Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 538 of 1175 FirstFirst ... 38 438 488 528 536 537 538 539 540 548 588 638 1038 ... LastLast
Results 10,741 to 10,760 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #10741 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Pt ca in multimea ipocrita care minta ca isi modeaza consola ca sa nu i se strice bluray-ul ....1% chiar cumpara jocu in continuare dar ii face backup ca sa nu ii crape consola mai devreme.Trofee? E ceva si la partea aia...de exemplu eu cum mai fac platina la Alien vs Predator daca trebuie sa fac 10k experience in multiplayer...si bate vantu in multiplayer.Sau cum mai fac trofeele multiplayer la jocurile carora serverele oficiale s-au inchis? Eu am terminat Kane and Lynch 2 pe extreme ca sa realizez ca bate vantu in multiplayer si mi-a ramas jocu cu 45 la suta trofee....ORIBIL.
    Si ce s-a intamplat daca a ramas la 45 % ? intreb si eu de curiozitate ....Ai avut ceva probleme ? Dar sa vezi cum o sa fie cand or sa foloseasca aia cheaturi si or sa faca 100% la Kane & Lynch ..atunci sa vezi ORIBIL .
    Si daca nu ai o platina la un joc ce se intampla ? iti scad actiunile la bursa ? ti-e rusine sa mai iesi din casa ?Am vreo 800 de trofee si nici o platina . Nu pot sa inteleg cum sa ma asez la ps3 :" Azi stau si joc , ca trebuie sa fac trofe-ul ala !!". Nu conteaza ca e cel mai stupid , frustrant si greu de facut trofeu ...tre' sa-l fac . Pt mine ar fi un factor de stress (ca mersul la serviciu sa zicem ) , nu ar mai fi relaxare , fun sau entertainment ....plus ca nu sunt prea masochist din fel
    Nu vreau sa fiu inteles gresit , n-am nimic cu nimeni care vaneaza platine sau trofee si este o parere pur personala . Inteleg si rationamentul pt care te chinui 1 zi 1 saptamana la un trofeu ....ca este f rewarding pt unii .
    LE : Daca se duce d***u si PSN-un ...eu pe ce ma mai joc ?
    Doamne cat mi-a placut MW2 de exemplu , pana sa se umple de toti otravitii si toti glitcherii , a devenit prea frustrant si nu a mai fost fun deloc

2. #10742 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    100% 100% 100% 45% ....nu arata bine.Si odata ce cumperi un joc si are suport de trofee,de ce sa nu poti face 100% ? Da am avut probleme....daca stiam ca nu joaca nimeni in CO OP si Multiplayer nici nu ma mai chinuiam sa termin pe extreme.

3. #10743 SP
    Member maweryck's Avatar
    Pt mine voi astia care aveti x platine , la toate jocurile jucate , indiferent ca esti mare fun sau nu , sunteti un fel de superoameni sau masochisti . Eu prefer sa rad , sa ma simt bine decat sa ma enervez , sa iau distonocalm si eventual sa mai sparg si TV-ul ....Fiecare cu ale lui

4. #10744 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu am zis ca sunt de acord cu modatu and stuff...da unele se pot trece cu vederea,adica nu vad ce e rau in a face un trofeu care e imposibil de facut,nu ma refer la dificultate ci lipsa de jucatori/servere.Ar trebui sa faca un eveniment la fiecare joc in care bate vantu sa dea dublu XP triplu ...sau eventual sa bage boti.Nu sa lase oamenii cu ochii in soare.

5. #10745 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelicToucH View Post
    Nu am zis ca sunt de acord cu modatu and stuff...da unele se pot trece cu vederea,adica nu vad ce e rau in a face un trofeu care e imposibil de facut,nu ma refer la dificultate ci lipsa de jucatori/servere.Ar trebui sa faca un eveniment la fiecare joc in care bate vantu sa dea dublu XP triplu ...sau eventual sa bage boti.Nu sa lase oamenii cu ochii in soare.
    Cu ochii'n soare..... si FARA trofee !!! lol

6. #10746 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Rumor: PS2 Games to come to PSN | PlayStation University | www.psuni.com
    For the longest time, the PSP fell behind the PS3 and many felt it was stuck in the last generation. With the implementation of the PlayStation Store, ‘minis’, and many other things for the PSP, the small handheld device began to pick up momentum again.
    A highly popular PSP title is Grand Theft Auto: Vice City Stories, which has plenty of extra content for hours of play. Although the game isn’t expensive, imagine the surprise when someone turned on their PSP to find another game nestled beneath Vice City Stories; the PlayStation 2 “Grand Theft Auto: Vice City”.
    According to sources, the game wouldn’t download on the PSP 3000, but worked normally for the PSPgo. It’s clear from the display of the game alone that wasn’t intended to show up there; given the missing icon, the fact that the download is free, and how the game boots up as ‘stories’.
    This could very well be a mess up on Sony’s part, but it’s rather peculiar. In the eyes of the hopeful gamer, this might be Sony’s failure to hide a big secret: that PS2 games are coming to PSN.
    Chiar ma gandeam mai demult de ce aveam pe PS Store doar PS1 classics si nu si PS2...poate acuma o sa avem, desi ma indoiesc. De ce? pai daca o sa faca o zona "PS2 classics" atunci ar reduce din vanzarile remake-urilor HD (God of War, Sly Cooper, Prince of Persia etc).

Da momentan e doar un zvon asa ca va trebui sa mai asteptam un pic pana o sa primim o confirmare.

7. #10747 SP
    Junior Member lionesse's Avatar
    salut
    am si eu o problema cu un PS3. in timp ce ma jucam, s-a stins brusc si cand sa il deschid iar...YLOD. am citit pe net, l-am dat la un tip. dupa o zi tipul respectiv mi-a zis ca nu a reusit sa il faca si nu m-a costat nimic. in drum spre casa l-am lovit usor de intrarea la metrou si cand ajung acasa, il bag in priza il deschid si merge dar, cand mi s-a inchis de le YLOD a ramas blocat cd-ul cu jocul intauntru si l-am rugat pe tipul respectiv sa il scoata. dupa ce am vazt ca merge acasa, am incercat sa bag un joc dar nu ma lasa. am desfacut blu ray-ul si am pus toate chestiile alea la locul lor( erau puse aiurea, erau blocate ca si cum avea un cd inauntru). dar acum cand bag un cd inauntru, il accepta dar nu invarte si controllerul nu merge wireless, merge doar cu fir.... cum s-a intamplat toata faza asta? de la YLOD la Blu ray si Wireless.... Aveti vreo solutie ?

8. #10748 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by lionesse View Post
    salut
    am si eu o problema cu un PS3. in timp ce ma jucam, s-a stins brusc si cand sa il deschid iar...YLOD. am citit pe net, l-am dat la un tip. dupa o zi tipul respectiv mi-a zis ca nu a reusit sa il faca si nu m-a costat nimic. in drum spre casa l-am lovit usor de intrarea la metrou si cand ajung acasa, il bag in priza il deschid si merge dar, cand mi s-a inchis de le YLOD a ramas blocat cd-ul cu jocul intauntru si l-am rugat pe tipul respectiv sa il scoata. dupa ce am vazt ca merge acasa, am incercat sa bag un joc dar nu ma lasa. am desfacut blu ray-ul si am pus toate chestiile alea la locul lor( erau puse aiurea, erau blocate ca si cum avea un cd inauntru). dar acum cand bag un cd inauntru, il accepta dar nu invarte si controllerul nu merge wireless, merge doar cu fir.... cum s-a intamplat toata faza asta? de la YLOD la Blu ray si Wireless.... Aveti vreo solutie ?
    Esti sigur ca ai primit aceleasi componente inapoi?

9. #10749 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Esti sigur ca ai primit aceleasi componente inapoi?
    O intrebare mondiala...asteptam raspunsul

Iar cu maneta...e foarte posibil dupa ce a umblat in ea sa nu iti conecteze la loc cablul care merge pe placa de baza aferenta bluetooth-ului...asta am patit si eu cand am desfacut consola si am uitat de el...am desfacut-o si am pus-o la loc si a luat-o.

10. #10750 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Cine poate sa-mi dea si mie un link unde gasesc frumos aranjate jocurile care urmeaza sa apara in curand pentru PS3?

Eventual si ce-a aparut interesant de prin Octombrie incoace.

(ma luase iar boala cu WoW, timp in care PS3-ul saracul a stat mai mult stins... but i no longer walk the dark path)

11. #10751 SP
    Teraflops Graft's Avatar

12. #10752 SP
    Junior Member lionesse's Avatar
    nu sunt sigur daca este acelasi blu ray sau nu...

putea sa strice blu ray-ul cand a umblat sa scoata cd-ul ?

13. #10753 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Jeeeeez... Vai de portofelul meu
    So many shinies

14. #10754 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Pai remake-urile HD sunt HD iar Ps2 Classics banuiesc ca nu vor fi HD. Mai mult, nu sunt obligati sa lanseze un remake HD pe Psn . Acum depinde si de pret si de titluri.

Legat de modare: Cred ca daca imi voi moda vreodata consola, o voi face ca sa joc Super Mario Bros pe LCD xD.

15. #10755 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post

Aaaaaaaaaaaa...ce smecher.

Si nu mai am bani.

16. #10756 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Pai remake-urile HD sunt HD iar Ps2 Classics banuiesc ca nu vor fi HD. Mai mult, nu sunt obligati sa lanseze un remake HD pe Psn . Acum depinde si de pret si de titluri.
    stiu ca cele de pe PSN nu vor fi HD da poate sunt altii (ca si mine) care nu ii doare de grafica da totusi nu au apucat sa joace jocul X pe ps2 si totusi ar vrea sa il incerce. Sunt de parere ca ar afecta un pic si vanzarile acelor remake-uri... nu prea mult da totusi ..

17. #10757 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Parca GoW Collection s-a vandut in 2 milioane de exemplare, sau mai mult. Lansarea acestor titluri pe PSN (de exemplu ICO sau SotC) la un pret mic (sa zicem 10$, maxim 15$) ar afecta vanzarile ICO Collection (mai ales daca vor fi lansate simultan). Un pret mai mare pentru jocul de PS2 (de exemplu 20$) nu ar strica vanzarile titlului HD (desi depinde de buget... poate-mi permit sa dau doar 20$ luna asta, sau poate vreau sa joc doar unul dintre cele 2 jocuri). Oricum noi avem doar de castigat, grafica HD din jocurile Collection fiind neimpresionanta (doar upgrade de rezolutie si ceva AA).

18. #10758 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    PSN US sau PSN UK ?

P.S.Stiu ca fiecare are avantajele lui ,dar per total in care dintre cele 2 sunt preturi mai mici

Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Fa-ti 2 conturi, asa e cel mai bine. Eu zic ca mai importanta e zona jocurilor pe care le cumperi, diferentele de pret nu sunt foarte mari.
    am doua conturi...dar n-am bani decat de un singur PSN card...

19. #10759 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Fa-ti 2 conturi, asa e cel mai bine. Eu zic ca mai importanta e zona jocurilor pe care le cumperi, diferentele de pret nu sunt foarte mari.

20. #10760 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    doar atat va zic, aveti grija!

Why You Shouldn’t Install Custom Firmware on Your PS3 | Gaming News and Opinion at TheSixthAxis.com
    With all the news about breached security, homebrew and Sony taking hackers to court, the underlying allure of installing custom firmware on the PS3 is still something a lot of people are interested in. Whether they simply want to return OtherOS to their machines, mess around with emulators or pirate games is beside the point. We here at TheSixthAxis do not recommend dabbling about in the custom pond for one simple reason: you could irreparably damage your console.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.