cum sa ma conectez cu internet de la rds (fara router) ? unde trehbuie sa bag usrul si parola?
cum sa ma conectez cu internet de la rds (fara router) ? unde trehbuie sa bag usrul si parola?
Sooo. Ieri mi-am instalat firmware-ul 3.61, am dat sign in la contul de romania, mi-a trimis pe mail un link. Trebuie modificata faza aia, din submit in reset?
La contul de UK am schimbat pe loc (ceea ce a fost perfect ca nu m-a mai complicat, am putut sa-mi activez cardul de 50 de lire), iar la contul de US mi-a facut la fel ca la romania, mail (which is ****ing strange). Si la asta de US trebuie sa modific?
Nu prea are legatura though, adica io intai mi-am dld jocurile si abia pe urma mi-am activat ps plus-ul![]()
Mama lor de jocuri!
Intru eu frumos pe contul de UK sa iau 2 joace. Dau drumul la Infamous si intru sa iau si Wipeout HD. Downloadez jocul, upgrade-ul si cand sa iau si pack-ul Fury, pac fatalitate! Nu mai aveam spatiu liber)). A trebuit sa sacrific un joc de pe US ca sa iau pack-ul ala
. Cat m-am enervat... asa ca aveti mare grija. Sa fiti siguri ca aveti loc liber ca altfel muscati din TV.
Nimik iti rama pe cont la downloads si le descarci de cate ori vrei.
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
Saltare!Am si eu o mica problema.Am cumparat Patapon 3 de pe un site de gaming din Romania.Momentan contul meu de PSN este de UK.Cand incer sa bag voucherul ca sa iau patchul pt a juca Patapon online imi zice ca voucherul a expirat sau este cresit.Pe carcasa de la Patapon apare de cateva ori EU.Ete posibil ca voucherul sa fie de EU si sa nu mearga pe UK?Sau nu au dat drumul cei de la Sony la vochere inca?
si eu stau cu Infamous "downloadat", dar nu am spatiu sa il instalez
noroc ca il am si pe disc![]()
Vreau sa spun ca e genial PS Plus. Mi-am descoperit o noua pasiune si anume Magic: The Gathering! Eu care nu pricepeam deloc genul asta de jocuri, am jucat ieri de m-am rupt si a devenit foarte addictive. Mai e cineva pe-aici care joaca? Poate ne bagam la un joc...
Care vrea sa jucam de aici Dead Nation ?
PSN : Doloran (astai ala de USA ca acuma "FuriaAlba" nu merge- nu ma pot conecta)
Doar sa stiu la ce oradaca puteti azi
Salut . Azi am fost la carrefour militari si m-am jucat pe ps3 uncharted drake's fortune si mi se pare foarte greu de jucam cu controllerul acela .
La voi cum a fost prima zi de joaca pe ps3vati obisnuit repede cu controllerul ?
ca sa fiu sincer prima zi ma tot uitam la controlerca nu stiam butoanele
dar dupa 1-2 zile deja te obisnuiesti
Am o intrebat.Cand vreau sa i-au jocurile de pe psn welcome package nu ma lasa de psstore.Asa ca am incercat sa le i-au intrand pe account managment-transaction managment-services list dar cand dau pe services list zice no content foung.Imi poate zice si mie cineva cum sa le i-au.
Bookmarks