subtitrare, ai acolo si un tutorial, succes
Am observat ca la unele jocuri, pe carcasa, scrie ca suporta si 1080p. Cum pot sa activez sa ruleze la rezolutia asta? Am un monitor Samsung FullHD, dar de fiecare data cand dau din monitor sa vad ce rezolutie are jocul, imi aparea 1280x720.
Da, am cablu HDMI.
Am incercat, dar ramane bifat si 368p sau ceva de genul. Si tot in 720p merge.
PS3-ul meu e din America.La jocuri e ok,RF.Dar am bagat un DVD sau CD parca cu un documentar de la Jurnalul National cu ''Asasinarea lui J.F.K'' si zice ca nu citeste PAL.Daca o sa cumpar filme blu-ray,o sa patesc lafel?
Am facut platina la assassin's creed 2, cand ma loghez pe contul de psn zice syncing trophys, dar cand ma uit pe psn la trofeele mele tot nu gasesc platina si alea... Stie careva ce este? Oare este o ora la care se updateaza conturile sau ceva?
Si intrebarea numarul 2, am cumparat uncharted 1 , fratele meu a inceput sa joace inainte sa faca updateul de trofee si a luat primele treaseruri si nu a primit trofeul First treasure. Acum daca ia alte trofee nu ii mai da trofeul.. ce se poate face? Sa stearga salvarile si sa inceapa din nou?
Bookmarks