Sal am o problema cu ps3 nu pot juca online fifa 11 cu un prieten aflat la 500 m distanta avem internet de la aceeasi firma prin telefon fix ,cu alte persoane necunoscute de pe net pot dar cu el nu pot . As fi recunoscator daca as primi vreun sfat
Sal am o problema cu ps3 nu pot juca online fifa 11 cu un prieten aflat la 500 m distanta avem internet de la aceeasi firma prin telefon fix ,cu alte persoane necunoscute de pe net pot dar cu el nu pot . As fi recunoscator daca as primi vreun sfat
il am in lista de prieteni dar cand ii dau sa se conecteze astept un timp si imi zice connection failed ,am incercat si cu play whith a friend dar nimic ,oare sa fie vreo problema cu ip urile ,folosim amandoi routere wifi![]()
Ai net rds? Daca da, de exemplu nici eu cu inca unu' care are net ca mine (rds fiber) nu putem sa ne conectam unul la altul in orice joc am juca (pe pc), nu se stie de ce.
unul dintre voi ar trebui sa bage cablul direct in consola sau pc ... astfel rezolv yo cazurile de genul"router - router" ... indiferent ca'i rds sau romtelecom ...
daca aveti timp sa cititi, recomandWhy the PS3 WAS hard to develop for (and why this is no longer the case) | Kushan's world o' fun 'n games
nu reusesc deloc sa leg laptopu de ps3 .am ruter D link 2 buc cablu de retea Doresc daca se poate un tutorial cu pasii ce trebuie sa urmaz P,S toti pasii si Scuze daca a mai fost postat ca nu am gasit deloc sunt incepator (chiar nepriceput) Scuze inca o data.
exista cumva un joc Rockband sau Guitar Hero pt PS3 care sa aiba melodia Sweet child of mine de la Guns N' Roses? sau exista macar un DLC cu melodia asta pt unu din jocurile mentionate?
E numai pentru Guitar Hero 2 pt. PS2, sau daca faci rost de un PS3 60gb launch edition, poti juca si la ala.
In legatura cu fifa & Co. Intr-adevar, daca aveti router, ori bagati cablul de net direct in PS3, ori din router setati port forwarding (Fara DMZ!... n-are rost, ori DMZ ori port forwarding). In concluzie faceti asta:
1. Notati TOATE setarile de la conexiunea actuala a PS3-ulu (DNS - primary & secondary, Subnet Mask, default router si ip).
2. Faceti setarile DIN NOU la PS3, numai ca alegeti "manual" la ip settings (unde aveti, auto-detect, manual, pppoe)
- si le faceti astfel: PESTE TOT veti introduce setarile dinainte mai putin la IP unde trebuie sa setati un IP static.
- EX: daca aveati 89.50.140.5 setati ultimul camp mai sus astfel incat sa nu intre in conflict cu alte calculatoare care apar pe retea... de exemplu 89.50.140.30 (Banuiesc ca nu aveti 30 de calculatoare/chestii care se conecteaza la internet in casa?? )
- Acesta va fi ip-ul PS3-ului.
3. Va duceti frumusel la router, intrati in setarile lui, si undeva, trebuie sa gasiti rubrica port-forwarding (port-range forwarding/Virtual Servers).
4. Odata ajunsi acolo, aveti de dat drumu la urmatoarele porturi PE IP-ul SELECTAT IN PS3:
Doar TCP: 80, 443
Doar UDP: 3478, 3479, 3658
Amandoua (both): 5223
- se face astfel: - in fiecare camp, dati nume la respectiva "eliberare de port" (asta nu conteaza, doar sa nu fie 2 cu acelasi nume)
- Scrieti IP-ul acela static pe care l-ati ales si l-ati introdus in PS3
- Scrieti port-ul respectiv (si la inbound si la private (start-end) acelasi port! )
- Selectati tipul (TCP, UDP sau Amandoua (Both) )
- Daca trebuie selectata casuta din dreptul fiecarui camp in care ati introdus aceste lucruri, selectati-o
- In final trebuie sa aveti completate 6 campuri: 2 TCP, 3 UDP, si una Both!
5. NU trebuie dezactivat serverul DHCP (Automatic IP Assigning)! PS3-ul va solicita serverului DHCP acel anume ip, nu este nici o problema.
6. Restart Router & PS3 ( Eventual ) - ASTA DUPA CE ATI SALVAT TOATE SETARILE PE CONSOLA SI PE ROUTER!
7. Verificati conexiunea pe ps3 ( Test internet connection ) - acum ar trebui sa scrie Nat Type: type 2!
8. Spor la joc.
@Monky: Cat sunt melodiile pe store-ul US? Ca eu le iau de pe Singstar UK cu 1.15 lire.
Bine ca am apucat sa-mi iau PS3 nou![]()
LG wins PS3 import ban in Europe - News at GameSpot
According to The Guardian, 10s of thousands of PS3s have already been seized by customs officials in the Netherlands. Rotterdam and Schiphol, both located in the Netherlands, are the primary import points for PS3s coming into the UK and Europe, and consoles are currently being held in Dutch warehouses.
The report notes that Sony imports approximately 100,000 units into Europe a week. However, PS3s won't immediately begin disappearing from store shelves, as most retailers have between two and three weeks of stock on hand. LG's current options, The Guardian reports, are to extend the 10-day injunction, or to request a court order to have Sony's confiscated consoles destroyed.
Slabe sanse sa creasca pretul, cum zice in articol, retailerii au marfa pentru cel putin 2-3 sapt, deci nu ar trebui sa fie probleme, totusi, ar fi urat sa ajunga sa le distruga...![]()
pai puneti si voi sursa din the guardian daca tot faceti o treaba (mai ales ca se mentiona sursa in articolul respectiv)
European customs ordered to seize PlayStation shipments in legal dispute | Technology | guardian.co.uk
Bookmarks