La noi,da sony 1 mil de euro lui base iar a doua zi se promulga o lege iar geo intra la facultate.Oricum,cel mai simplu platesti o echida de racketi ii elimini si gata,doar in america is 200 de mil de arme la 300mil de oameni.
La noi,da sony 1 mil de euro lui base iar a doua zi se promulga o lege iar geo intra la facultate.Oricum,cel mai simplu platesti o echida de racketi ii elimini si gata,doar in america is 200 de mil de arme la 300mil de oameni.
Cred ca idolul tau nu si-a dat seama ca poate fi acuzat de santaj pe internet, infractiune care se pedepseste si in Papua Noua Guinee. Stai linistit, pe principiul "one man's terrorist is another man's freedom fighter" nu incerc sa-ti schimb convingerile, doar ca uneori habar nu ai despre ce vorbesti.
Nu stiu, nu am cunostinte in domeniul juridic. Am presupus ca un tip pe care il duce capul sa faca ce face el nu se arunca la o declaratie fara sa isi consulte avocatii.
Uite un caz concret, Spania
PS3 Jailbreak Now Legal In Spain SONY must pay damages to the defendant
According to the article, one reason for the legal ruling is because Sony removed the ability to run GNU/Linux on the console
PS3 Jailbreak Now Legal In Spain SONY must pay damages to the defendant.
propun sa facem o colecta...si punem mana de la mana..si din atatia detinatori de PS3 cati sunt in lumea asta tre sa strangemcel mai simplu platesti o echida de racketi ii elimini si gata,doar in america is 200 de mil de arme la 300mil de oameni.![]()
Am si eu o problema, si anume, de doua zile, cand vreau sa ma conectez la psn, imi da eroare DSN 80710102 sau ceva de genu si nush ce inseamna.Ma puteti ajuta?
ai incercat sa vezi daca merge browserul ? sau daca ai net cu alte cuvinte ? incearca sa ii dai la network acolo fa-i testu ala si vezi ce spune.
Bookmarks