vezi poate ai primit vreun e-mail de la ei pe adresa cu care esti inscris..incearca si tu sa-ti schimbi parola!
Poate ti vei putea !
Pana acum a reusit sa isi schimbe cineva parola pe orice cont US sau UK? Eu nu reusesc de nici o culoare. La update nu m-a intrebat nimic....
Nu merge nici la mine nimic, nici US, nici UK.
@xslvry: ce net provider ai? sau ce etnobotanice?
nici la mine nu se logheaza pe niciun cont. e meintenance pe toate, nu stiu cum le merge unora
Nici eu nu inteleg. Pe site apare ca in America a revenit PSN, mie nu imi merge... De Europa nici nu mai zic...
How to change your PSN password News - PlayStation 3 - Page 1 | Eurogamer.net
Inca nu se poate, odata ce o sa aveam acces la PSN, vom putea schimba si parola.
In US merge doar pentru cei care locuiesc si au IP de US. Din cate am inteles merge si in Germania, mai asteptati.
Se da drumul treptat si in US, pe state. Eu am ales New York parca si acolo nu s-a dat drumul
Eu am facut update de firmware, dar nu mi-a aparut nicaieri prompt de schimbat parola.
Am gresit pe undeva?
Conform hartii de pe blogul US, PSN a revenit atat in US cat si in Canada, dar dupa cum am spus si mai sus, nu pot accesa decat cei cu IP de US. Ultima data am verificat de dimineata la ora 4:30 si harta era complet alba.
Play On
nu cred !
azinoapte amfacut si eu update-ul dar la fel am patit! si nu suntem singurii !
mai asteptam un pic !
Bookmarks