Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 516 of 1175 FirstFirst ... 16 416 466 506 514 515 516 517 518 526 566 616 1016 ... LastLast
Results 10,301 to 10,320 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #10301 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Splinter Cell Trilogy HD Confirmed For PS3 | NowGamer

Ubisoft has revealled details on next year's releases, with the Splinter Cell Trilogy HD collection on PS3 confirmed for 2011.

Following the recent release of the Prince Of Persia trilogy, Ubisoft has confirmed that the Splinter Cell Trilogy is happening, but no mention of an Xbox 360 release, despite the origins of the series.

It seems likely the trilogy will contain the original Splinter Cell, Pandora Tomorrow and Chaos Theory. We've contacted Ubisoft regarding the trilogy and will update here with more information when we get it.

2. #10302 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sa-mi permit sa cred ca fac acest Collection pentru o lansare Conviction pe PS3? Altfel nu-i prea vad rostul.

3. #10303 SP
    Junior Member Cristinna's Avatar
    Hello!
    Sunt si eu noua pe aici...si am cateva intrebari despre niste jocuri.
    Daca poate cineva sa ma ajute as fi recunoscatoare.
    Vreau si eu sa stiu daca ati avut unul din jocurile urmatoare de ps3, ma intereseaza daca se pot juca multiplayer, dar nu pe net!
    Merci anticipat!
    1.RATCHET & CLANK – QUEST
    2.UFC 2009 – UNDISPUTED
    3.TOM CLANCY’S HAWX
    4.MORTAL KOMBAT VS DC UNIVERS
    5.NEED FOR SPEED SHIFT
    6.RIDGE RACER 7

4. #10304 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristinna View Post

2.UFC 2009 � UNDISPUTED - Multiplayer doar online
    3.TOM CLANCY�S HAWX - Multiplayer doar online
    4.MORTAL KOMBAT VS DC UNIVERS - 2 juctori versus offline sau online
    5.NEED FOR SPEED SHIFT - Multiplayer doar online
    6.RIDGE RACER 7 - 2 player split screen
    MK vs DC il am si stiu sigur ca are offline. Restul le-am avut acum ceva timp si nu sunt sigur 100% de raspuns. Daca ma poate corecta cineva e binevenit.

5. #10305 SP
    mns
    Junior Member mns's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Partial corect. Faptul ca HDMI decodeaza semnal digital, te face sa crezi ca "ori merge, ori nu merge", dar nu este chiar asa. Semnalul digital poate fi alterat, de ex. acuratetea culorilor, semnalul audio si compatibilitatea HDCP. Degradarea semnalului nu este atat de mare ca la un cablu analog, dar ea exista, MAI ALES la cabluri cu lungime mai mare de 5 metrii. Acum, normal ca nu se merita (in general) sa cumperi un cablu care sa coste cat consola, dar nici nu as recomanda cel mai ieftin cablu.
    Nu exista asa ceva. Cat timp se primeste semnal ce poate fi interpretat si erorile pot fi corectate, nu exista absolut nici un fel de diferenta. Diferenta o face televizorul, cablul doar transmite semnal DIGITAL care nu poate sa fie mai bun sau mai prost, poate doar sa fie sau sa nu fie corect. Cabu prost e daca ti se rupe o mufa la el sau mai stiu eu ce alte defecte de ordin fizic ar avea ce ar duce uneori la pierderea imaginii, dar nu o sa se vada niciodata mai prost atunci cand se vede.

Cum spuneau si altii, miliarde de biti sunt transmise in fiecare minut prin cabluri de cupru ce au fost puse cu mult inainte sa ne nastem noi, si vorbim aici de calitatea smenalului digital la un amarat de cablu dintre o consola si un televizor aflate intr-o camera la o distanta de jumatate de metru. E ca si cum ai spune ca ti se vede formulul asta mai bine pe o legatura prin reteaua mai noua a RDS decat printr-o legatura ADSL a Romtelecom.

6. #10306 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Eu am un monitor Benq,uneori cand mut dupa DVI pe HDMI imi apare imaginea f mare si cateodata cu niste linii pe ecran,cand mut inapoi DVI/HDMI totul revine la normal.Este din cauza monitorului sau a cablului HDMI.Dupa sarbatori vreau sa mi schimb toate cablurile cu cele de la Duronic.Ce stiti despre ele?

7. #10307 SP
    Member Alex's Avatar
    Am si eu o nelamurire. Am inteles ca exista o limita la ps3 pentru HDD-urile externe. Imi poate spune cineva care este acea limita? ( din ce am citit pe google am inteles ca este un TB)

8. #10308 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    PS3-ul iti vede hdd extern doar daca este format FAT32,iar marimea maxima pentru FAT32, din cate stiu eu, este 200gb.

9. #10309 SP
    Member Alex's Avatar
    Multumesc pentru raspuns!
    Auzi la mine 1 TB

10. #10310 SP
    eu mai mult de o partitie de 200gb (191gb pe un hdd de 1tb) nu am reusit sa fac, dont need more.oricum il folosesc doar la filme.

11. #10311 SP
    Quote Originally Posted by alex001 View Post
    Am si eu o nelamurire. Am inteles ca exista o limita la ps3 pentru HDD-urile externe. Imi poate spune cineva care este acea limita? ( din ce am citit pe google am inteles ca este un TB)
    Quote Originally Posted by Bitza View Post
    PS3-ul iti vede hdd extern doar daca este format FAT32,iar marimea maxima pentru FAT32, din cate stiu eu, este 200gb.
    Daca pe cel de 1TB il partitionezi nu cred ca o sa ai probleme.

12. #10312 SP
    Mai treci si tu pe la scoala, ca nu se intelege nimic din posturile tale.

13. #10313 SP
    pai da, l-am partitionat in 3 (2 NTFS si 1 FAT32 pt PS3) ca altfel nu-l vede.

14. #10314 SP
    Junior Member ak_cata's Avatar
    Pe PSN sunt gratuite jocurile download sau doar demo

15. #10315 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by ak_cata View Post
    Pe PSN sunt gratuite jocurile download sau doar demo
    De jocuri gratuite nu am auzit si nici nu am vazut vreodata dar le poti cumpara de pe store cu card.
    Demo-urile sunt gratuite.

16. #10316 SP
    Sunt si anumite promotii, dar foarte rare si limitate la un anumit teritoriu (vezi Flow, Rag Doll Kung Fu - au fost gratis pentru o perioada foarte scurta de timp).

17. #10317 SP
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    MK vs DC il am si stiu sigur ca are offline. Restul le-am avut acum ceva timp si nu sunt sigur 100% de raspuns. Daca ma poate corecta cineva e binevenit.
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Mai treci si tu pe la scoala, ca nu se intelege nimic din posturile tale.
    Pentru mine e afirmatia asta? Daca da, spune-mi te rog ce anume nu se intelege ca ma corectez sau mai dau informatii ajutatoare.

L.E. Cred ca nu era adresata mie. Am gasit printre mailuri si mesalul lui ak_cata care suna cam asa: "dep pe psn e free download games".

18. #10318 SP
    Member taz@'s Avatar
    Trei demo-uri pe psn:Mass Effect 2,Little Big Planet 2 si Dead Space 2,incepand de azi.
    Made 2 Game

19. #10319 SP
    Era pentru ak_cata, dar a fost sters.

20. #10320 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Are cineva idee de ce toate demo-urile si jocurile de PSN imi apar intr-un folder numit "Unknown" ? La inceput apareau normal in lista.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.