Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 514 of 1175 FirstFirst ... 14 414 464 504 512 513 514 515 516 524 564 614 1014 ... LastLast
Results 10,261 to 10,280 of 23484

Thread: Clubul PlayStation 3

  1. #10261 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Unde verific starea bateriei controller-ului?
    Cu consola pornita apesi butonul PS si apare in drepta sus.

  2. #10262 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by freezy View Post
    Daca in setarile router-ului ai lasat diynamic ip e normal sa se schimbe, ca sa nu se mai schimbe trebuie sa setezi tu ce ip vrei si sa-l rezervi pt ps3, asa nu o sa se mai schimbe ip-ul.
    pai la RDS e dinamic IP-ul. Iar router-ul aloca si el tot dinamic ip-urile la consola si laptop. Nu ma mai chinui cu Ip fix, ca merge f bine si asa. Problema era de la IP-ul alocat de RDS router-ului. La ala nu am cum sa il tin fix.

  3. #10263 SP
    Member Imperatore's Avatar
    mai bine setezi ip static, pentru porturi...

  4. #10264 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    L-am avut si static vreo juma de an. Nu am observat nicio diferenta

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

  5. #10265 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    pai la RDS e dinamic IP-ul. Iar router-ul aloca si el tot dinamic ip-urile la consola si laptop. Nu ma mai chinui cu Ip fix, ca merge f bine si asa. Problema era de la IP-ul alocat de RDS router-ului. La ala nu am cum sa il tin fix.
    Intradevar ip-ul care vine de la RDS este dinamic dar poti, cum am spus mai sus, sa setezi din router sa ai pt ps3 si laptop ip-uri statice.
    In aceeasi situatie sunt si eu, am net de la RDS cu ip dinamic iar din router am setat pt PC, laptop si ps3 ip-uri statice.
    Dar daca iti merge bine poti lasa si dinamic

  6. #10266 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    pai la RDS e dinamic IP-ul. ... . Problema era de la IP-ul alocat de RDS router-ului. La ala nu am cum sa il tin fix.
    Ip-ul dat de la RDS routerului este dinamic, dar atata timp cat routerul ramane conectat va avea acelasi IP. Ca sa se schimbe ip-ul alocat routerului trebuie sa deconectezi routerul sa il lasi 1 minut si apoi sa il reconectezi. Daca dai disconect si reconect imediat sunt sanse sa iti iei acelasi ip.

  7. #10267 SP
    Junior Member felix333's Avatar
    Salut all.e primul meu post asa ca sa nu radeti de mine.am un ps3 cu hard de 60g.am scos den greseala cablul HDMI din consola on.se blocase pe ecran albastru. Am reusit sa i dau restore setinngs,dar akum nu mai vede nici un joc pe lentilasi nici un meniu decat ala de settings.ma puteti ajuta cu o solutie?

    ---------- Post added 18-12-2010 at 12:32 AM ----------

    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    @MisterJuice: NU se pierde garanţia, ba chiar în manual ai instrucţiunile de înlocuire HDD. Dacă se defectează consola (bloc optic, YLOD, ... - orice în afară de noul HDD), repui desigur HDD original înainte de a o duce la garanţie. Când bagi HDD-ul de 60GB, ţi-l va formata obligatoriu - să ai într-un port USB băgat stick FAT32 cu ultimul firmware luat de pe site (copiat în folderul \PS3\UPDATE - majusculele sunt obligatorii). Baftă!
    Salut.ajuta ma cu o problema plss.nu mai imi apare nici un submeniu la interfata.adica la music video games.arata ca se incarca cev.Nummaiimi citeste nici un jok pe blue ray.pot sa intru decat in settings.am un Ps3 de 60g.i am dat un restore default settings ptru ca se blocase in ecranul de pornire dupa ce am scos don greseala cablul HDMI din consola on.bitam deja cu un E3 si Gaia.mss

  8. #10268 SP
    Member iUser's Avatar
    Mai am o intrebare , contul PSN va trebui sa-l fac pe UK?
    Edit: Ok, merci , cred ca o sa-mi fac pe RO.

  9. #10269 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Daca vrei sa descarci DLC-uri sau jocuri de pe Playstation Network, da. Daca nu, iti faci cont linistit pe Ro.

  10. #10270 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Mai am o intrebare , contul PSN va trebui sa-l fac pe UK?
    Edit: Ok, merci , cred ca o sa-mi fac pe RO.
    Poti sa-ti faci mai multe conturi, pe UK, US, Asia pt DLC-uri, demo-uri etc iar jocurile sa le joci pe cont RO

    Sa sti ca e bine sa ai conturi pe UK, US, Asia pt ca nu sti ce joc iti iei, ma refer la zona jocului si o sa ai nevoie de DLC la el plus ca ai sansa sa descarci si sa joci demo-uri si nu numai, gasesti multe lucruri pe un Store. Fa-ti cont si ai sa vz cum arata un PSN Store.

    Dupa ce descarci un DLC sau folosesti un redeem code te intorci pe contul RO si joci linistit beneficiind de acele DLC-uri.

  11. #10271 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by felix333 View Post
    Salut all.e primul meu post asa ca sa nu radeti de mine.am un ps3 cu hard de 60g.am scos den greseala cablul HDMI din consola on.se blocase pe ecran albastru. Am reusit sa i dau restore setinngs,dar akum nu mai vede nici un joc pe lentilasi nici un meniu decat ala de settings.ma puteti ajuta cu o solutie?[COLOR="Silver"]
    man inteleg ca e primu; post al tau, dar crede-ma ca nu am inteles o iota din ce ai scris . ce problema/e ziceai ca ai?

  12. #10272 SP
    Member iUser's Avatar
    Ce am inteles eu: are un PS3 de 60 GB , a scos din greseala cablu HDMI cand consola era pornita , ecranul a ramas albastru, dupa ce a dat restore settings nu mai citeste niciun joc si ii apare decat . Asa este felix?

  13. #10273 SP
    Banned bully008's Avatar

    ps3

    sal.mi-am modat recent consola si nu stiu cum sa fac transferul prin cablul de retea cu ajutorul utilitarului total comander(din cate stiu se poate face transfer ftp prin el).ms

  14. #10274 SP
    Member mukiki's Avatar
    Salut,
    PS3-ul nu imi mai citeste nici un Blu-ray, am curatat lentila ca in turorialul de pe youtube dar degeaba nu a dat nici un rezultat. Cand bag Cd-ul inauntru nu il invarte deloc si ramane beculetul albastru deschis.
    http://www.youtube.com/watch?v=yAk9lztNvXQ&feature=related

    Am postat deja pe threadul lui donely, poate mai stie cineva ce as putea sa fac?

  15. #10275 SP
    Banned bully008's Avatar
    salut.mi-am modat consola ps3 recent si nu stiu cum sa pun jocurile de pe pc cu ajutorul utilitarului total comander.ms

  16. #10276 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Am si eu o intrebare,tocmai mi-am luat un ps3 si ma gandesc ce cablu HDMi sa imi iau.Am auzit ca sunt muulte modele incepand de la preturile de 20 ron si ajungand la 400 ron.Voi ce cablu HDMI folositi?

  17. #10277 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by bully008 View Post
    salut.mi-am modat consola ps3 recent si nu stiu cum sa pun jocurile de pe pc cu ajutorul utilitarului total comander.ms
    Din cate stiu eu trebuie sa pui jocurile pe un hdd extern, conectezi hdd-ul extern la pc si le copiezi apoi pui hdd-ul extern la ps3 si gata.
    HDD-ul extern trebuie sa fie formatat fat32

    Quote Originally Posted by pIDGEI View Post
    Am si eu o intrebare,tocmai mi-am luat un ps3 si ma gandesc ce cablu HDMi sa imi iau.Am auzit ca sunt muulte modele incepand de la preturile de 20 ron si ajungand la 400 ron.Voi ce cablu HDMI folositi?
    Eu folosesc un cablu hdmi de 3m luat de la altex si care m-a costat 100 ron.
    Acum nu stiu ce sa zic pt ca am citit si eu o gramada despre cablul hdmi, ba ca nu e bine sa fie prea lung, ba ca trebuie sa fie aurite mufele.....dar cablul meu e ok chiar daca nu are mufele aurite.

  18. #10278 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Pot conecta PS3 la un monitor VGA cu un cablu HDMI-DVI si apoi il conectez printr-un adaptor VGA, va merge?Sau trebuie sa cumpar acel cablu VGA...

  19. #10279 SP
    Member felixxx's Avatar
    stie cineva unde pot gasi niste triggere pentru dualshock? nu ma intereseaza la magazinele online din anglia, pe alea le stiu. daca a vazut cineva in bucuresti in vreun magazin, sau stie pe cineva care are de vanzare asa ceva ii raman dator

  20. #10280 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Incearca la Webpredator.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4032 Last Post: 02-11-2022, 16:31
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 147 Last Post: 21-10-2022, 12:14
  3. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  4. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18050 Last Post: 18-08-2022, 13:14
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts