sa strangi bani de un ps3 nou?![]()
Nu stiu de ce unii nu pot lua decizii singuri pentru ei si au nevoie de parerile altora. Man is bunurile tale, fa cum crezi tu de cuvinta sau nu ai discernamant ?
Da se poate, trebuie doar sa bagi subtitrarea in fisieru video. Cauta pe google sub2divx.
Nu se poate.
Se vad destul de bine , dar la unele jocuri precum God of War 3 poti intampina probleme (la mine imaginea se vedea alb-negru) !
Ce headset imi recomandati?? Se merita mai mult cel oficial, adica diferentele dintre unul mai ieftin si cel de la sony sunt mari??
@faby_67
Da sefu se poate folosi. Am driverul, dar sincer in Vista mai crapa din cand in cand.
Oricum o sa apara Resistance 3. lol
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...-din-greseala/
salut!..da ti mi o parere va rog..chiar incepand de astazi...am intampinat o problema grava..nu mi se mai aprinde consola..cel putin..se aprinde cateva secunde..dupa care se stinge..singura iar ledul rosu..ramane intermitent..s o fii dus placa video?multumesc anticipat!
Cel mai stupid update din cate am vazut pana acum.Banuiesc ca e din cauza la toata agitatia asta cu hackuitul PS3-ului din ultima vreme. Tot nu le justifica faptul.
Nu acum cati dintre voi chiar foloseati OtherOS-ul ? Mie nu mi se pare o decizie atat de proasa ca il scot atata timp cat , probabail vor introduce si alte features in acest viitor firmware. Oricum Linuxul pe ps3 nu era ceva foarte special , adica se comporta destul de prost din cauza restrictiilor de hardware ( GPU-ul functiona in modul 2D si din CPU era folosit doar PPU-ul , SPE-urile erau blocate din cate stiu ) din punctul meu de vedere OtherOS-ul era singura "spartura" din sitemul de securitate al PS3-ului asa ca e mai bine ca scot functia asta.
Daca era un update important era 3.3, nu 3.21. Asta il fac doar ca sa elimine functia Install Other OS, din motive de securitate.
Bookmarks