lasati omul e in pace. Si xbox e o consola la fel de buna.daca are bani de ce sal oprim din acea satisfactie de-a avea 2 console next gen![]()
Inca putina rabdare mawerick, stiam ca iti lipsesc mult ,dar nici chiar asa, eu personal nu sunt asa abatut ca a picat acum psn-ul , chiar in perioada Pastelui, deoarece nu prea am stat acasa sa ma joc
, dar gata totul a trecut , sper sa revina cat mai repede...
+ ca m-a apucat si pe mine dorul de indienii cu care ma distrez mai mult online
![]()
Sony a zis WITHIN A WEEK de cand au facut conferinta de duminica, deci va fi online cel tarziu duminica ce va veni. Restul sunt speculatii din partea oricui.
Ok then... make your bets ladies!
Din punctul meu de vedere nu are rost să ne cramponăm, PSN-ul va reveni atunci c�nd va fi pregătit să o facă. Nu veți schimba cu nimic situația agit�ndu-vă. Chestia cu "v-am spus eu că nu revine astăzi și nici �n 10 zile" este cam puerilă cu aspirație spre penibil.
Au gresit sau nu au gresit, mie chiar imi pare rau pt japonezii de la Sony.Dupa ce i-a lovit cutremurul si ditamai tsunami-ul, macar cu Sony se mai laudau si ei. Si acum....![]()
Iubesc ps3-ul neconditionat,ca au probleme asta este si-au cerut scuze in fata noastra,greseli se intampla si la case mai mari.
dap.... ati vazut cum stateau aplecati cand si-au cerut scuze?.... super educatie au oamenii astia...
Bookmarks