ala din Land Rover semana mai mult cu 3DS-ul decat cu monitorul asta de la Sony, dar conteaza mai putin. Ar fi putut sa-l faca totusi de un 26-27", sa simti ca e 3D si sa nu trebuiasca sa stai lipit de monitor ca la PC dar in fine...
ala din Land Rover semana mai mult cu 3DS-ul decat cu monitorul asta de la Sony, dar conteaza mai putin. Ar fi putut sa-l faca totusi de un 26-27", sa simti ca e 3D si sa nu trebuiasca sa stai lipit de monitor ca la PC dar in fine...
Si eu am PS3 Fat, il tin intr-o nisa la suportul TV. Un fel de loc de sertar, raman liberi cam 10 cm in sus, 10 in stanga iar in dreapta vreo 2 cm. I-am pus niste picioruse sa o aduc cumva la mijlocul inaltimii sa circule aer si pe sub ea si pe deasupra. Se tureaza mai tare ventilatorul in unele jocuri dar la 3 ore pe zi cat ma joc eu maxim, e foarte ok. In spatele ei are placaj, are o gaura de 5 cm diametru prin care ies cabluri, mai iese aer si pe acolo. Si eu m-am gandit la cooler dar te complici - lipsa usb liber, zgomot suplimentar, poate nu face mare lucru. Incearca cu un Laptop cooler. Un suport de laptop cu ventilatoare. Poate o raceste mai bine. Nu mai stiu acum daca are fante pe sub ea sau doar in spate
Fat-ul se incalzeste mai tare decat slim-ul, dar are intradevar si mai multe gauri de aerisire. Cel mai bine ar fi sa ii schimbi pozitia.
As vrea sa restez si eu parola contului PSN, dar siteul Sony e cazut. Cum PS3 nu mai detin, deocamdata, ce varianta as avea? Am PSP si vreau sa downloadez cele 2 jocuri gratuite. Ma poate ajuta cineva cu un PS3 sau stiti alta varianta? Multumesc!
Hmmm azi am schimbat parola la contul de Japonia. Totul bine si frumos pana cand am incercat sa intru in Store si nu a mers. E down la ei sau ce? Naiba stie ce eroare imi da![]()
Inca nu au rezolvat sony cu PSN ul in japonia si alte tari pe langa ..
O sa apara o stire cand va fi peste tot up and running
Si am schimbat parola la contul de Hong Kong... de 20 de ori cred...
1. Direct de pe consola...
2. imi zicea ca parola mea nu mai e valabila si sa o schimb...
3. Ma ducea in ecranul unde trebuia sa bag parola de 2 ori ...
4. Apoi cand incercam sa ma loghez zicea iar.... -> BACK TO 2.
![]()
Nop nu asa. Pe mail. Primit mail cu schimbat parola, am dat click pe primul link in speranta ca ala era bun (era numai scris in japoneza), s-a dovedit a fi bun asa ca mi-am introdus parola noua si bam! gata.
pai eu cand incerc de pe contul de RO imi zice ca "PS Store is not availabe in your country".. faza e ca am facut de un PS3 recent si vreau sa ma joc online neaparat!!!!![]()
Pai da, nu-ti merge pentru ca... chiar nu e "available in your country". Eu vorbeam de Niponia.
ok, de asta m-am prins si eu. stiu si eu ca romania nu are PSN, voi cum ati reusit sa schimbati parola la contul de ro?
Ai pus reset in link?
In link-ul care l-au trimis pe mail,cei de la Playstation, trebuie sa schimbi cuvantul "security" in "reset" si iti va merge.
Pe pagina aia ma dadea si pe mine cand mi-am resetat parola, dar DUPA ce mi-o facusem pe aia noua...
Baieti am o nelamurire, si poate ma puteti ajuta... (adica sigur puteti)
Asa cum stie toata lumea, cu pachetul "Welcome Back" am primit PS+ trial 30 zile. Nedumerirea mea este daca la finalul lunii se vor lua bani din wallet (pentru subscriptie pe alte luni, bla bla bla).
Pe scurt: Ce setare din Account Management trebuie sa fie OFF ca sa fiu sigur ca nu are auto-renewal.
Vreau sa achizitionez un ps3 NTSC.Jocurile ntsc le gasesc, dar intreb eu...pot juca cu acele jocuri cu cei din romania, de exemplu?Sau doar cu cei din SUA.Stiu ca poate parea prostesc, insa nu poate ma lamureste cineva.Multumesc!
Bookmarks