Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 528 of 1175 FirstFirst ... 28 428 478 518 526 527 528 529 530 538 578 628 1028 ... LastLast
Results 10,541 to 10,560 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #10541 SP
    Member MSlv's Avatar
    pai ce treaba are? credeam ca serverele sunt pentru online, nu stiu daca au legatura cu trofeele... sigur, nu vei mai putea sa le obtii pe cele online.

2. #10542 SP
    Junior Member gangsta25's Avatar
    Salut. Am de gand sa imi cumpar o cosnola ps3 160gb de la Domo cu 1286 RON. Prietenii mi-au recomandat sa mai astept pentru ca in luna ianuarie toate electronicele se ieftinesc. Eu am banii si tare ma bate gandul sa nu mai astept. Voi ce parere aveti?

3. #10543 SP
    Member haimi708's Avatar
    Hmm ... de pe 15 ianuarie incepe sezonul de reduceri, deci ...

Pe de alta parte e posibil sa fie ceva oferta ramasa de sarbatori deci nu prea are ce sa se mai reduca! Trebuie sa vezi exact ce pachet e, daca e sau nu la oferta (promotie). Cred ca in locul tau, as lua totusi acum .

4. #10544 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Am ramas o perioada fara LCD-ul full hd cu intrare HDMI si vreau sa conectez cumva PS3-ul la un monitor calculatorului. E un LCD 1920x1080, dar care are numai intrare VGA. Daca iau adaptor HDMI mamă - VGA tată, va merge totul ok?

5. #10545 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Am ramas o perioada fara LCD-ul full hd cu intrare HDMI si vreau sa conectez cumva PS3-ul la un monitor calculatorului. E un LCD 1920x1080, dar care are numai intrare VGA. Daca iau adaptor HDMI mamă - VGA tată, va merge totul ok?
    daca monitorul nu suporta HDCP,nu iti merge.

6. #10546 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Nu va merge, pentru că HDMI = semnal digital, iar D-SUB (VGA) = semnal analogic. HDCP este suportat doar pt. semnale digitale.
    �n concluzie, pe acel monitor va merge doar cu VGABOX sau HDFURY, ambele $$$.

7. #10547 SP
    Junior Member andy's Avatar
    Pentru racirea unui ps3 slim : folosirea unui cooler de laptop (cel ce se pune sub laptop cu 2-3 ventilatoare) cat este de eficienta ?

Foloseste cineva asa ceva ? Are sens sau nu are sens ?

8. #10548 SP
    Member drati71's Avatar
    Eu va spun o singura treaba: nu este nevoie sa folositi nici un cooler suplimentar, jucati-va cat vreti, dar... nu opriti consola imediat dupa ce ati terminat de jucat, lasati consola cateva minute in meniul principal sa se raceasca si doar apoi inchideti-o. Eu asa fac cu al meu "60GB" din ianuarie 2008 de cand am luat-o si inca merge fara nici un fel de probleme.

9. #10549 SP
    Junior Member Knowalex's Avatar
    Sal. Imi puteti spune si mie diferenta la un joc Zona 1 si un joc Zona 2? Din cate vad sunt cautate jocurile din Zona 2. D c?

10. #10550 SP
    Inteleg. Atunci ceva adaptor de la cablul coaxial al PS3-ului la VGA-ul monitorului?

11. #10551 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by drati71 View Post
    Eu va spun o singura treaba: nu este nevoie sa folositi nici un cooler suplimentar, jucati-va cat vreti, dar... nu opriti consola imediat dupa ce ati terminat de jucat, lasati consola cateva minute in meniul principal sa se raceasca si doar apoi inchideti-o. Eu asa fac cu al meu "60GB" din ianuarie 2008 de cand am luat-o si inca merge fara nici un fel de probleme.
    Spune-ne si motivul, te rog.

Quote Originally Posted by Knowalex
    Sal. Imi puteti spune si mie diferenta la un joc Zona 1 si un joc Zona 2? Din cate vad sunt cautate jocurile din Zona 2. D c?
    Zona 1 - US
    Zona 2 - UK
    Zona 3 - ASIA

Asta e singura diferenta, jocurile sunt identice numai ca depinde pe ce zona ai cont pt a descarca DLC-uri.
    De ex, daca ai un joc zona 2 si vrei sa descarci DLC la el trebuie sa ai cont UK.

12. #10552 SP
    Code:
    nu opriti consola imediat dupa ce ati terminat de jucat, lasati consola cateva minute in meniul principal sa se raceasca si doar apoi inchideti-o.
    nu inteleg cum ar ajuta asta... freezy, deci ar avea efect cooleru de laptop ?

13. #10553 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by andy
    deci ar avea efect cooleru de laptop ?
    Nu stiu ce sa zic, am tot citit ca si-au pus ba un cooler ba doua...eu sincer nu cred ca e nevoie, cel putin la mine merge consola mai mult de 5 ore consecutive pe zi si se incalzeste in limitele normalului, adica e calduta consola si nu cred ca ar fi o problema.

14. #10554 SP
    Member drati71's Avatar
    Ganditi-va cum arde totul de sub cooler in momentul in care ati terminat de jucat! Eu cred ca marea majoritate a YLOD-ului este din aceasta cauza. Din cauza caldurii excesive se desprind unele cipuri de pe placa de baza. In practica de zi cu zi cunosc un asemenea motiv la masinile cu turbocompresoare. Dupa ce mergi vara pe autostrada si ii dai "blana", este foarte indicat ca dupa ce te-ai oprit sa nu opresti imediat motorul ci sa il lasi cateva minute sa se raceasca turbosuflanta care functioneaza la niste turatii uriase si se incalzeste ff tare ceea ce poate duce la defectarea acestuia.
    Aceasta este doar o parere personala, deci daca vreti sa faceti la fel, bine, daca nu, nu. Eu asa fac si inca am PS3-ul in viata.

15. #10555 SP
    ps3-ul tau are 2 ani de viata... nu e asa batran. dar se pare ca il tratezi bine... din cate am citit si eu, nu sunt cunoscator dar am inteles ca e de vina de fapt cpu si pasta de pe el... daca am schimba pasta o data pe an cum facem si la pc (teoretic) are trebui sa tina fara YLODuri... am sa fac zilele astea o proba cu, cooleru de laptop sa vad daca e mai rece sau nu... desi nu stiu cat ar ajuta, de asta si intreb...

16. #10556 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by drati71
    Ganditi-va cum arde totul de sub cooler in momentul in care ati terminat de jucat! Eu cred ca marea majoritate a YLOD-ului este din aceasta cauza. Din cauza caldurii excesive se desprind unele cipuri de pe placa de baza. In practica de zi cu zi cunosc un asemenea motiv la masinile cu turbocompresoare. Dupa ce mergi vara pe autostrada si ii dai "blana", este foarte indicat ca dupa ce te-ai oprit sa nu opresti imediat motorul ci sa il lasi cateva minute sa se raceasca turbosuflanta care functioneaza la niste turatii uriase si se incalzeste ff tare ceea ce poate duce la defectarea acestuia.
    Aceasta este doar o parere personala, deci daca vreti sa faceti la fel, bine, daca nu, nu. Eu asa fac si inca am PS3-ul in viata.
    Totusi cred ca e o diferenta intre o consola si o masina ca sa faci comparatie.
    Te cred ca asa procedezi cu consola din 2008 dar am amici care au consolele din 2008 si nu procedeaza asa iar consolele lor sunt inca in viata
    Poate ai dreptate, nu stiu, numai ca eu nu cred ca asta e motivul pt care nu ti-a crapat pana acum.

17. #10557 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Inteleg. Atunci ceva adaptor de la cablul coaxial al PS3-ului la VGA-ul monitorului?
    Păi ar merge un composite-to-VGA, la calitate naşpa (576i). Exemple:
    VGA001 YPbPr to RGBHV VGA BOX (2:1 Video Switch)
    Ultra Small Video to VGA Converter

18. #10558 SP
    Multumesc de informatii. Vad ca nu prea am sanse sa scap ieftin la faza asta.

19. #10559 SP
    Member BatsBike's Avatar
    suficient sa aiba spatiu in jurul ei,adica sa fie o aerisire buna ...

20. #10560 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Corect,am consola din 2007 la 6 luni ii schimb pasta de pe procesor si gpu. Nu cred ca vreti sa stiti cum arata dupa 6 luni pasta aia....adica nu mai arata in nici un fel...e creta. Ideea e ca trebuie sa ai noroc cand cumperi o consola si ai garantie 2 ani la ea de ex, in 2 ani pasta aia dispare si merge "fier pe fier" . Deci daca ai noroc si inca iti merge dupa 2 ani e bine ca din momentul ala, la 6 luni maxim sa ii reimprospatezi pasta si sa suflii consola cu un spray cu aer comprimat si nu ai probleme. In 4 ani nu mi s-a inchis decat atunci cand a picat curentul ,nici un freeze,nimik,totul perfect,sper sa mai tina asa pana apare PS4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.