Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 328 of 1175 FirstFirst ... 228 278 318 326 327 328 329 330 338 378 428 828 ... LastLast
Results 6,541 to 6,560 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #6541 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Totusi daca folosesti mai multe PC-uri, deviceuri la router si pui PS3-ul la DMZ o sa lase internetul doar la PS3 ...
    Stai ca nu am priceput ... adica:

1. am router
    2. la router conectez;: PC, PS3, etc etc ...
    3. pun PS3 in DMZ

= am net numai pe PS3 ? ori ? ... nu de alta dar exprimarea ma lasa masca "o sa lase internetul doar la PS3"

2. #6542 SP
    Junior Member DaNNyHE's Avatar
    as avea si eu o intrebare: tocmai am achizitionat un ps3 si vreau sal pun la monitor...insa aici apare problema..monitorul nare decat vga..daca exista vreun cablu care sa ma ajute cu acest lucru si stie cnv despre el sami zica..sau cum as putea face sa conectez ps3ul la monitor avand doar pot de vga

3. #6543 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by DaNNyHE View Post
    as avea si eu o intrebare: tocmai am achizitionat un ps3 si vreau sal pun la monitor...insa aici apare problema..monitorul nare decat vga..daca exista vreun cablu care sa ma ajute cu acest lucru si stie cnv despre el sami zica..sau cum as putea face sa conectez ps3ul la monitor avand doar pot de vga
    hdtovga-cable.jpg Exista acest cablu. Il vindea si userul nitrouso la noi pe forum.

4. #6544 SP
    ala e de xbox 360

5. #6545 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Q View Post
    Stai ca nu am priceput ... adica:

1. am router
    2. la router conectez;: PC, PS3, etc etc ...
    3. pun PS3 in DMZ

= am net numai pe PS3 ? ori ? ... nu de alta dar exprimarea ma lasa masca "o sa lase internetul doar la PS3"
    M-am mai uitat o data la ce scrie in router si am inteles gresit. Ce vor sa zica acolo e ca acel device nu va mai avea firewall si ca toate porturile ii sunt deschise.
    Imi cer scuze de confuzie, m-a incurcat si pe mine.

6. #6546 SP
    ala e de xbox 360
    http://www.consolegames.ro/forum/f41...fullhd-hdfury/
    Vand convertor FullHD HDfury pentru PLAYSTATION sau XBOX :
    Se poate atasa la orice tip de monitor CRT sau LCD care nu dispune de optiunea FullHD.

7. #6547 SP
    sa vandut chestia aia si oricum era prea scumpa..mai stie altcineva??

8. #6548 SP
    Member geo971986's Avatar
    ai net pe toate bineinteles Prin DMZ scoti toate restrictiile, toate porturile sunt deblocate fara a mai necesita port forwarding. Eu vad ca am scapat de disconect-uri cu DMZ. Thx Pizzi btw.

9. #6549 SP
    sa vandut chestia aia si oricum era prea scumpa..mai stie altcineva??
    Cred ca gasesti si in targ la Vitan cu 30-40lei.

10. #6550 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Buna baieti, o intrebare rapida la voi: PS3 stie FLAC? Thanx.

11. #6551 SP
    Senior Member Walkman's Avatar

12. #6552 SP
    Cautam un simplu DA sau NU care ma scutea de cautatu pe net. Mersi oricum, raspusul era: NU. Alta treaba: eu ce caut defapt e sa ascult cea mai buna calitatea audio ce este posibil prin PS3. Intentionez sa cumpar un Logitech cu suport DTS si prin optic sa-l pun la PS3. FLAC pica deci, MP3 nu e cel mai bun, se pierde calitate, mai ramane .DTS Ati ascultat asa ceva pe PS3? Eu acuma aflu ca sunt melodii in format "nume.dts" cum sunt "nume.flac" sau "nume.mp3".

13. #6553 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Cautam un simplu DA sau NU
    Eu procedez in felul urmator: FLAC-urile le convertesc in WAV cu foobar2000. Play in PS3 si sincer nu sesizez nici o diferenta prin Z5500, deci aceiasi calitate.

14. #6554 SP
    Member paulone's Avatar
    Stati ca nu pricep ceva, eu am in PC 100Gb de muzica FLAC si o pot asculta pe toata in PS3 cu media serverul, cum de e posibil daca PS3 nu stie FLAC?

15. #6555 SP
    Member Cata25's Avatar
    Media server-ul o convertește �n mp3 cel mai probabil.

16. #6556 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Media server-ul o convertește �n mp3 cel mai probabil.
    cum asa? atat de repede(instant)?nu pricep....

17. #6557 SP
    Member Cata25's Avatar
    Păi dacă poate să convertească un film FULL HD fără sacadări, atunci nu cred că are probleme cu fișiere flac de c�teva zeci de mega.

18. #6558 SP
    In cazul media server decodarea e facuta de pc, daca copiezi fisierul in ps3 decodarea o sa fie facuta de consola si nu o sa mearga.
    Intrebare: ce ziceti, e ok un logitech z-5450 pe un PS3? L-am gasit la un pret bun.

19. #6559 SP
    Admin MonkY's Avatar
    DMZ inseamna DeMilitarized Zone, adica exact cum a spus si geo971986, daca pui un IP in DMZ, routerul nu va mai aplica regulile din firewall pt. IP-ul respectiv. E un lucru bun (pt. ca nu mai blocheaza nimic) dar un lucru rau daca se descopera un hack/virus/malware pt. PS3, acesta fiind expus in afara la orice. Daca pe PC poti face asta linistit cu un firewall bun (gen Kaspersky), la un PS3 nu ai niciun fel de protectie. Deci optim ar fi ca pt. IP-ul PS3-ului sa deschizi porturile folosite. Bafta !

20. #6560 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    Mare atentie, are cateva taste in limba italiana(cum este si a mea), ex: in loc de enter scrie "invio", in loc de shift scrie "maiusc" ca si tastele pg.up, pg.down si delete dar nu este deranjant fiindca sunt plasate ca la orice tastatura in engleza
    Ai avut dreptate, astazi mi-a ajuns tastatura si e in italiana, dar cum ai spus nu e deranjant deloc. Pretul a fost mai mult decat bun, 150ron cu transport prin curier inclus si surpriza in pachet am gasit si un usb-bluetooth adapter. Recomand acest site Multumesc Jun1or de mult pusesem ochii pe asa ceva.
    Intrebare: Cum fac sa pot folosi butoanele de la touchpad pentru mouse click? Din cate am observat pentru a apasa mouse left click/right click nu pot deocamdata decat cu butoanele dintre ctrl si alt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.