Deci ... am bagat ps3 in iesire HDMI > de la ps3 la lcd ... si am vrut sa il pun pe scart > cu mufele alba , rosie , alba ... si nu mai merge ...ce pot sa fac ?
Apesi 5 sec pe butonul de standby(consola fiind deschisa) si se reseteaza setarile video si apoi te duci la video settings si alegi sa scoata semnal video prin scart
Am facut asha ...dar nu recunoaste acuma doar HDMI ...Dapoi nu are nik
ca tot pe lcd se vede mai fain .. dar am vrut sa vad dak se poate pune
Ms oricum ... Am sa mai incerc
![]()
Salutare !
De vreo 2 zile am si eu urmatoarea problema. M-am apucat sa joc si eu Rainbow Six: Vegas 2 si de fiecare data cand ies din el mi se restarteaza consola. Dar numai cand ies din el . Pot sa ma joc 5 min sau 5 ore nu conteaza, cum ies din el cum se restarteaza. Pana acum doar la acest joc am vazut sa faca asa. Nu stiu acum de unde ar putea sa vina problema. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ?
Multumesc !
P.S.: din experienta cu pc-ul as fi tentat sa inclin spre hdd dar n-am cum sa-l verific. Ori e asta ori patch-ul 2.60 a facut niste "minuni".![]()
Am o mare problema si sper ca unul dintre voi sa ma ajute, tocmai am dat comanda de un eye creator de la sony si as vrea sa stiu cum ma pot conecta de pe ps3 la messenger ca sa il pot folosi ca un webcam ( vreau neaparat sa-l fac sa mearga pe messenger deoarece vb cu neamurile de afara deci varianta home sau altceva nu ma ajuta ) sau orice alte detalii in legatura cu asta.
P.S daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii in legatura cu eye creator va rog sa o faceti. Multumesc
pai nu au tocmai de aia, ma interesa cum pot intra pe mess de pe ps3. am mai citit pe niste forumuri si ziceau ca se poate cu linux instalat sau alte chestii dar nu era nimic clar si nu prea am inteles, de aceea am scris in speranta ca cineva are eye creator sau foloseste messul pe ps3. Somebody help me please
!!! la sfarsitul saptamanii imi vine camera si i-am zis prietenei ca merge messul pe ps3 cu ea si daca nu poate mi-o iau in moaca
![]()
merge messu pe ps3, dar trebuie sa intri pe messenger pentru telefoane mobile.
ori intri pe linkul asta m.yahoo.com
ori cauti pe net ca sunt mii de exemple.
spor
cu camera nu am incercat sa vad daca merge ... posibil sa nu iti mearga camera la messenger.
asa fara camera am intrat si eu pe mess, dar ma intereseaza sa pot folosii webcamul si sicrofonul pt convorbire, din cate am inteles pe mai multe forumuri ar merge doar dupa ce instalezi linux pe ps3, dar si asa sunt multe feluri de linux si nu stiu pe care ar merge si alte informatii despre ce inseamna sa ai linux pe ps3. multumesc oricum si astept in continuare ceva sfaturi
eu am linux instalat yellow dog 5 si merge greu eu nu iti recomand sa bagi linux pe ps3 eu l-am bagat din curiozitate![]()
ok,poate nu m-ati inteles nu e vorba de calculator pt ca am unul si nu de 2 mil ci de vreo 20 dar nu e relevant, ideea era ca eu am vrut camera aia de la sony deoarece am crezut ca merge folosita si pt mess si imi era mai comod sa stau in dormitor unde am ps3 si sa vb cu cei care au mess pe pc, + ca am prostit-o pe prietena mea ca merge messu de aia cumpar camera aiasa poata vb cu taicasu sa nu mai stea in sufragerie pe scaun etc si surpriza s-ar putea ca doar eu sa ma folosesc de camera si inca o surpriza poate imi zboara vreun obiect neidentificat in cap
, deci daca totusi se poate sau stiti o varianta de linux mai usoara please help me.
PS. eu din cate stiam nu trebe sa folosesti linuxul cand te joci faci swap pe sistemul ps3-ului si gata, pt mess + alte smecherii fol linuxul iar pt jocuri sau home sistemul original cel putin asa am auzit deci nu condamnati daca aberez. Oricum mersi pt sfaturi si le astept in continuare. Stima
Salutare !
De vreo 2 zile am si eu urmatoarea problema. M-am apucat sa joc si eu Rainbow Six: Vegas 2 si de fiecare data cand ies din el mi se restarteaza consola. Dar numai cand ies din el . Pot sa ma joc 5 min sau 5 ore nu conteaza, cum ies din el cum se restarteaza. Pana acum doar la acest joc am vazut sa faca asa. Nu stiu acum de unde ar putea sa vina problema. Ma puteti ajuta cu niste sfaturi ?
Multumesc !
P.S.: din experienta cu pc-ul as fi tentat sa inclin spre hdd dar n-am cum sa-l verific. Ori e asta ori patch-ul 2.60 a facut niste "minuni".![]()
Daca ti neaparat sa pui linux, poti incerca yellow dog. Inainte sa instalezi trebuie sa rezervi o parte din hdd pentru sistemul de operare nou, apoi, instalarea e simpla, urmezi instructiunile de pe ecran. Grija la alegerea rezolutiei (depinde de televizorul tau).
Yellow Dog Linux -> Fixstars -- Linux for IBM, AMCC, and Freescale Power Architecture, including the PowerStation, PLAYSTATION, PS3, ZEGO BCU-100, QS22, Mercury Cell, and Apple PowerPC. <- daca ai nevoie de ajutor la instalare sunt "n" video tutoriale pe youtube.
Apropo, nu stiu sigur daca o sa poti folosi camera sub linux. Sa te interesezi inainte ca sa nu te chinui degeaba![]()
Mie mi s-a intamplat la gta de vreo doua ori, apoi la Life With Playstation si Home. Se itampla mai des cand iesi din joc direct din xmb, fara sa ti apasat pana iti apare quit game.
Mai nou, cand ies din joc tin apasat butonul PS pana imi apare optiunea quit si nu se mai reseteaza.
Asa e la mine cel putin, sper ca te-am ajutat.
Multumesc pentru raspunsuri. Dar cu butonul de PS ies tot timpul din el si astept sa apara quit game. Eh atunci imi scrie Saving ... si ... restart ...![]()
Bookmarks