Vezi, dacă spuneai că ai TV Tunerul acesta �ţi recomandam din start acest cablu component. Cum văd eu treaba, vei putea să te bucuri de rezoluţiile 720p şi 1080i �n această combinaţie
un search pe google de 5 secunde si voila: CABLU COMPONENT HD TV / LCD TV PRET 49 RON - Modchip-Land costa 50 de ron.
Voila, dar nu cred ca este original Sony, stiam de acel pret dar eu eram interesat de unul original, acela inspira mai multa incredere.Am vazut ca are si Donley(nu stiu sigur daca si pe stoc) la 60 lei.
Mai bine caut in magazine.
Salut, apelez si eu cu o intrebare care cred ca doar aici gasesc raspunsul ... am instalat "ps3 media server" pe pc si totul mergea perfect, inclusiv "copy" la filmele blu-ray. Dupa un anumit timp am vrut sa mai copiez cateva filme pe hdd-ul ps3-ului si aici intervine problema : daca marimea filmului are 8gb sau 700mb (oricat ar avea) "copy-ingul" meu depaseste cu mult acea marime si nu se mai opreste (cred ca daca l-as lasa 2 zile el ar copia incontinuu ajungan la foarte multi gb). mentionez ca orice alte fisiere (muzica, poze, etc ) merg perfect copiate. (problema este doar la filme). a mai patit cineva ?
acesta e bun SONY cablu component AV pentru PlayStation 3 ? eu zic sa il iei pe cel din linkul de mai sus sau de la Donely. dar daca vrei sa dai 100 ron pe un cablu, e alegerea ta .
Stie cineva daca se poate incarca controllerul si la mufa USB a PC-ului??? Nu am incercat de fricade aceea va intreb daca e sigura treaba...
Da..chiar si eu si stiu acum care e buba. Tu ai fisierele video pe pc iar ps3-ul le citeste intr-un format diferit. Dureaza pentru ca ps3 media server face conversia respectivului fisier in timp real. De exemplu ieri mi-a facut un fisier video .mkv, mpg pe consola si nush cum sa pun si subtitrarea totodata.
Am si eu o intrebare care ar parea cam puerila dar celor care aveti slim nu vi se intampla sa vi se umple consola de scame si de tot felul de lucruri de genu asta, am vazut ca ps3 slimul este un magnet ptr scame & stuff ?
Adica trebuie sa astept si pana la urma o sa-l traga pe hdd? in legatura cu subtitrarea stiu ca trebuie sa o redenumesti identic cu numele filmului doar ca se termina in ".srt" sau ".sub".
P.S. O sa dau copy la un hd de vreo 8 gb si o sa-l las toata noaptea sa vad ce o sa se intample dimineata.
Bookmarks