De unde downloadez o tema pt ps3 ?
Am intrat pe store dar astia n au niciun punct de filtrare![]()
desi am mai pus o astfel de intrbare acum ceva timp.... as dorii sa stiu cele mai bune site-uri de unde sa cumpar jocuri?... ramane Cheap DVDs, Blu-ray, Games - Free UK delivery | TheHut.com cel mai bun? sau mai sunt si altele mai avanatajoase? multumesc si astept un raspuns....![]()
Salutare
Stie cineva cum si daca se poate selecta calitatea imaginii pe youtube din browserul de PS3?
Am tot incercat si cautat dar nu am gasit nimic, parca este blocata pe 240p.
Exista posibilitatea macar la 480p?
Multumesc.
Salut Tuturor. Am achizitionat de curand un Ps3 si a venit vremea sa incerc si eu un pic de gaming online. Inainte de toate, mentionez ca nu sunt foarte priceput in cele ale ps-ului...desi am avut un xbox 360(neavand nici o problema cu el single/multi). Am incercat sa ma conectez cu uncharted 2, gran turismo 5 la multiplayer si nu merge. Imi da eroare..nu se poate conecta la "server". Net-ul merge. Sunt conectat, intru pe browser(google...youtube...orice), intru pe play station home si toate cele...DAR la jocuri pur si simplu nu merge. Am internet de la Romtelecom prin modem. Am modem ZXDSL 931CII , abonament Romtelecom VDSL 20/mbps . Conectez ps-ul prin cablu la unul din porturile LAN de la 1-3. Ziceti-mi ce setari m-ar putea bloca si sa nu imi mearga. Accont-ul de multi este facut pe UK, la inceput am facut unul pe RO si nu mergea nimic de la playstation. Si am facut unul pe UK, unde nu am nici o problema(in afara de cea mentionata de mai sus). Va rog sa aveti binevointa de a-mi raspunde si a ma ajuta...caci eu am incercat mai toate posibilitatile si nici un rezultat. Multumesc!
salut am si io o nelamurire ca atunci cand vreau sa ma joc online fifa, gta, motor storm, imi apare un update de 1.06 si daca-l ignor nu ma lasa sa ma joc online.ce treb sa fac?
Salut am un ps3slim 320gb cumpărat din Italia , la inceput am folosit un hd wd extern 300gb USB 2.0 am pus pe el numai jocuri, acest hd a cedat si am cumpărat altu wd book esential 1tb USB 3.0, USB 3.0 e la intrarea in rack , usb2.0 e la celalat capăt , problema e ca am dat format fat32 la hardu nou am pus jocurile pe hd dar nu mi le vede , a mai �nt�mpinat cineva asemenea problema? No recunoaşte 3.0 USB sau din cauza formatului ,am formatat cu un program special pt hd de peste 500 gb
Poate te ajuta ceva info de pe aici PlayStation� Community Forums: NAT Type 2 Tutorial
Si eu iti recomand acelasi lucru ca Andrewqp.Lasati naibii stickurile alea si cumparati jocuri sh ca sunt ok la pret.
Am si eu o intrebare, am copiat o salvare la Sports Championship de pe un PS3 si un cont al unor amici si am venit si am copiat-o si pe PS3-ul de acasa insa nu imi recunoaste salvarea. Eu am jocul din US iar al lor este din EU sau este vorba de userii diferiti de pe care s-a jucat ? Am fost cu el la alt amic care avea jocul tot din EU si lui i-a dat in joc o optiune sa importe salvarile insa la final am constatat ca de fapt i-a sters lui progresul si l-a adus la 0. Stie cineva vreo solutie ?
Ms.
Salvarile nu sunt transmisibile de la un cont la altul (cont de ps3, nu online).Daca iti faci 2 conturi pe acelasi ps3 nu poti transmite nici in acest caz salvarile de la un cont la altul
Bookmarks