Si ce s-a intamplat daca a ramas la 45 % ? intreb si eu de curiozitate ....Ai avut ceva probleme ? Dar sa vezi cum o sa fie cand or sa foloseasca aia cheaturi si or sa faca 100% la Kane & Lynch ..atunci sa vezi ORIBIL .
Si daca nu ai o platina la un joc ce se intampla ? iti scad actiunile la bursa ? ti-e rusine sa mai iesi din casa ?Am vreo 800 de trofee si nici o platina . Nu pot sa inteleg cum sa ma asez la ps3 :" Azi stau si joc , ca trebuie sa fac trofe-ul ala !!". Nu conteaza ca e cel mai stupid , frustrant si greu de facut trofeu ...tre' sa-l fac . Pt mine ar fi un factor de stress (ca mersul la serviciu sa zicem ) , nu ar mai fi relaxare , fun sau entertainment ....plus ca nu sunt prea masochist din fel
Nu vreau sa fiu inteles gresit , n-am nimic cu nimeni care vaneaza platine sau trofee si este o parere pur personala. Inteleg si rationamentul pt care te chinui 1 zi 1 saptamana la un trofeu ....ca este f rewarding pt unii
.
LE : Daca se duce d***u si PSN-un ...eu pe ce ma mai joc ?
Doamne cat mi-a placut MW2 de exemplu , pana sa se umple de toti otravitii si toti glitcherii , a devenit prea frustrant si nu a mai fost fun deloc![]()
Bookmarks