ei asa ar vrea. Oricum, respecta modelul clasic de internet scam...
Stiu ca o sa sune ciudat dar:
Care este distanta maxima dintre router wireless si ps3?
Si un pret pentru un router bun?..de exemplu asta cum e:
Router wireless INTELLINET C503693, 100Mbps, IEEE802.11g, 802.11b, 802.11d, negru | MediaGalaxy.ro
Intellinet ? N-am mai auzit de ei. Din specificatii e ok, dar cred ca la banii astia sau daca mai pui putini gasesti ceva mai bun.
DL-524 - 150 lei
Este foarte popular și foarte stabil. Nu mi s-a �ntrerupt niciodată netul din cauza lui.
Salutare am nevoie de un qiuck answer si ceva ajutor.
Consola mea cred ca tocmai a facut YLOD ca nu se mai apride.
La butonul de on imi apare culoarea verde, galbena dupaia rosie, si cam atata si nu se apride. Donely repara PS3-uri? Stie cineva pe altcineva care repara PS3-uri?? Some help pls.
Si eu il am pe asta si sunt multumit.
Zero uite aici e mai ieftin. S-ar putea sa il gasesti si mai ieftin pe altundeva, da un search pe Google.
Deja au aparut zvonuri despre Mass Effect sau Mass Effect 2 pe PS3 pe net. Voi credeti k se poate asa ceva?
Pacat... renuntasem la idea de a-mi lua un Xbox odata cu stirea asta.... cred k astept sa imi iau pc mai bun acum.
Asa a fost si la Bioshock. Au aparut o gramada de zvonuri pe care producatorii au refuzat sa le comenteze sau le-au infirmat, dar jocul a aparut si pe PS3. Momentan nu apare, dar eu zic ca exista sanse, chiar daca acestea sunt foarte mici. Prea multe scapari ( versiunea de PS3 listata pe mai multe site-uri, conferinte la care au declarat ca jocul apare pe 3 platforme), daca toate au fost greseli atunci nu reusesc sa demonstreze ca sunt lipsiti de profesionalism.
a mai patit cineva la fifa 2010 , cand incepi un new manager mode si iti incarca la inceput , scouting etc , mi se blocheaza la 52% si asa ramane , plin de buguri si frameuri fifa asta
nu mai bine il intrebi chiar pe @donely? il gasesti aici http://www.consolegames.ro/forum/f41...-xbox-360-wii/
si rapunsurile: ps3 guitar compatibility with pc - C?utare Google
@AndRewqp l-am intrebat...si postasem poate mai stia cineva cate ceva despre problema asta.
Bookmarks