Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 320 of 1175 FirstFirst ... 220 270 310 318 319 320 321 322 330 370 420 820 ... LastLast
Results 6,381 to 6,400 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #6381 SP
    Member davidteen14's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Acest monitor NU poate avea HDCP deoarece are doar intrare D-SUB, care nu este suportată.

Singura metodă prin care vrei putea folosi acest monitor la PS3 este VGABOX.
    AM un TV tuner LEADTEK 1920, am pus PS3-ul cu cablul standard AV si se vedea acceptabil, ma intreb cum s-ar vedea cu component ? O poza mai jos cu TV Tuner-ul.
    Attached Images Attached Images leadtek.jpg

2. #6382 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Vezi, dacă spuneai că ai TV Tunerul acesta �ţi recomandam din start acest cablu component. Cum văd eu treaba, vei putea să te bucuri de rezoluţiile 720p şi 1080i �n această combinaţie

3. #6383 SP
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Vezi, dacă spuneai că ai TV Tunerul acesta �ţi recomandam din start acest cablu component. Cum văd eu treaba, vei putea să te bucuri de rezoluţiile 720p şi 1080i �n această combinaţie
    Am incercat eu mai multe combinatii, deci voi putea avea rezolutii de 720p si 1080ipe acest monitor cu rezolutia maxima de 1680X1050.
    PS:cand m-am jucat GTA 4 pe PC, jocul pe acest monitor se vedea super
    Cat costa cablul?

4. #6384 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by davidteen14 View Post
    Am incercat eu mai multe combinatii, deci voi putea avea rezolutii de 720p si 1080ipe acest monitor cu rezolutia maxima de 1680X1050.
    PS:cand m-am jucat GTA 4 pe PC, jocul pe acest monitor se vedea super
    Cat costa cablul?
    un search pe google de 5 secunde si voila: CABLU COMPONENT HD TV / LCD TV PRET 49 RON - Modchip-Land costa 50 de ron.

5. #6385 SP
    Voila, dar nu cred ca este original Sony, stiam de acel pret dar eu eram interesat de unul original, acela inspira mai multa incredere.Am vazut ca are si Donley(nu stiu sigur daca si pe stoc) la 60 lei.
    Mai bine caut in magazine.

6. #6386 SP
    Junior Member Dankys's Avatar
    Salut, apelez si eu cu o intrebare care cred ca doar aici gasesc raspunsul ... am instalat "ps3 media server" pe pc si totul mergea perfect, inclusiv "copy" la filmele blu-ray. Dupa un anumit timp am vrut sa mai copiez cateva filme pe hdd-ul ps3-ului si aici intervine problema : daca marimea filmului are 8gb sau 700mb (oricat ar avea) "copy-ingul" meu depaseste cu mult acea marime si nu se mai opreste (cred ca daca l-as lasa 2 zile el ar copia incontinuu ajungan la foarte multi gb). mentionez ca orice alte fisiere (muzica, poze, etc ) merg perfect copiate. (problema este doar la filme). a mai patit cineva ?

7. #6387 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by davidteen14 View Post
    Voila, dar nu cred ca este original Sony, stiam de acel pret dar eu eram interesat de unul original, acela inspira mai multa incredere.Am vazut ca are si Donley(nu stiu sigur daca si pe stoc) la 60 lei.
    Mai bine caut in magazine.
    acesta e bun SONY cablu component AV pentru PlayStation 3 ? eu zic sa il iei pe cel din linkul de mai sus sau de la Donely. dar daca vrei sa dai 100 ron pe un cablu, e alegerea ta .

8. #6388 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    acesta e bun SONY cablu component AV pentru PlayStation 3 ? eu zic sa il iei pe cel din linkul de mai sus sau de la Donely. dar daca vrei sa dai 100 ron pe un cablu, e alegerea ta .
    Da, modelul acela , imi este frica sa nu imtampin probleme cu celelalte, dar poate o sa il iau de la Donley

9. #6389 SP
    Member paulone's Avatar
    Stie cineva daca se poate incarca controllerul si la mufa USB a PC-ului??? Nu am incercat de fricade aceea va intreb daca e sigura treaba...

10. #6390 SP
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    Stie cineva daca se poate incarca controllerul si la mufa USB a PC-ului??? Nu am incercat de fricade aceea va intreb daca e sigura treaba...
    Din cate am vazut eu pe youtube, da merge.

11. #6391 SP
    Member griever666's Avatar
    Eu il incarc de la pc cand joc online si am usb-urile de la PS3 ocupate. Te uiti la el, cand nu mai licare inseamna ca s-a incarcat, sau te uiti in XMB.

12. #6392 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da, eu asa il incarc tot timpul, merge fara probleme.

13. #6393 SP
    Member adin33's Avatar
    Merge sigur nu are de ce sa-ti fie frica,asa-l incarc si eu cand am PS3-ul oprit.

14. #6394 SP
    Member paulone's Avatar
    Multumesc pt.raspunsuri

15. #6395 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Da..chiar si eu si stiu acum care e buba. Tu ai fisierele video pe pc iar ps3-ul le citeste intr-un format diferit. Dureaza pentru ca ps3 media server face conversia respectivului fisier in timp real. De exemplu ieri mi-a facut un fisier video .mkv, mpg pe consola si nush cum sa pun si subtitrarea totodata.

16. #6396 SP
    Senior Member Nash's Avatar

17. #6397 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Am si eu o intrebare care ar parea cam puerila dar celor care aveti slim nu vi se intampla sa vi se umple consola de scame si de tot felul de lucruri de genu asta, am vazut ca ps3 slimul este un magnet ptr scame & stuff ?

18. #6398 SP
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    Am si eu o intrebare care ar parea cam puerila dar celor care aveti slim nu vi se intampla sa vi se umple consola de scame si de tot felul de lucruri de genu asta, am vazut ca ps3 slimul este un magnet ptr scame & stuff ?
    Eu cred ca se pune mai mult praf pe FAT decat pe SLIM pentru ca e shiny...

19. #6399 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    Salut, pe amandoua se put, trebuie sterse , eu o sterg pe a mea cam la 3 zile, se pune si pe fat si pe slim doar ca pe fat se vede mai tare (pt ca are culoarea aceea shiny)

20. #6400 SP
    Junior Member Dankys's Avatar
    Adica trebuie sa astept si pana la urma o sa-l traga pe hdd? in legatura cu subtitrarea stiu ca trebuie sa o redenumesti identic cu numele filmului doar ca se termina in ".srt" sau ".sub".
    P.S. O sa dau copy la un hd de vreo 8 gb si o sa-l las toata noaptea sa vad ce o sa se intample dimineata.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.