Red Light of Death :-s
Si la asta i so intamplat si cica din cauza rulari dvdurilor si jocurilor de ps2. Doar ps3-urile mai vehci au problema asta. Vb cu donely sa incerce cu un BD nou![]()
Red Light of Death :-s
Si la asta i so intamplat si cica din cauza rulari dvdurilor si jocurilor de ps2. Doar ps3-urile mai vehci au problema asta. Vb cu donely sa incerce cu un BD nou![]()
Red Light of Death, nu Red Ring of Death! Spune frate exact ce are, nu mai imprumuta termeni de la Xbox!
Se intampla 1 la un milion...0,1%....1 bulina de pe o gargarita...un atom dintr-un corp.....un surub din o mie...intelegeti ideea![]()
am si eu o consola tot cu aceleasi simptome problema e ca o desfacuse tot la fel cineva sa ii curete lentila si a mers o perioada pe urma nu a mai mers . are un scurt pe undeva si de acea se inchide .ROBMEN daca nu ai garantie poti sa iti iei alta nou ca sa o repari dc ai aceasta problema costa f mult .
cat poate sa coste?cateva sute de lei si tot iesi mai bine decat sa-ti cumperi o consola noua. cel mai bine e sa vb cu donely.
Acest add-on se gaseste pe Store in sectiunea Add-on ........
Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, probabil ca tii discul in unitate ? nu stiu, de aceea am postat, poate a incercat cineva.
am duso si la donley si nu ma putut ajuta am ajuns cu ea la un service din germania si costa 180euro reparatia
va multumesc pentru sfaturi , nu este adevarat ca problema ar fii aparut datorita cd de ps2 Eu chiar nu am bagat nici macar unul in consola . Problema este alta , nu trebuie s-o mai dam cotita : PS3 ESTE O CONSOLA NEFIABILA, PROASTA SAU CUM VRETI VOI SA-I SPUNETI!!! Adevarat acuma am una de 40 G si are si garantie ( 1 an ), dar ce tefaci frate daca "piaza rea " se strica dupa ce ex. garantia ? Am in lista de prieteni 3 romani , 2 germani , 1 elvetian ( asta a schimbat 5 ps3 in timpul garantiei )si un australian crora lea picat ps3 cam dupa 8-12 luni de functionare ( poate si mai scurt daca esti un gamer inrait ) DEJEA MA GINDESC SA INCEP SA STRING BANI PTR. A 3 A CONSOLA
istrategie or fii termenii imprumutati ( SAU NU ) de la 360 rezultatul este acelas !!! TU INTELEGI ??
yoyokid ce bine ar fii sa ai si tu dreptare !!! DAR HAI SA NU NE IMBATAM CU APA RECE !!!
Robmen cut the s**t!!!
...acum nu stiu ce ai facut tu cu ps3-ul...eu am ps3 40GB model si are un an si ceva si merge perfect
Red Blinking light of Death stiam ca e doar la modelele de 60 de GB si in special cele din USA. Serios acum omule, daca iti e frica joaca-te pe PC or so...nah...acum bine ca nu ai 360 ca te speriai mai tare cu RRoD-urile...acolo e 30% daca nu ma insel procentul de failure
Gaming Front Network - Story: Sony Denies Leaked PS4 Specs Report - Sony Denies Leaked PS4 Specs Report
Am inchiriat acum doua zile assasin creed. Am o problema cu el. Din cand in cand jocul freezes. Ps3-ul il am de doua saptamani. E jocul de vina? Voi ati patit asa ceva cu el?![]()
Io am Assassin's Creed si l-am jucat fara probleme. Nu am avut niciodata freezuri in el. Tu te referi la mici agatari ? sau freeze cand ti se blocheaza de tot consola?
Depinde ce model de consola ai. Daca e de 60 GB sunt mari sanse sa fie probleme cu blocul optic sau ar mai putea fi de la ultimul firmware... La consolele din loturile mai noi 40-80 gb nu mai sunt probleme prea mari cu blu-rayul, dar nu e exclus.
Apropo, incearca sa faci update la joc. Intri pe PSN mai intai, apoi bagi jocul si iti va cere sa faci update cu un patch. Poate rezolvi asa![]()
Am cautat pe google despre freezuri. Se pare ca au fost extraordinar de multe probleme pe ps3 si pe xbox. Probleme cu framerate, freeze during gameplay, loading etc. Se pare ca Ubisoft au scos un patch pt problema asta.mersi oricum. problema cu patchul este: eu am net prin modem orange >.< don't ask why. banuiesc ca nu merge sa il pun la ps3. e pe usb si are soft.
va salut pe toti si sper ( asta daca nu sunteti pasarele sau geokeri ) ca intradevar daca puteti sa-i ajutati pe cei care ocer si sa nu ii mai trimiteti la pc sau sa va dati cu presupusul la ce vor posta ei dupa aberatiile voastre !!!
imi zice si mie cineva daca ii fain oblivion(goty edition) pe ps3?isi merita banii?
vreau sa mi-l cumpar da mi-a zis cineva ca ii nasol si vreau sa aud/vad mai multe pareri![]()
am si eu o intrebare,dc ps3-u nu-mi recunoaste unele filme?
daca de exemplu pun pe stick 2 filme varianta aXXo,unu il recunoaste iar pe celalalt nu. dc? nu pot sa fac nimic in privinta asta?
Mai mult ca sigur nu suporta codecul cu care-i compresat unul din filme. Singura solutie e sa convertesti fisierul pe care nu-l deschide intr-un format suportat.
Nu-ti fa probleme din cauza asta, se intampla destul de rar la orice aparat legat prin hdmi sau orice alta conexiune digitala (toslink, etc.). Motivul e "desincronizarea" semnalului audio intre emitor si receptor si singura solutie e ON/OFF.
Bookmarks