Killzone 2.
Este un joc excelent, dar nu este shooter.
Ca să nu mai spun că nu-l mai joacă nimeni online.
am reinstalat de nenumarate ori si pms si java... degeaba.... si in consola media server este enabled. mai ramane cand ajung diseara acasa sa pun fir de la router la consola ( cum a zis AndRewqp ) sa vad ce se intampla! multumesc oricum pentru ajutor!
Asteapta BC2. La KZ2 joaca demo, sunt multe persoane care nu au apreciat jocul din cauza controlului.
Mai poti incerca un third person cum ar fi Uncharted 2, am observat ca sunt multi care il joaca.
Killzone 2 este superb, primu shooter ce mi-a captat atentia si in multiplayer. erik95 zicea ceva de control dar cred ca cei care se plang sunt doar cei care nu joaca shootere de loc cu controler de ps3, incearca demoul si seteaza-ti pe alternate 2 schema de control.
Poti astepta si Battlefield 2 care este superb in multiplayer(vezi demo pe psn).
Cheateri nu prea gasesti pe console ...doar la pc majoritatea din lista mea de prieteni se joaca Killzone2 / Modern Warfare 2 si MAG
salut pe toata lumea,sunt nou pe-aici.am luat un ps 3 si ma tem ca am luat� plasa� cu el.imi frezeaza imaginea din cand in cand.a mai patit cineva asa ceva?am incercat sa imi caut singur un raspuns pe forum,dar n-am inteles mare lucru,datorita limbajului specific,in care sincer ma pierd.sper sa-mi scuzati,lipsa de cunostiinte chiar si minime privind ps 3.si poate ma ajutati sa inteleg ce are ps3-ul meu.multumesc anticipat
pai... ce hard are ? ce mai ai la el ca accesorii ? daca mai ai si jocuri la el ...ce jocuri ? da niste detalii
[QUOTE=ffocus;277624]Daca se intampla des, cateva pe zi, blocul optic este pe moarte. Asa a inceput si la mine, cu freeze-uri dese, ca in final sa cedeze psihic. Te rezolva modchip-master Donely, cu approx. 400 ron.[/QUOT
ps are 40gb,Controller Playstation 3 Dualshock 3 Wireless SIXAXIS aproape nou,am un jod uefa 2008 la fal,apeoape nou,si cam atat.
eu vin cu alta problema-am o imprimanta HP8250 si vreau s-o conectez la ps3 sa o vada, am la imprimanta si un usb bluetooth tocmai pentru a fi vazuta de alte dispozitive, am incercat s-o conectez cu ps3-ul dar nu merge.....dau o bere daca are cineva solutiag
Bookmarks