Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 708 of 1175 FirstFirst ... 208 608 658 698 706 707 708 709 710 718 758 808 ... LastLast
Results 14,141 to 14,160 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #14141 SP
    Junior Member Random's Avatar
    cum sa ma conectez cu internet de la rds (fara router) ? unde trehbuie sa bag usrul si parola?

2. #14142 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    pe contul de us se plateste si tva separat? sau trebuie sa modific ceva la adresa sa nu mai platesc, eu am adresa trecuta pe ny si pe langa pret se adauga si tva.
    Beverly Hills 90210, CA.

3. #14143 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Random View Post
    cum sa ma conectez cu internet de la rds (fara router) ? unde trehbuie sa bag usrul si parola?
    Am sa incerc un raspuns aproximativ. Nu sunt sigur 100% ca asta e ordinea meniurilor.
    Network settings -> Custom -> Wired Connection-> PPPoe -> User si parola.

4. #14144 SP
    Member viezure's Avatar
    Sooo. Ieri mi-am instalat firmware-ul 3.61, am dat sign in la contul de romania, mi-a trimis pe mail un link. Trebuie modificata faza aia, din submit in reset?

La contul de UK am schimbat pe loc (ceea ce a fost perfect ca nu m-a mai complicat, am putut sa-mi activez cardul de 50 de lire ), iar la contul de US mi-a facut la fel ca la romania, mail (which is ****ing strange). Si la asta de US trebuie sa modific?

5. #14145 SP
    Member viezure's Avatar
    Nu prea are legatura though, adica io intai mi-am dld jocurile si abia pe urma mi-am activat ps plus-ul

6. #14146 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mama lor de jocuri!
    Intru eu frumos pe contul de UK sa iau 2 joace. Dau drumul la Infamous si intru sa iau si Wipeout HD. Downloadez jocul, upgrade-ul si cand sa iau si pack-ul Fury, pac fatalitate! Nu mai aveam spatiu liber )). A trebuit sa sacrific un joc de pe US ca sa iau pack-ul ala . Cat m-am enervat... asa ca aveti mare grija. Sa fiti siguri ca aveti loc liber ca altfel muscati din TV.

7. #14147 SP
    Member s0whaT's Avatar
    inseamna ca ai versiunea phat / ai hdd mic
    Schimba l

8. #14148 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    nu mai bine isi mareste hardu ?

9. #14149 SP
    Member sensamur's Avatar
    Nimik iti rama pe cont la downloads si le descarci de cate ori vrei.

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

Saltare!Am si eu o mica problema.Am cumparat Patapon 3 de pe un site de gaming din Romania.Momentan contul meu de PSN este de UK.Cand incer sa bag voucherul ca sa iau patchul pt a juca Patapon online imi zice ca voucherul a expirat sau este cresit.Pe carcasa de la Patapon apare de cateva ori EU.Ete posibil ca voucherul sa fie de EU si sa nu mearga pe UK?Sau nu au dat drumul cei de la Sony la vochere inca?

10. #14150 SP
    As schimba/mari daca as avea dinero.

11. #14151 SP
    Junior Member diak's Avatar
    si eu stau cu Infamous "downloadat", dar nu am spatiu sa il instalez
    noroc ca il am si pe disc

12. #14152 SP
    Vreau sa spun ca e genial PS Plus. Mi-am descoperit o noua pasiune si anume Magic: The Gathering! Eu care nu pricepeam deloc genul asta de jocuri, am jucat ieri de m-am rupt si a devenit foarte addictive . Mai e cineva pe-aici care joaca? Poate ne bagam la un joc...

13. #14153 SP
    Care vrea sa jucam de aici Dead Nation ?
    PSN : Doloran (astai ala de USA ca acuma "FuriaAlba" nu merge - nu ma pot conecta)

Doar sa stiu la ce ora daca puteti azi

14. #14154 SP
    Junior Member afganistanu's Avatar
    Salut . Azi am fost la carrefour militari si m-am jucat pe ps3 uncharted drake's fortune si mi se pare foarte greu de jucam cu controllerul acela .
    La voi cum a fost prima zi de joaca pe ps3 vati obisnuit repede cu controllerul ?

15. #14155 SP
    ca sa fiu sincer prima zi ma tot uitam la controler ca nu stiam butoanele
    dar dupa 1-2 zile deja te obisnuiesti

16. #14156 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Vreau sa spun ca e genial PS Plus. Mi-am descoperit o noua pasiune si anume Magic: The Gathering! Eu care nu pricepeam deloc genul asta de jocuri, am jucat ieri de m-am rupt si a devenit foarte addictive . Mai e cineva pe-aici care joaca? Poate ne bagam la un joc...
    Si eu si Diesel jucam MTG, este super fain jocul, eu am si un deck real, mai joc cu amicii la un suc.

17. #14157 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Nu prea are legatura though, adica io intai mi-am dld jocurile si abia pe urma mi-am activat ps plus-ul
    Ca sa descarci jocurile oferite n-aveai nevoie de Plus. Ei vorbeau de Burnout Paradise, joc gratuit pentru membrii Plus.

18. #14158 SP
    Junior Member lordico's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Am incercat sa te adaug la lista de prieteni, dar zice ca esti full De unde ai luat jocul, de pe cont UK?

19. #14159 SP
    Junior Member MCV1's Avatar
    Am o intrebat.Cand vreau sa i-au jocurile de pe psn welcome package nu ma lasa de psstore.Asa ca am incercat sa le i-au intrand pe account managment-transaction managment-services list dar cand dau pe services list zice no content foung.Imi poate zice si mie cineva cum sa le i-au.

20. #14160 SP
    Member s0whaT's Avatar
    nu conteaza contul
    Trebuie sa ai PS plus doar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.