Bun , atunci o sa vad ce zice Donely cand o sa intre pe mess![]()
stiti vreun guide sau un video mai detaliat despre cum dai carcasa jos de pe ps3? ca as vrea sa-l curat de praf. am incercat intr-o zi cu ajutorul unui video dar nu am reusit mai nimic.
PS3 Owner Gets $100 Rebate for Losing Linux
Oare este vreo sansa sa ni se intample si noua asa ceva, aici in Romania?
Sau macar sa primim inapoi suportul other OS, daca nu acum, macar curand.
Oricum romanul ar abuza de aceasta posibilitate, probabil ca toti detinatorii de PS3 ar cere acea suma, ca de... el folosea Other OS, chiar daca nici nu stia cum se instaleaza Linux pe PS3.
Da, vezi postul lui AndRewqp aici.
Această directivă europeană dă dreptul tuturor celor care au cumpărat din UE un PS3 fat să ceară despăgubiri de la retailer (e.g. Domo, Altex, etc.). Deci cine are chef să se judece cu ei va c�știga 100% �n instanță (dacă nu �n RO atunci la o instanță EU), chiar dacă aparatul nu se mai află �n perioada de garanție -- cu condiția să poată face dovada cumpărării.Amazon has offered a partial refund to a European PS3 owner following his complaint about the removal of the console’s ‘Other OS’ feature. Firmware 3.21 infamously removed the ability to install other Operating Systems (such as Yellow Dog Linux) on the PlayStation 3. Though the feature was widely unused by the majority of PS3 gamers, many were angered by Sony’s audacity to remotely disable an original PS3 feature. One gamer has come up trumps, citing European law to earn a partial refund.
Said European law is Directive 1999/44/EC, which was accepted into European Parliament on 1 January 2002. Apart from requiring all European member states to alter their legislation to carry at least a two-year warranty on all new consumer goods (the UK’s Sale of Goods Act offers up to 6 years possible protection) the Directive also includes a stipulation relevant to Sony’s removal of the PS3’s Other OS. The two points read:
“The goods must:
* comply with the description given by the seller and posses the same qualities and characteristics as other similar goods
* be fit for the purpose which the consumer requires them and which was made known to the seller at the time of purchase.”
Este irelevant dacă aveați sau nu intenția de a instala vreodată Linux - este o chestiune de principiu care CERE să fie "abuzată". Oricum abuz este ceea ce a făcut Sony cu acest update, și nu mă refer aici doar dpdv moral ci și legal.
@krOOm: Se șterg doar cele care nu au fost sincronizate. Dacă �nainte de format dai un Sync (), la prima sincronizare ulterioară le ai �napoi.
Daca li se spune de la T&C, ca sunt acoperiti legal, orice demers este useless. Aici ma refer la OtherOS, nu la 100 de dolari. Cine folosea Linux, nu alearga dupa acea despagubire. Cat despre cei lezati moral, va intreb, toate update-urile de firmware care au adus ceva in plus, au costat?
nici macar nu are sens sa te gandesti la asa ceva...numai un redus cu IQ -20 ar insista si s-ar complica sa primeasca suma...incercati sa uitati de chestia asta...e pentru binele tuturor...pis
Eu am luat un slim din Media Galaxy acum vre-o doua luni si sunt aroape sigur ca in manual scrie clar ca nu este inclusa Romania la garantia Sony,deci orice cerece de refund nu cred ca va avea succes. Revin dupa ora 17 si ma corectez daca m-am uitat eu aiurea in manual , dar imi amintesc ca am fost surprins cand am citit ca in alte tari , in afara celor mentionate , nu se ofera nici macar garantie produsului.
Bookmarks