Am gasit un site cu preturi mult mai accesibile decat la alte magazine...
Sony - TelefonulTau.eu
Am gasit un site cu preturi mult mai accesibile decat la alte magazine...
Sony - TelefonulTau.eu
Pot sa-mi creez alt cont de psn pe acelasi cont de PS3 ? merge ? adica se intampla ceva,imi iau ban ,etc....? mentionez ca nu mai vreau sa il folosesc deloc pe cel actual...sa fac unul nou dar pe acelasi user ca sa nu pierd trofee...etc
Dungeon Hunter gets HD remake for PS3 | Joystiq
Gameloft is porting yet another one of its iOS games to the PS3 for release on PlayStation Network. Dungeon Hunter, a classic hack-and-slash adventure is getting an HD remake exclusively for Sony's console. According to GamerBytes, the PS3 version features a "dramatic artistic makeover" over the iPhone original, inviting comparisons to Torchlight.
Hmm... si eu tot pe cont de RO stau... dar de cand am intrat imi tot da eroarea 80028E01. Am incercat si pe conturile de UK si US si la fel. Netu merge fara probleme, pot sa vad calculatoarele din retea la Photo, Music si Video. Si nici n-am modat consola![]()
Pe UK a mers ok, am bagat BC2 pana acum. On a side note, de cand cu 3.42, jumatate din lista nu mai sunt online![]()
Am o problema cu Uncharted 2, acum cateva zile cand aveam versiunea de Fw 3,41 mergea fara probleme....acum cand am facut update...bag discul si imi arata cum acel pumnal se invarte... si nu face nimic ... ce pot face ? alte jocuri merg fara probleme...
Am primit un mesaj de la un anumit LaryAlan58, cum ca primesc 40$pe psn daca trimit mesajul (ca sony aniverseaza 4 ani de ps3 sau ceva asemanator) la toti prietenii mei inclusiv lui.
Voi ce spuneti?
Vreau sa fac urmatoarea chestie:la pc'ul meu am o placa de retea cu doua intrari,intru-na intra cablul de la RDS iar in cealalta vreau sa bag inca un cablu de net sa'l conectez la PS3,am nevoie de switch sau pur si simplu trag cablul de net in PS3?
Mda... mie tot nu vrea sa-mi intre in PSN... same error. Nu intelegAtunci in seara dupa update-ul de FW a mers fara probleme, deci nu cred ca are vreo legatura. Parca pur si simplu s-a hotarat ieri consola ca nu-i mai place internetul meu. Really frustrating.
Bookmarks