Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 454 of 1175 FirstFirst ... 354 404 444 452 453 454 455 456 464 504 554 954 ... LastLast
Results 9,061 to 9,080 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #9061 SP
    Member Lazarica's Avatar
    sal,cred ca s-a mai vorbit de asta ,dar ma intereseaza sa schimb hdd la ps3...am varianta de 40 gb...e foarte mic...acum am auzit ca trebuie formatat hdd-ul nou in format fat32....se poate face in windows chestia asta ? sau nu mai stie win7 de ex sa faca fat32? si ii fac doar o partitie si atat ? merge sa pun unul de 7200 rpm ? nu ca ar face mare lucru in plus...dar intreb,daca tot il schimb sa il fac cum trebuie,multumesc

2. #9062 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Orice windows are optiunea de format > fat32

Si nu prea sunt diferente la 7200 / 5400 ( la ps3 ofc )

Startup : 5400rpm = 15.7 sec
    7200rpm = 13.5 sec

Game backround loading time : 5400rpm = 1.9
    7200rpm = 1.9

http://www.gamepro.com/article/featu...-speed-matter/

Sper sa te ajute

3. #9063 SP
    Member Lazarica's Avatar
    am zis si eu,nici nu m-am uitat...dar in legatura cu hardul ce imi poti spune ?

4. #9064 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Sfatu meu e sa nu il schimbi pe cel intern...nu cred ca o sa ai nevoie de peste 20 gb pentru jocuri.Daca vrei sa pui muzica / poze / filme ...ia un hdd extern si il conectezi prin usb.

5. #9065 SP
    Banned theclaw37's Avatar
    evident ca jocurile importante le vom cumpara in continuare, dar eu tot vreau sa pun mana pe un stickulet din ala sa mai joc si eu una alta fara sa ma arda la buzunar.

6. #9066 SP
    Member Lazarica's Avatar
    multumesc pentru link,e foarte bun,vreau sa il schimb pe cel intern ca e vechi si cam haraie...si e formatat si rasformatat...etc....si nu vreau sa stau cu hdd extern dupa mine...ii pun unu de 300 de gb de ex si nu mai am treaba...doar sa stiu ce si cum inainte

7. #9067 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by theclaw37 View Post
    evident ca jocurile importante le vom cumpara in continuare, dar eu tot vreau sa pun mana pe un stickulet din ala sa mai joc si eu una alta fara sa ma arda la buzunar.
    da...dar o sa te arda online....daca te baneaza???

8. #9068 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    PlayStation LifeStyle Sony Launches New Move Portal, Hilarity Ensues

From comparison charts to in-depth videos describing the Move to a heartfelt exposition from a caring fireman, this site has it all. Personally, my favorite is the buttons.

9. #9069 SP
    Member thomas's Avatar
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    sal,cred ca s-a mai vorbit de asta ,dar ma intereseaza sa schimb hdd la ps3...am varianta de 40 gb...e foarte mic...acum am auzit ca trebuie formatat hdd-ul nou in format fat32....se poate face in windows chestia asta ? sau nu mai stie win7 de ex sa faca fat32? si ii fac doar o partitie si atat ? merge sa pun unul de 7200 rpm ? nu ca ar face mare lucru in plus...dar intreb,daca tot il schimb sa il fac cum trebuie,multumesc
    Sal, in legatura cu problema ta te pot ajuta eu din experienta proprie ai nevoie de urmatoarele : un hdd extern (sa faci backup la ce ai acuma pe hdd), un hdd sata(de laptop capacitatea o alegi tu pana in 500 gb suporta) hdd - ul de 5400 rpm e ok, un stick.

Acuma dupa ce ai toate astea conectezi hdd-ul nou la un PC si il formatezi cu un utilitar de formatare in Fat32 si hdd-ul si stick-ul.

Dupa ce ai terminat de facut astea mergi la sony pe site si descarci ultima versiune de soft (System Software 3.41) pe care o copiezi pe stick.

Desfaci ps3-ul scoti hdd-ul vechi si il pui pe cel nou( nu uita sa faci backup la ce ai pe cel care il schimbi)

Dai drumul la ps3 bagi si stick-ul in usb si urmezi instructiunile de pe ecran . Dupa ce ai terminat mergi la setari -sistem - si selectezi de acolo restore form existing backup , bagi hdd-ul cu backup si pui ce ai avut pe hdd-ul nou .

Sper sa te ajute.

Daca am omis ceva rog colegi sa ma corecteze.

10. #9070 SP
    Vorbim de jocuri exclusiv single player. Orice joc care are un multiplayer bun este demn de cumparat (vezi modern warfare de care n-o sa ma despart prea curand). In plus, sunt de parere ca niciodata multiplayerul cu jailbreak nu se va comporta ca cel 100% genuine..

11. #9071 SP
    Member Lazarica's Avatar
    multumesc mult...dar nu vreau sa salvez nimik nimik de pe el...pot sa pun direct hdd ? imi mai trebuie si stick cu firmware ?

12. #9072 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sa inteleg ca nu vei cumpara un joc precum Uncharted (primul nu are multiplayer) sau Assassin's Creed sau un RPG?

13. #9073 SP
    Member thomas's Avatar
    multumesc mult...dar nu vreau sa salvez nimik nimik de pe el...pot sa pun direct hdd ? imi mai trebuie si stick cu firmware ?
    cu placere, din cate imi aduc aminte sa bagi dierect hdd-ul si sa merga nu e , doar daca iei un hdd mai mare de pe alt ps3(acela e gata formatat o sa il mai formateze si el si cam atata)

14. #9074 SP
    Member Lazarica's Avatar
    daca formatez hdd-ul actual imi sterge si conturile create, trofee si update-uri, tot,nu ? inafara de PSN ID parca...

15. #9075 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Sfatu meu e sa nu il schimbi pe cel intern...nu cred ca o sa ai nevoie de peste 20 gb pentru jocuri.Daca vrei sa pui muzica / poze / filme ...ia un hdd extern si il conectezi prin usb.
    eu am hdd de 80gb al lui original,iar 60 gb sunt oupati de salvari si installul jocurilor.
    stiu ca se pot sterge installurile, dar nu vreau .

16. #9076 SP
    Uncharted l-am avut, la fel Assassin's Creed. Mai sus oricum am mentionat ca jocurile mari merita evident banii nostri. Uite de exemplu mi-as dori sa joc Brutal Legend, dar nici nu prea se gaseste, si nici n-as da bani pe el totusi.

17. #9077 SP
    Member thomas's Avatar
    daca formatez hdd-ul actual imi sterge si conturile create, trofee si update-uri, tot,nu ? inafara de PSN ID parca...
    daca formatezi hdd-ul actual pierzi doar salvarile, ce a mai descarcat de pe psn store si jocurile instalate , trofeele si conturile raman

18. #9078 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Intr-adevar, Brutal Legend este un joc foarte rar si mai costa si o avere.

Daca stii unde sa cauti si la cine sa apelezi il poti achizitiona foarte usor si ieftin.

Brutal Legend PS3 | Zavvi.com

19. #9079 SP
    Junior Member catallynn26's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    citeste mai bine: The Top 25 PlayStation 3 Games - PS3 Feature at IGN
    userii PS3 si IGN nu prea sunt de acord intre ei, has been for some time. e si o tipa la IGN, am uitat cum o cheama care e un fel de trollop al jurnalismului...
    Te refereai cumva la Jessica Chobot ?

20. #9080 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Yep, she's the one and only !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.