Pune o poza ... sa vedem exact.
pentru cei care au ratat conferinta celor de la Sony: Live from Sony's TGS 2010 press conference -- Engadget
next PS3 AND Xbox 360:
PROJECT DARK | FromSoftware
se pare ca e publicat de Bandai Namco.
Intreaga conferinta Sony aici, calitate slaba dar tot mai bine decat nimic.
Salut...sunt incepator si am si eu cateva intrebari
1. Stiu ca se pot introduce filme,muzica si poze pe ps3 cu ajutorul unui stick..dar intrebarea mea este dak trebuie un anume stick...sau o anumita firma...va rog sa-mi dati cateva exemple ce merg sigur
2. Stiu ca de pe PSN poti lua jocuri demo sau alte jocuri gratis...dar intrebarea mea este daca atunci knd imi fac contul trebuie sa-l fac intro tara ce are acces la PS Store sau pot sa-l fac direct in Romania ?...Va multumesc anticipat
Poti sa-ti faci cont de RO pe care sa te joci si sa colectionezi trofee si inca doua conturi de UK si US pentru demo-uri si DLC-uri. Cel de RO nu are acces /inca/ la Store. Referitor la stick, toata smecheria e sa-l formatezi in FAT 32. Nu conteaza firma. Eu de exemplu am folosit un A-Data. Bafta
![]()
1.Cum imi fac mai multe conturi?...Si daca jocurile le iau de pe conturile de UK si US...ma pot juka aceste jocuri pe contul de RO?
2. Un stick de 8 giga de la kingston si-ar face treaba nu?
---------- Post added 16-09-2010 at 06:24 PM ----------
a si inca ceva...dupa ce bag stiku care sunt pasi ca sa vad ce e pe el si sa ma folosesc de ce este pe el?care sunt pasi?
PS3 FW: 3.50 Will it bring cross game chat ?
---------- Post added 17-09-2010 at 01:50 PM ----------
din pacate nu
The firmware, which releases on September 21st, will also give users the ability to report spam messages received through the PSN � something that has plagued the service since its inception. Additionally, 3.50 will bring an improved level of Facebook connectivity that will allow users to post the game that they are currently playing onto the site.
Ca sa iti faci mai multe conturi iti trebuie mai multi useri, in speta trei useri pentru trei conturiContinutul pe care il descarci de pe UK si US Store poate fi accesat si de pe contul de RO. Si da, stickul de la Kingston cred eu ca si-ar face treaba. Dar nu uita de limitarea de 4 giga pe fisier a lui FAT 32
![]()
Si cum pot sa fac sa adaug filme mai mari de 4 giga(majoritatea au peste 4 giga) pe stick?...Am inteles ca se poate prin niste programe cum ar fi Media Player...dar cum?
salut !
imi pare rau > dar nu am gasit cu functia "search" ceva similar > asa ca pun urmatoarea intrebare >
am un ps3 > cu un controller dualshock 3 sixaxis :
* acesta fiind controlerul care poate fi folosit doar prin sensorul de miscare (gen volan in cazul unui joc cu masini de exemplu) ???
* si daca da > in settings (de la consola) > fiind un calibrate motion controller > de ce nu o ia ?? inseamna ca e controllerul bulit ?
multumesc anticipat !
stima !
Depinde de joc, pe spatele fiecaruia iti arata daca foloseste functia sixaxis sau nu, dar nu cred ca il poti folosi ca pe un volan.
Functia "Calibrate Motion Controller" este doar pentru PS Move, din cate stiu eu.
bine > dar de ce nu coopereaza la settings (in meniul consolei) la calibrate motion ??
Calibrate motion cred ca este pentru PS Move. Dualshock-ul poate fi folosit pe post de volan doar in jocurile care suporta acest lucru, iar in majoritatea trebuie sa umbli prin meniuri pentru a-l folosi.
Salut, am si eu o problema cu un ps3 care dupa ce l-am desfacut sa curat lentila acum nu mai vrea sa traga inauntru niciun disc... daca tin apasat pe butonul de eject 10 secunde vad ca motorasul se invarte in ambele seneuri. Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat ? Multumesc anticipat !
Bookmarks