Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 506 of 1175 FirstFirst ... 6 406 456 496 504 505 506 507 508 516 556 606 1006 ... LastLast
Results 10,101 to 10,120 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #10101 SP
    Member Mircea's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Cu siguranta nu.

Ai incercat personal si e ok?Eu stiu la ps2 ca am bagat un joc NTSC iar pe TV mi se vedea alb negru.Ce am mai citit pe un site mi-a dat de inteles ca la PS3 cu zonele 1 si 3 e cam aceeasi chestie.

2. #10102 SP
    Banned Venom's Avatar
    Hai ca-i tare. Pe asta n-o mai stiam.
    Attached Images Attached Images 05122010.jpg

3. #10103 SP
    Member prise's Avatar
    am cumparat un joc sh Uncharted 1 il bag in consola si se tot incarca. e din cauza ca are ceva zgarieturi pe el? se mai poate face ceva cu el?
    multumesc

4. #10104 SP
    Senior Member Nash's Avatar

5. #10105 SP
    Member BatsBike's Avatar
    daca zici ca are ceva zgarieturi ce sa`i mai faci ... ai grija la jocurile SH ...

6. #10106 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Am niste casti cu microfon, cu intrare jack de PC (fara USB). Cum pot face sa le conectez la PS3 (pentru sound-whoring si chat-uit)?

7. #10107 SP
    Member haimi708's Avatar
    Quote Originally Posted by Mircea20 View Post
    Ai incercat personal si e ok?Eu stiu la ps2 ca am bagat un joc NTSC iar pe TV mi se vedea alb negru.Ce am mai citit pe un site mi-a dat de inteles ca la PS3 cu zonele 1 si 3 e cam aceeasi chestie.
    La jocurile de PS3 nu e aceiasi situatie ca si la PS2 (probat)! Indiferent de TV (CRT, LCD sau Plasma etc), vei vedea orice joc de PS3 color, indiferent de regiune (PAL sau NTSC respectiv region 2,1 sau 3). La PS3 blocarea pe regiuni exista la filme, la PS2 era la jocuri (chiar si la PS2 daca ai un TV CRT multisistem, care sa stie sa decodeze si semnal NTSC si PAL, vei vedea color orice joc chiar daca e PAL sau NTSC).

8. #10108 SP
    Junior Member Shishkutzu's Avatar

Buna

Am si eu o intrebare in legatura cu un Hard extern de 1Tera,e formatat fat32 la 32GB,fac un Folder cu MUSIC,GAMES,bag in music o melodie mi-o citeste dar la gamez bag un joc si imi zice ca folderu nu contine nimic.
    Daca are cineva vreo idee,va rog...

9. #10109 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Da am mai intalnit fenomenul asta, se rezolva foarte usor, trebuie doar sa cumperi unul sau mai multe "obiecte" de genul acesta:
    Attached Images Attached Images orig.jpg

10. #10110 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

11. #10111 SP
    Member Mircea's Avatar
    Quote Originally Posted by haimi708 View Post
    La jocurile de PS3 nu e aceiasi situatie ca si la PS2 (probat)! Indiferent de TV (CRT, LCD sau Plasma etc), vei vedea orice joc de PS3 color, indiferent de regiune (PAL sau NTSC respectiv region 2,1 sau 3). La PS3 blocarea pe regiuni exista la filme, la PS2 era la jocuri (chiar si la PS2 daca ai un TV CRT multisistem, care sa stie sa decodeze si semnal NTSC si PAL, vei vedea color orice joc chiar daca e PAL sau NTSC).

Mersi mult

12. #10112 SP
    Junior Member Saian's Avatar
    salutare, vreau si eu sa ili fac cont pe PSN dar am observat ca imi cere o adresa de america sau ceva de genu. daca ma poate ajuta cineva as ramana recunoscator

13. #10113 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Saian View Post
    salutare, vreau si eu sa ili fac cont pe PSN dar am observat ca imi cere o adresa de america sau ceva de genu. daca ma poate ajuta cineva as ramana recunoscator
    Uite aici o lista cu adrese si coduri de la niste hoteluri din Dallas.

14. #10114 SP
    Junior Member Saian's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Uite aici o lista cu adrese si coduri de la niste hoteluri din Dallas.
    danke

15. #10115 SP
    Member BogdaN_RO's Avatar
    Quote Originally Posted by BogdaN_RO View Post
    Am niste casti cu microfon, cu intrare jack de PC (fara USB). Cum pot face sa le conectez la PS3 (pentru sound-whoring si chat-uit)?
    Cineva?

16. #10116 SP
    Senior Member Mask's Avatar

17. #10117 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Shishkutzu View Post
    Am si eu o intrebare in legatura cu un Hard extern de 1Tera,e formatat fat32 la 32GB,fac un Folder cu MUSIC,GAMES,bag in music o melodie mi-o citeste dar la gamez bag un joc si imi zice ca folderu nu contine nimic.
    Daca are cineva vreo idee,va rog...
    Da, cumpără jocurile, nu le lua de pe torrente.

---------- Post added 06-12-2010 at 05:16 PM ----------

Quote Originally Posted by BogdaN_RO View Post
    Cineva?
    In lista data de Mask sunt si headseturi Nokia, seria BH 101..105. Alea, daca nu ma insel, costa in continuare 75-80 de lei la orice Orange Shop și merg impecabil, recomand.

18. #10118 SP
    Member stanzor's Avatar
    salut, de curand am trecut pe ps3 si as vrea sa stiu si eu cum pot face o retea intre ps3 si pc???

19. #10119 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by stanzor View Post
    salut, de curand am trecut pe ps3 si as vrea sa stiu si eu cum pot face o retea intre ps3 si pc???
    PS3 media server, google it

20. #10120 SP
    Member haimi708's Avatar
    Daca e modata poti sa faci o retea FTP intre consola si PC (folosesti PS3 FTP server), daca nu e modata folosesti PS3 Media Server si mai era un program care facea o retea sub Java (nu imi amintesc exact numele ...).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.