Multumesc ReNeGaDe124 , pentru ajutorul acordat!
Stima!
Apropo la store cand au zis ca dau drumul?
ThX!
As dori sa va intreb urmatoarele: bateria controller-ului trebuie formatata? Pot incarca bateria ds3-ului intr-o alta unitate cu usb inafara de consola? Cat dureaza de regula incarcarea acesteia? Multumesc mult
1. Nu
2. Da
3. La o incarcare de 20-30 de minute, te tine cateva ore. Daca o incarci full, cateva zile.
Nu cred ca zice nicaieri daca trebuie formatata bateria. Eu nu am facut asta....
Am pus controlerul la PC si se incarca dar dureaza mai mult. Iar cei de la Sony nu recomanda asta...
PlayStation� Knowledge Center | Support - PlayStation.com
Note: the only recommended way to charge the SIXAXIS or DUALSHOCK 3 wireless controller is via a USB cable connected to the PS3 as described above. The SIXAXIS or DUALSHOCK 3 wireless controller will only charge if the PS3 system is turned on.To check the battery level on the controller, press and hold the [PS logo] button for at least two seconds. The battery�s charge level will be displayed on the PS3 screen.
cauta putin ca s-a postat de 10 ori metoda.
p.s. am fost primul care a anuntat ca psn este on !!!sa se stie !!!
bun care vrea sa bagam niste meciuri de uncharted 2 online (PSN FuriaAlba ) si ma anuntati la ce ora vreti si jucam in seara asta de
la 7 jum![]()
am dat unde imi apare sa imi schimb parola si nimikmai astept cateva zile pana gasesc eu ce trebuie sa fac ca aici iti explica baieti de raman fara psn inaca 30 zile
![]()
Bookmarks