as avea si eu o intrebare: tocmai am achizitionat un ps3 si vreau sal pun la monitor...insa aici apare problema..monitorul nare decat vga..daca exista vreun cablu care sa ma ajute cu acest lucru si stie cnv despre el sami zica..sau cum as putea face sa conectez ps3ul la monitor avand doar pot de vga![]()
Exista acest cablu. Il vindea si userul nitrouso la noi pe forum.
http://www.consolegames.ro/forum/f41...fullhd-hdfury/
Vand convertor FullHD HDfury pentru PLAYSTATION sau XBOX :
Se poate atasa la orice tip de monitor CRT sau LCD care nu dispune de optiunea FullHD.![]()
ai net pe toate bineintelesPrin DMZ scoti toate restrictiile, toate porturile sunt deblocate fara a mai necesita port forwarding. Eu vad ca am scapat de disconect-uri cu DMZ. Thx Pizzi btw.
Cautam un simplu DA sau NU care ma scutea de cautatu pe net. Mersi oricum, raspusul era: NU. Alta treaba: eu ce caut defapt e sa ascult cea mai buna calitatea audio ce este posibil prin PS3. Intentionez sa cumpar un Logitech cu suport DTS si prin optic sa-l pun la PS3. FLAC pica deci, MP3 nu e cel mai bun, se pierde calitate, mai ramane .DTS Ati ascultat asa ceva pe PS3? Eu acuma aflu ca sunt melodii in format "nume.dts" cum sunt "nume.flac" sau "nume.mp3".
Eu procedez in felul urmator: FLAC-urile le convertesc in WAV cu foobar2000. Play in PS3 si sincer nu sesizez nici o diferenta prin Z5500, deci aceiasi calitate.![]()
Stati ca nu pricep ceva, eu am in PC 100Gb de muzica FLAC si o pot asculta pe toata in PS3 cu media serverul, cum de e posibil daca PS3 nu stie FLAC?
Păi dacă poate să convertească un film FULL HD fără sacadări, atunci nu cred că are probleme cu fișiere flac de c�teva zeci de mega.
In cazul media server decodarea e facuta de pc, daca copiezi fisierul in ps3 decodarea o sa fie facuta de consola si nu o sa mearga.
Intrebare: ce ziceti, e ok un logitech z-5450 pe un PS3? L-am gasit la un pret bun.
DMZ inseamna DeMilitarized Zone, adica exact cum a spus si geo971986, daca pui un IP in DMZ, routerul nu va mai aplica regulile din firewall pt. IP-ul respectiv. E un lucru bun (pt. ca nu mai blocheaza nimic) dar un lucru rau daca se descopera un hack/virus/malware pt. PS3, acesta fiind expus in afara la orice. Daca pe PC poti face asta linistit cu un firewall bun (gen Kaspersky), la un PS3 nu ai niciun fel de protectie. Deci optim ar fi ca pt. IP-ul PS3-ului sa deschizi porturile folosite. Bafta !
Ai avut dreptate, astazi mi-a ajuns tastatura si e in italiana, dar cum ai spus nu e deranjant deloc. Pretul a fost mai mult decat bun, 150ron cu transport prin curier inclus si surpriza in pachet am gasit si un usb-bluetooth adapter. Recomand acest siteMultumesc Jun1or de mult pusesem ochii pe asa ceva.
Intrebare: Cum fac sa pot folosi butoanele de la touchpad pentru mouse click? Din cate am observat pentru a apasa mouse left click/right click nu pot deocamdata decat cu butoanele dintre ctrl si alt.
Bookmarks