Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 630 of 1175 FirstFirst ... 130 530 580 620 628 629 630 631 632 640 680 730 1130 ... LastLast
Results 12,581 to 12,600 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #12581 SP
    Member cristian77's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Modatul pt mine e un hobby

Sent from Romania!
    Lol

Sent de pe buda!

2. #12582 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    damn girl this thread's on fire :spermatozoid:

3. #12583 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Daca banii mei s-ar face din modat ti-as da dreptate. Modatul pt mine e un hobby, de cand n-am mai postat pe acel topic al meu? De ce nu il tin la zi?
    Am scris in toate reply-urile de ce sunt insistent, nu mai repet.

Sent from Romania!

...si pedofilia e la fel pentru belgieni. Ceea ce faci tu acum se aseamana foarte mult cu ce se intampla in religie. Sa-i bagi pe gat altuia ce iti place tie, chiar daca celuilalt nu-i face placere.
    Just like this:
    ''
    Religion: treat it like your *****. Dont show it off in public and don't shove it down your children's throat.''

4. #12584 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    haha iti salveaza locatia curenta telefonul ?

---------- Post added 28-04-2011 at 01:44 PM ----------

Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Lol

Sent de pe buda!

5. #12585 SP
    Member emanuel's Avatar
    ce imi displace mie cand vine vorba de modare si piraterie este cum la unii le place sa fie mai catolici decat Papa. Sunt curios cati dintre userii de pe CG nu au dldat niciodata vreun joc, film sau muzica de pe net. Si aici nu ma refer de cand ati scapat la salar.
    Dintre cei mai mari, poate va mai amintiti situatia din anii '90 - mai tineti minte magazinele de inchirieri casete video ? cum toate casetele erau niste copii ordinare. Si era chestie legala, societati cu patalama. Apoi cand a inceput sa patrunda netul prin casele noastre - cati dintre noi stiam macar ce inseamna pirateria ? sau ce e legal sau nu ? si care erau variantele ? Posibilitate de cumparaturi online ? vise - tarziu de tot cardurile romanesti au inceput sa fie acceptate in exterior. Iar despre oferta interna, nu are rost sa comentez.
    Asta e contextul in care noi am crescut: afara de cazul in care tactu avea BANI, nu aveai alternativa. Asa ca haideti sa nu ne dam mai rotunzi decat e cazul. Plus ca intreaga discutie legata de piraterie & co e mult mai gri decat le place la unii. As reaminti doar ca modatul nu este ilegal (pot sa fac cevreau cu produsul meu) si nici downloadul de continut piratat nu e ilegal (da, stupoare).
    din punctul meu de vedere hackerii, piratii, etc au un rol important de jucat in economie - tin in frau companiile producatoare, care altfel ar lua si pielea de pe tine. Credeti ca am mai mare simpatie pt o companie care cere 3 mil. pt un joc ? adica asta inseamna corectitudine ? (pt ca la asta se rezuma toata discutia). Sau cazul nintendo - jocuri ca mario sau zelda, vechi de 4-5 ani, se vand cu 2 mil.
    si nu, nu plangeti de mila ca industria sufera, etc, etc - fals, studiile de piata nu au demonstrat asa ceva.

Si da, cumpar jocuri originale, si filme - am o colectie frumusica - si cred ca este bine sa cumperi originalul, dar nu e cazul sa sarim in extrema cealalta. Mi se pare corect sa fiu corect fata de companii atat timp cat si ele sunt corecte fata de mine.

6. #12586 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Mi-am racit gura degeaba, aaa defapt degetele
    I'm out people ma duc sa fiu rau in continuare...
    Emanuel, n-are rost taica. Cand vezi cum vede calul tot inainte...

Sent from Romania!

7. #12587 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by emanuel View Post
    ce imi displace mie cand vine vorba de modare si piraterie este cum la unii le place sa fie mai catolici decat Papa. Sunt curios cati dintre userii de pe CG nu au dldat niciodata vreun joc, film sau muzica de pe net. Si aici nu ma refer de cand ati scapat la salar.
    Dintre cei mai mari, poate va mai amintiti situatia din anii '90 - mai tineti minte magazinele de inchirieri casete video ? cum toate casetele erau niste copii ordinare. Si era chestie legala, societati cu patalama. Apoi cand a inceput sa patrunda netul prin casele noastre - cati dintre noi stiam macar ce inseamna pirateria ? sau ce e legal sau nu ? si care erau variantele ? Posibilitate de cumparaturi online ? vise - tarziu de tot cardurile romanesti au inceput sa fie acceptate in exterior. Iar despre oferta interna, nu are rost sa comentez.
    Asta e contextul in care noi am crescut: afara de cazul in care tactu avea BANI, nu aveai alternativa. Asa ca haideti sa nu ne dam mai rotunzi decat e cazul. Plus ca intreaga discutie legata de piraterie & co e mult mai gri decat le place la unii. As reaminti doar ca modatul nu este ilegal (pot sa fac cevreau cu produsul meu) si nici downloadul de continut piratat nu e ilegal (da, stupoare).
    din punctul meu de vedere hackerii, piratii, etc au un rol important de jucat in economie - tin in frau companiile producatoare, care altfel ar lua si pielea de pe tine. Credeti ca am mai mare simpatie pt o companie care cere 3 mil. pt un joc ? adica asta inseamna corectitudine ? (pt ca la asta se rezuma toata discutia). Sau cazul nintendo - jocuri ca mario sau zelda, vechi de 4-5 ani, se vand cu 2 mil.
    si nu, nu plangeti de mila ca industria sufera, etc, etc - fals, studiile de piata nu au demonstrat asa ceva.

Si da, cumpar jocuri originale, si filme - am o colectie frumusica - si cred ca este bine sa cumperi originalul, dar nu e cazul sa sarim in extrema cealalta. Mi se pare corect sa fiu corect fata de companii atat timp cat si ele sunt corecte fata de mine.
    Intradevar ai dreptul sa faci ce vrei tu cu consola ta. Ce nu ai voie sa faci insa este sa iei un produs al altei companii (in cazul de fata firmware-ul oficial sony), sa iti bagi tu p**a in el cum si de cate ori vrei tu si apoi sa dai si altora sa copieze produsul ala cu modificarile tale fara acordul Sony in acest caz. Si din cate am vazut, Sony "nu prea" a fost de acord cu asta. Se numeste furt de proprietate intelectuala si se pedepseste penal in orice stat civilizat din lumea asta. Nu conteaza ca Geohot a permis sau nu piratarea sau pur si simplu a pus alt font in firmware-ul oficial, a modificat ceva ce nu era al lui si la distribuit si altora. Merita sa fie bagat cum spunea cineva pe aici la racoare cu 2-3 negrii in celula sa isi bage si altii "mana" in firmware-ul lui.

8. #12588 SP

corect ce spui dar nu prea. Multa lume uita ca gamingul nu sta la baza nevoilor existentiale. Vrei paine? Mananca. Vrei circ? Plateste si distreaza-te. N-o sa vezi niciodata un proprietar de Aston Martin sa zicem plangandu-se "dar vai cat consuma aceasta masina incredibil". Ce nesimtiti de producatori!! Tot asa industria gamingului poa' sa ceara 1000 de roni pe un joc, este pur si simplu treaba lor. Sunt nesimititi daca ar face asta? NU! Tocmai deoarece entertainmentul prin gaming este un mic lux, iar nici un fel de lux nu sta la baza principiului de nevoie existentiala.

9. #12589 SP
    Quote Originally Posted by deli View Post
    frate ce penibil este sa joci singleplayer e foarte nasol . +nu o sami modez nici odata consola ,mai bine cumpar jocuri dai naibii de bani alti au console modate si sunt smecheri ;( nas0l dacat sa daw bani la fraierii care modeaza mai bine daw bani pe un joc frumos inca o sapt fra psn penibiil;(
    +eu mi-am facut cont acolo aiurea n-am injurat pe nimeni n-am downloadat de la ei nimic. ;( doar m-am jucat linistit se poate a iaw ban ?

...soimii patriei....

10. #12590 SP
    Member viezure's Avatar
    Aa, deci paine am voie sa fur?

In orice caz, hai va rog io sa nu inceapa discutia original vs piraterie, daca vreti va dau link catre threaduri care au discutat asta, cititi acolo si aflati concluzia in cateva secunde, nu trebe sa mai trecem noi iar prin atatea posturi

11. #12591 SP
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Aa, deci paine am voie sa fur?
    te rog eu sa-mi dai ignore, insist.

12. #12592 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    corect ce spui dar nu prea. Multa lume uita ca gamingul nu sta la baza nevoilor existentiale. Vrei paine? Mananca. Vrei circ? Plateste si distreaza-te. N-o sa vezi niciodata un proprietar de Aston Martin sa zicem plangandu-se "dar vai cat consuma aceasta masina incredibil". Ce nesimtiti de producatori!! Tot asa industria gamingului poa' sa ceara 1000 de roni pe un joc, este pur si simplu treaba lor. Sunt nesimititi daca ar face asta? NU! Tocmai deoarece entertainmentul prin gaming este un mic lux, iar nici un fel de lux nu sta la baza principiului de nevoie existentiala.
    si la tine e corect si nu prea .
    1. din punct de vedere legal, nu exista diferenta nevoi existentiale si restu. Nu esti mai putin hot daca spargi o brutarie decat o banca.
    2. din punct de vedere moral, care sunt nevoile existentiale e o discutie complexa - pc-ul este un lux sau o necesitate ? Si pt a fi corect, iti -trebuie windows original, antivirus, office - programe de baza care costa la un loc cat un pc - in acest context e ok daca iau windows-ul de pe net ?
    Iar comparatia ta dintre filme, jocuri, muzica si un Aston martin e cel putin exagerata.
    Da, eu cred ca producatorii sunt nesimtiti cand pun preturi ridicole, indiferent daca e vorba de un film, de benzina sau paine.

13. #12593 SP
    n-ai inteles nimic. No offence.

14. #12594 SP
    Member emanuel's Avatar
    eu cred ca am inteles destul de bine.

15. #12595 SP
    Member PumaS's Avatar

16. #12596 SP
    Member showman's Avatar
    Issue With Leaving Comments
    We are aware that you may no longer able to log-in to the PlayStation.Blog and leave comments. This is because every time you log-in using your PlayStation Network ID, a cookie is created to keep you logged in for one week. These cookies have now started to expire and you will not be able to log back in until PSN has been restored.
    However, you can still read the PlayStation.Blog without logging in and I will continue to post any news as soon as I hear of it.
    In the meantime, please leave any questions or feedback on the following official PlayStation twitter feeds.

17. #12597 SP
    Member Downshifting's Avatar
    si la tine e corect si nu prea .
    1. din punct de vedere legal, nu exista diferenta nevoi existentiale si restu. Nu esti mai putin hot daca spargi o brutarie decat o banca.
    2. din punct de vedere moral, care sunt nevoile existentiale e o discutie complexa - pc-ul este un lux sau o necesitate ? Si pt a fi corect, iti -trebuie windows original, antivirus, office - programe de baza care costa la un loc cat un pc - in acest context e ok daca iau windows-ul de pe net ?
    Mai e o problema: industria publicitatii (care a insumat global 500 miliarde de dolari numai in 2010, an de criza!). Unul din scopurile ei e tocmai creearea de false nevoi. E greu sa spui ca producatorul nu te �obliga� sa-i cumperi produsele cand esti bombardat cu mesaje care pleaca de la �cat de bestial e produsul� si ajung pana la �cat de looser esti daca nu-l ai�.

18. #12598 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Usor usor o dam in discutii la general despre piratat si warez. Eu am PS3 nene, vreau sa vad aici strict ce se intampla pe PS3 si ce se aude de PSN. Nu ca are x hobby sa modeze sau ca y sta pe buda sau ca GeoCold a fost sau nu de vina pentru malarie si ca mulatrii sunt putin mai respectati fata de negrii ca se murdaresc de ciocolata la gura. Numiti-ma egoist, dar pe un thread de PS3 vreau sa citesc de PS3.

19. #12599 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Sony now expects PSN to be back up by 4 May.

PSN: Sony Could Learn From Microsoft - Analyst | NowGamer

20. #12600 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Si noi scriem despre ciorba aici? Nu stiu daca ai aflat dar de o saptamana nu merge PSN-ul. Si cica niste hackeri ar fii de vina pentru asta. Deci tot ce se discuta aici are legatura directa cu PS3-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.