Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 380 of 1175 FirstFirst ... 280 330 370 378 379 380 381 382 390 430 480 880 ... LastLast
Results 7,581 to 7,600 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #7581 SP
    Junior Member MAT31's Avatar
    Bun , atunci o sa vad ce zice Donely cand o sa intre pe mess

2. #7582 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Re: PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

stiti vreun guide sau un video mai detaliat despre cum dai carcasa jos de pe ps3? ca as vrea sa-l curat de praf. am incercat intr-o zi cu ajutorul unui video dar nu am reusit mai nimic.

3. #7583 SP
    Member drati71's Avatar
    Eu zic ca prima parte e destul de explicita daca ai phat.

4. #7584 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    CINE ARE IDEE CAND E GATA GT5?

5. #7585 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_robert98r View Post
    CINE ARE IDEE CAND E GATA GT5?
    numai Dumnezeu stie

6. #7586 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu prea intra pe mess, mai bine ii scrii aici pe forum sau il suni.

7. #7587 SP
    Junior Member MAT31's Avatar
    Am vorbit cu el pe mess , nu se ocupa de YLOD.

8. #7588 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    numai Dumnezeu stie
    Ma duc sa-l intreb. Si nu va zic. Na!

9. #7589 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    PS3 Owner Gets $100 Rebate for Losing Linux

Oare este vreo sansa sa ni se intample si noua asa ceva, aici in Romania?
    Sau macar sa primim inapoi suportul other OS, daca nu acum, macar curand.

10. #7590 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Si daca nu primesti inapoi suport pt other os ce se intampla?

11. #7591 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex De Large View Post
    Oare este vreo sansa sa ni se intample si noua asa ceva, aici in Romania?
    NU

12. #7592 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Oricum romanul ar abuza de aceasta posibilitate, probabil ca toti detinatorii de PS3 ar cere acea suma, ca de... el folosea Other OS, chiar daca nici nu stia cum se instaleaza Linux pe PS3.

13. #7593 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex De Large View Post
    PS3 Owner Gets $100 Rebate for Losing Linux

Oare este vreo sansa sa ni se intample si noua asa ceva, aici in Romania? .
    Da, vezi postul lui AndRewqp aici.
    Amazon has offered a partial refund to a European PS3 owner following his complaint about the removal of the console’s ‘Other OS’ feature. Firmware 3.21 infamously removed the ability to install other Operating Systems (such as Yellow Dog Linux) on the PlayStation 3. Though the feature was widely unused by the majority of PS3 gamers, many were angered by Sony’s audacity to remotely disable an original PS3 feature. One gamer has come up trumps, citing European law to earn a partial refund.
    Said European law is Directive 1999/44/EC, which was accepted into European Parliament on 1 January 2002. Apart from requiring all European member states to alter their legislation to carry at least a two-year warranty on all new consumer goods (the UK’s Sale of Goods Act offers up to 6 years possible protection) the Directive also includes a stipulation relevant to Sony’s removal of the PS3’s Other OS. The two points read:
    “The goods must:
    * comply with the description given by the seller and posses the same qualities and characteristics as other similar goods
    * be fit for the purpose which the consumer requires them and which was made known to the seller at the time of purchase.”
    Această directivă europeană dă dreptul tuturor celor care au cumpărat din UE un PS3 fat să ceară despăgubiri de la retailer (e.g. Domo, Altex, etc.). Deci cine are chef să se judece cu ei va c�știga 100% �n instanță (dacă nu �n RO atunci la o instanță EU), chiar dacă aparatul nu se mai află �n perioada de garanție -- cu condiția să poată face dovada cumpărării.
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Oricum romanul ar abuza de aceasta posibilitate, probabil ca toti detinatorii de PS3 ar cere acea suma, ca de... el folosea Other OS, chiar daca nici nu stia cum se instaleaza Linux pe PS3.
    Este irelevant dacă aveați sau nu intenția de a instala vreodată Linux - este o chestiune de principiu care CERE să fie "abuzată". Oricum abuz este ceea ce a făcut Sony cu acest update, și nu mă refer aici doar dpdv moral ci și legal.

14. #7594 SP
    Member krOOm's Avatar
    nu mai retin daca dai format la hdd se sterg trofeele?

15. #7595 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Da, vezi postul lui AndRewqp aici.
    Această directivă europeană dă dreptul tuturor celor care au cumpărat din UE un PS3 fat să ceară despăgubiri de la retailer (e.g. Domo, Altex, etc.). Deci cine are chef să se judece cu ei va c�știga 100% �n instanță (dacă nu �n RO atunci la o instanță EU), chiar dacă aparatul nu se mai află �n perioada de garanție -- cu condiția să poată face dovada cumpărării.

Este irelevant dacă aveați sau nu intenția de a instala vreodată Linux - este o chestiune de principiu care CERE să fie "abuzată". Oricum abuz este ceea ce a făcut Sony cu acest update, și nu mă refer aici doar dpdv moral ci și legal.
    Frumoasa treaba, ma gandeam eu ca e posibil. Acum intrebarea ramane daca se merita sa te judeci si la ce despagubire ne putem astepta, chiar daca castigi in cele din urma nu inseamna ca va si merita.

16. #7596 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @krOOm: Se șterg doar cele care nu au fost sincronizate. Dacă �nainte de format dai un Sync (), la prima sincronizare ulterioară le ai �napoi.

17. #7597 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Oricum abuz este ceea ce a f?cut Sony cu acest update, ?i nu m? refer aici doar dpdv moral ci ?i legal.
    Daca li se spune de la T&C, ca sunt acoperiti legal, orice demers este useless. Aici ma refer la OtherOS, nu la 100 de dolari. Cine folosea Linux, nu alearga dupa acea despagubire. Cat despre cei lezati moral, va intreb, toate update-urile de firmware care au adus ceva in plus, au costat?

18. #7598 SP
    Member LeGenD's Avatar
    nici macar nu are sens sa te gandesti la asa ceva...numai un redus cu IQ -20 ar insista si s-ar complica sa primeasca suma...incercati sa uitati de chestia asta...e pentru binele tuturor...pis

19. #7599 SP
    Senior Member Nash's Avatar

20. #7600 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Eu am luat un slim din Media Galaxy acum vre-o doua luni si sunt aroape sigur ca in manual scrie clar ca nu este inclusa Romania la garantia Sony,deci orice cerece de refund nu cred ca va avea succes. Revin dupa ora 17 si ma corectez daca m-am uitat eu aiurea in manual , dar imi amintesc ca am fost surprins cand am citit ca in alte tari , in afara celor mentionate , nu se ofera nici macar garantie produsului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.